2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlarrrr 4lü test yaptıran yokmuu

amin kızlar sağolun.
hergün işe gelirken dua ediyorum. sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı bir evlat nasip et allahım diyorum. gönlümden geçeni biliyorsun diye dua ediyorum.
belki farkında olmadan takıntı yaptım ama sağlık en önemlisi.
erkek olursa da çok severim kız olursa da .
erkek yeğenimi büyüttüm ben çok şekerdi, öpmeye doyamazdım 5-6 yaşında alıp gezmeye götürüdüm tek başıma. annesi gibi ilgilenirdim. herkes benim çocuğum sanardı. :asigim:

kızlar yürüyüş yapanlar kaç dakika yürüyorsunuz?
ben kendimi iyi hissettikçe yürüyorum ama yorulunca bırakıyorum.
bir süre yürüyüp sonra otobüse biniyorum.
ama tatilde sıcaklarda ne yapacağım bilmiyorum.

ben işten eve evden işe yuruyorum ama sabahları resmen surunuyorum kalbım cok carpıyor

selam herkese işlerin yoğunluğundan yazmaya fırsat bulamıyorum.

bende yürümeyenlerdenim işe de araba ile gelip gidiyorum bir tek haftasonu gezerken yürüyorum o kadar

ya bugün yine inanılmaz ayaklarım şişti benim( tuzluda yemedim aslında..artık dayanamadım masanın altına sehpa koydum uzattım bacaklarımı( varmı kısceler aynı sorunu yaşayanlar yada çözüm bulanlar???

çok sukur benim ayaklarim falan sismiyor tuzu çok yememe ragmen. Ya kizlar doktorum bana hiç vitamin falan vermedi; acaba vucudumun ihtiyacimi yok? Kansiz falanda degilim ama nebilim herkes sasiriyor vitamin yada folikasit almadigima.

hemde fazlasiyla yaşiyorum canım.gebeliğin başindan beri.
hiçbir ayakkabim olmuyor artik..
doktora sordum erken diilmi diye,kişiden kişiye göre değişir dedi..

soğuk su iyi geliyor bana..bi de uzanip ayaklarimi havaya kaldirmak..

bende dün aynı sorunu yaşadım hatta şimdi yine başladı
çözüm bulamadım
soğuk suya tuttum akşam evde sonra kremle ovdum biraz rahatladım
ama dediğim gibi yine şişmeye başaldı
bu yaz zorlu geçecek sanırım

çok sukur benim ayaklarim falan sismiyor tuzu çok yememe ragmen. Ya kizlar doktorum bana hiç vitamin falan vermedi; acaba vucudumun ihtiyacimi yok? Kansiz falanda degilim ama nebilim herkes sasiriyor vitamin yada folikasit almadigima.

Folikasidi hamile kalmadan önce başlatıyorlar normalde :uhm:
Ama yurtdışındaki doktorlar ile Türkiye'deki doktorlar farklı uygulamalar yapabiliyor

BebİŞlerİnİn cİnsİyetİnİ ÖĞrenen varmı kızlar benİm yÜzde 90 kızmıŞ allahıma ŞÜkÜr bİ olum vardı Şİmdİ bİde kızım olcam Çok mutluyummmm
gözün aydınnnn ayy ne güselll

canım bir prens daha haa
süperrr hayırlıu olsun
saol canımmm
merhaba kızlar bende 13 haftalık hamileyim...
hoş geldinnn
babalar günü için eşinize bir süpriz düünüyormusunuz

ben bunu buldum nasıl

http://www.nnbabygifts.com/prod.asp?id=34

aaa hiç aklıma gelmemişti tşk.bafo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…