arkadaşlar bugün bebişimin cinsiyetini öğrendim..
bi oğlum olacak inşallahh:))
arkadaşlar bugün bebişimin cinsiyetini öğrendim..
bi oğlum olacak inşallahh:))
gözün aydın canım...bide ben öğrenebilseydim mucizemin cinsiyetini((
9 haziranda randevum...3lü tarama testim var umarım bu sefer söyler cinsiyetini,şimdiye kadar hiiiç tahminde bile bulunmadı canım...
Benimki de bulunmamıştı hatta bu cuma randevum var yine söylemez bence garanticiymiş.
Bende gittim başka doktora baktırdımsempatiksalakcinni
Kendini yormadan yürü canm zaten,sakın kendini fazla yorma tansiyonun düşer. Beni yormuyor çünkü benim vücut alışkın biraz da.ama sakın yorma kendini bak düşer bayılırsın yavaş yavaş yürü sen
kızlar ben geldim ama bi türlü yazamadım telefon görüşmesi yapmaktan...
nasılsınız güzel annişler...??
güzel anneler herkese merhaba. uzun zamandır giremiyorum net'e. girsem de birşey yazamıyorum, moralim çok feci, kimseyi de etkilemek istemiyorum. cuma amniyosentez yaptırıcaz. memorial'e gidicez bunun için. ikili testte risk yüzde 3 çıkmıştı, bayağı yüksek yani. öğrendiğime göre 3-4 gün içinde ön sonuç alınabiliyormuş. bu konuda bilgisi olan var mı?
burdan koydum artık küçük olcak sanırım :S
nalancim temizlik bittimi bende yemek yaptim yine uyku basti biraz uyuyayim barimirmirmirmir
nalan nasilsin canim ? findikkurdun nasil opuyorumnanaktan
güzel anneler herkese merhaba. uzun zamandır giremiyorum net'e. girsem de birşey yazamıyorum, moralim çok feci, kimseyi de etkilemek istemiyorum. cuma amniyosentez yaptırıcaz. memorial'e gidicez bunun için. ikili testte risk yüzde 3 çıkmıştı, bayağı yüksek yani. öğrendiğime göre 3-4 gün içinde ön sonuç alınabiliyormuş. bu konuda bilgisi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?