:) Hoşgeldin hoşgeldin yaşını sat tarihini kilonu bafoya bildir listeye eklesin seni de istersen
Arkadaşlarrrr 4lü test yaptıran yokmuu
Ben sadece çok şaşırdım bu konuda bu kadar takıntılı olmana ve yazmadan edemedim..
İnşallah Allah gönlüne göre verir de hayal kırıklığın olmaz
Ama herşeyden önce sağlıklı sihhatli olsun:Saruboceq:
hiii allahın gücüne gider melodi bir daha duymiyim bak daha önce de yazmıştın kızmıştım sana. yapma hayatım hayırlı sağlıklı evlat olsun de. erkek olsa sevmiceksin sanki hem de öyle seviceksin ki üzüleceksin bu sözlerine..
valla bana da erkek demişti dr değiştirir diye endişeleniyorum ama değiştirirse de benim evladım allah hayırlısını versin.. anne olmak çok başka bişey. yine de gönlüne göre olur inşallah opuyorumnanaktan
evet melodii çok takıntılısın kız bebek konusunda hayırlısını iste erkek olunca üzülüyorum deme kızın olur bi sorun olur allah korusun bu dahamı iyi eşimin halasının 1 kızı vardı eşi kız diye kadını hastanede bırakmış ilk öğrendiklerinde kadın 2. ye hamile kaldı oda kız kadında kocasının korkusuna keşke erkek olsa kız diyince üzülüyorum falan filan bi sürü laf konuştu bebeği doğdu sakat sol tarafı felç yıllardır onun tedavisiyle uğraşıyolar şimdide kız erkek farketmezmiş keşke sağlıklı olsaydı çocuğum diyoo sende erkeğe üzülme kimi erkekler var kızdan daha hayırlı çevremde annesine çokk düşkünn onlara maddi manevi hep yardımda bulunan o kadar erkek varkii bak benim bir oğlum var ikincide erkek ama hiçç takmadımm sağlıklı hayırlı olsunda kız erkek farketmez rabbim neyi uygun görüyosa onu verir zaten
maşallah bebişlerimiz ii zemuszemus doktora gidilmiş cinsiyetler öğrenilmiş. Allahım herkese hep ii haberlerle gelmelerini nasip etsin :Saruboceq:
kız akşam 7 de de çalışıomu doktorun :1shok: bizim burdakiler 5 dedimi bırakıo. ii haberlerle gelcen tabiki de. olumsuz falan sokma böle lafları araya alsanaalsanasmile
canımm Allah gönlüne göre versin :Saruboceq: ama hayırlısını dile her zaman için. neyin ii olacağıını bizler bilmioruz.
Aso, Nalan yok Sezen yok ondan bu kadar sessiz buralaraklinialirimsmile
Sporunu yaptın mı kaydirigubbakcemile2
kızlar yürüyüş yapanlar kaç dakika yürüyorsunuz?
ben kendimi iyi hissettikçe yürüyorum ama yorulunca bırakıyorum.
bir süre yürüyüp sonra otobüse biniyorum.
ama tatilde sıcaklarda ne yapacağım bilmiyorum.
ya bugün yine inanılmaz ayaklarım şişti benim( tuzluda yemedim aslında..artık dayanamadım masanın altına sehpa koydum uzattım bacaklarımı ( varmı kısceler aynı sorunu yaşayanlar yada çözüm bulanlar???
ya bugün yine inanılmaz ayaklarım şişti benim( tuzluda yemedim aslında..artık dayanamadım masanın altına sehpa koydum uzattım bacaklarımı ( varmı kısceler aynı sorunu yaşayanlar yada çözüm bulanlar???
hemde fazlasiyla yaşiyorum canım.gebeliğin başindan beri.
hiçbir ayakkabim olmuyor artik..
doktora sordum erken diilmi diye,kişiden kişiye göre değişir dedi..
soğuk su iyi geliyor bana..bi de uzanip ayaklarimi havaya kaldirmak..
çok sukur benim ayaklarim falan sismiyor tuzu çok yememe ragmen. Ya kizlar doktorum bana hiç vitamin falan vermedi; acaba vucudumun ihtiyacimi yok? Kansiz falanda degilim ama nebilim herkes sasiriyor vitamin yada folikasit almadigima.
babalar günü için eşinize bir süpriz düünüyormusunuz
ben bunu buldum nasıl
http://www.nnbabygifts.com/prod.asp?id=34
gözün aydınnnn ayy ne güselllBebİŞlerİnİn cİnsİyetİnİ ÖĞrenen varmı kızlar benİm yÜzde 90 kızmıŞ allahıma ŞÜkÜr bİ olum vardı Şİmdİ bİde kızım olcam Çok mutluyummmm
saol canımmmcanım bir prens daha haa
süperrr hayırlıu olsun
hoş geldinnnmerhaba kızlar bende 13 haftalık hamileyim...
babalar günü için eşinize bir süpriz düünüyormusunuz
ben bunu buldum nasıl
http://www.nnbabygifts.com/prod.asp?id=34
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?