2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar, eşim pazardan yaprak almış şimdi onu ıslatmakla meşgulum öff sıkıldım valla ablam da gelir birazdan sararız artık..
canım şöyle hamur işi tarzında bişeyler çekiyor ama hiç yapasım yok pöff

9 haziranda randevum...3lü tarama testim var umarım bu sefer söyler cinsiyetini,şimdiye kadar hiiiç tahminde bile bulunmadı canım...

Benimki de bulunmamıştı hatta bu cuma randevum var yine söylemez bence garanticiymiş.
Bende gittim başka doktora baktırdımsempatiksalakcinni

benim doktorda öyle en azından bi tahminin vardır diyorum tık cevap yok:gitme::gitme:bu seferde söylemezse bişey bende başka bir doktora giderim sadece cinsiyet öğrenmek için:dance::dance:

hamile olduğumu öğrenmeden önce yani 9. haftama kadar işe hep yürüyerek gidip geliyordum ben.
4 senedir 40-45 dk. hep yürüdüm alışkınım aslında ama şimdi vücut değişti tabi. çabuk yoruluyorum.
yavaş yavaş artırırım mesafeyi. halim olduğu günlerde.

nalancim temizlik bittimi bende yemek yaptim yine uyku basti biraz uyuyayim barimirmirmirmir

güzel anneler herkese merhaba. uzun zamandır giremiyorum net'e. girsem de birşey yazamıyorum, moralim çok feci, kimseyi de etkilemek istemiyorum. cuma amniyosentez yaptırıcaz. memorial'e gidicez bunun için. ikili testte risk yüzde 3 çıkmıştı, bayağı yüksek yani. öğrendiğime göre 3-4 gün içinde ön sonuç alınabiliyormuş. bu konuda bilgisi olan var mı?

Nalan yaptırdı bu testi en iyi o bilir.
Umarım herşey yolunda gider hakkında hayırlısı olsun canım:Saruboceq:

nalancim temizlik bittimi bende yemek yaptim yine uyku basti biraz uyuyayim barimirmirmirmir

bitmedi cnm maalesef ama ben bittim bugün telefonla özdeşleştim resmen...

nalan nasilsin canim ? findikkurdun nasil opuyorumnanaktan

ii yim dalia cım sen nasılsın? fındık kurdumda çok ii arada dönüyo beni çok mutlu edio tam bi fındık kurdu oldu artık sorma teyzesi, senin aslan parçası nasıl? gitme hemen özelden yazcaklarım var sana...

cnm çok geçmiş olsun öncelikle, ben geçen cuma yaptırdım amniyosentez, Prof. Recep Has yapıtı, önce detaylı ultrasonla bütün organlarını inceledi sonrada amniyo işlemini yaptı yaklaşık 1 saat kadar yattım orda ondan sonra gitmeme izizn verdi ama 3 gün kadar eyilmek kendini zorlamak yasak...
senin dediğin sonuç FISH sonucu bunun için ekstra para ödüyorsun ve sonucu 3-4 gün içinde alıyorsun...asıl sonucu 3 hafta sonra alıyosun cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…