en azından yarım saat yürümeye çalış cnm bence.Doğumu kolaylaştırır hemde harejet iyidir.Bağırsaklara bile iyi geliyor yürüyüş.Kan dolaşımın da hızlanıyor yürü mutlaka ama tempolu yürü.
Kendini yormadan yürü canm zaten,sakın kendini fazla yorma tansiyonun düşer. Beni yormuyor çünkü benim vücut alışkın biraz da.ama sakın yorma kendini bak düşer bayılırsın yavaş yavaş yürü senbende yavaş yavaş yürüyorum. hızlı yürüyünce yoruluyorum.
hergün yürümeye başlıyayım tempomu ve mesafemi artırırım.
buna bayıldımopuyorumnanaktan
Bak hayatım çok güzel gerçekten de 2 tane ürün aldım ordan hamilelere yapar mısınız dedim.Penyenizi yollayın yaparız dedi.çünkü ellerinde bebek ve çocuklara göre ürünler varmış sadece:) ama çok şekerler var yaaa off yaptırcam ben bebişime:)
bunu nerden bulabilirim balım yaaa :asigim:
Bende her gördüğümü almak istiyorumopuyorumnanaktan
Kocamda ikimiz için sipariş verdiğini söyledi tişört onunkinde göbek benimkinde bebek yazıyormuş daha gelmedi bakalım nasıl bişiysempatiksalakcinni
aaa kuşum sen iste hemen gönderim sana
http://www.nnbabygifts.com/prod.asp?id=43
bak bu sitede satılıyor
Bunu da bir arkadaşım oğluna almış bu da çok güzel :)
ay ne dusunceli kocan var benimki hayatta yapmaz hehe
Kizlar bu nedir? ben anlamadim ? 150 adet bebek bezinden yapilmis
ay gelince resimlerini çek ne harika fikir :))))Bende her gördüğümü almak istiyorumopuyorumnanaktan
Kocamda ikimiz için sipariş verdiğini söyledi tişört onunkinde göbek benimkinde bebek yazıyormuş daha gelmedi bakalım nasıl bişiysempatiksalakcinni
evet cnm ya çok şekr :)çok şirinlerr yaaaa
Şekerleirm çıkıyorum ben komşuma gitcem azcık tıkıncaz :)))))))))))
arkadaşlar bugün bebişimin cinsiyetini öğrendim..
bi oğlum olacak inşallahh:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?