bende dün aynı sorunu yaşadım hatta şimdi yine başladı
çözüm bulamadım
soğuk suya tuttum akşam evde sonra kremle ovdum biraz rahatladım
ama dediğim gibi yine şişmeye başaldı
bu yaz zorlu geçecek sanırım
babalar günü için eşinize bir süpriz düünüyormusunuz
ben bunu buldum nasıl
http://www.nnbabygifts.com/prod.asp?id=34
ben esime bunu alsam hayatta giymez buna parami verdin diyede soylenirDD
hem baba degil suan baba adayi benimkiD
babalar günü için eşinize bir süpriz düünüyormusunuz
ben bunu buldum nasıl
ya bugün yine inanılmaz ayaklarım şişti benim( tuzluda yemedim aslında..artık dayanamadım masanın altına sehpa koydum uzattım bacaklarımı ( varmı kısceler aynı sorunu yaşayanlar yada çözüm bulanlar???
çok sukur benim ayaklarim falan sismiyor tuzu çok yememe ragmen. Ya kizlar doktorum bana hiç vitamin falan vermedi; acaba vucudumun ihtiyacimi yok? Kansiz falanda degilim ama nebilim herkes sasiriyor vitamin yada folikasit almadigima.
ben hiç yürümüyorum valla
ben işten eve evden işe yuruyorum ama sabahları resmen surunuyorum kalbım cok carpıyor
selam herkese işlerin yoğunluğundan yazmaya fırsat bulamıyorum.
bende yürümeyenlerdenim işe de araba ile gelip gidiyorum bir tek haftasonu gezerken yürüyorum o kadar
yaptım canım yapmam mııı :))) oh iyi geldi valla yaa alışkanlık yapıyor sadece koşu bandında yürüyorum diğer aletler yasak hamilelikten dolayı :SAso, Nalan yok Sezen yok ondan bu kadar sessiz buralaraklinialirimsmile
Sporunu yaptın mı kaydirigubbakcemile2
Ben yürüyorum canım hızlı tempo 50 dakika toplam 5 kilometre.kızlar yürüyüş yapanlar kaç dakika yürüyorsunuz?
ben kendimi iyi hissettikçe yürüyorum ama yorulunca bırakıyorum.
bir süre yürüyüp sonra otobüse biniyorum.
ama tatilde sıcaklarda ne yapacağım bilmiyorum.
Hiç d ebir şey yapmam o bana anneler gününde ne yaptı kibabalar günü için eşinize bir süpriz düünüyormusunuz
ben bunu buldum nasıl
Ay çok şekermiş gerçekten de :)))))buna bayıldımopuyorumnanaktan
yaptım canım yapmam mııı :))) oh iyi geldi valla yaa alışkanlık yapıyor sadece koşu bandında yürüyorum diğer aletler yasak hamilelikten dolayı :S
Ben yürüyorum canım hızlı tempo 50 dakika toplam 5 kilometre.
Hiç d ebir şey yapmam o bana anneler gününde ne yaptı ki
buna bayıldımopuyorumnanaktan
Sakıncalı olabilir canım o. salonda onun bir değişik versiyonu var spor hocası izin vermiyor hamilelere yasak bu alet diyor ondan sadece yürüyüşe izin veriyorBende uzun zamandır yürüyemedim..
Yarından tezi yok başlamalıyımboshayallersmile
Evde stepper var aslında ama sakıncalı olabilirmi acaba?..
en azından yarım saat yürümeye çalış cnm bence.Doğumu kolaylaştırır hemde harejet iyidir.Bağırsaklara bile iyi geliyor yürüyüş.Kan dolaşımın da hızlanıyor yürü mutlaka ama tempolu yürü.maşallah sana ben 2 km yürüyormuyum bilmiyorum.
bende yapamıycam valla.
henüz aday zaten.
pek şekermiş.
Bak hayatım çok güzel gerçekten de 2 tane ürün aldım ordan hamilelere yapar mısınız dedim.Penyenizi yollayın yaparız dedi.çünkü ellerinde bebek ve çocuklara göre ürünler varmış sadece:) ama çok şekerler var yaaa off yaptırcam ben bebişime:)
[ı]buna bayıldımopuyorumnanaktan[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?