2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana dr um 1 saat yürü demişti son gittiğimde canım ama sıcak olmayacak gölge olacak..

kankim vardı az önce gitti o da 24 haftalık hamile. boool bol yemek yedik kaydirigubbakcemile3

akşam yemeklerimi de yaptım onla konuşa konuşa mutfakta oohh rahatımm

sezennnn seni gezmeci nasıl geçti kız günün bayanssulusmile

aranızda 1 ay var hemen hemen ne güzel onundamı erkek siz kanka oğullarınızda kanka olur ilerde

evett o da erkek inşallah öyle olacaklar sezencim. ama biz istanbula taşınırız onlar kendilerine gelene kadar :1rolleyes:

en azından arkadaşımla birlikte bebiş büyütücez. bu yolda yalnız olmicaz, çünkü o da benim gibi burda yalnız, o da benim gibi ist ten buraya gelin gelmiş

1 saat yürüsem eve gidince sürünürüm ben. evde olsam yürüyebilirdim.
ama çalışınca zor oluyor.
oh ne güzel afiyetle ye.

kızlar böyle bir şey nerden bulabilirim sizce

şahane bu salopet bende istiyorum ama ben elbise olarak düşündüm.
ama sonra vazgeçtim. uzun süre giyemem diye düşündüm. evde kot vardı bakayım bedeni olurmu acaba?

kızlar ben geldim ama bi türlü yazamadım telefon görüşmesi yapmaktan...

nasılsınız güzel annişler...??

ceple görüşmedin inşallah!
iyidir sen nasılsın?

aa ne güzel ist. taşınma niyetinizmi varr

aa ne güzel ist. taşınma niyetinizmi varr

evet kuzum o şartla geldim buraya zaten. ömür burda geçmez valla. hiç sevmiyorum burayı.. ist e gelince çalışıcam hem de bebiş de büyür o zamana kreşe gider.. bakalım planlarımız böyle 2-3 senemiz kaldı inşallah..

eşin ne iş yapıyor orda iş dolayısıyla geldiniz galiba bize yakın olursun gel valla ne güzell

eşin ne iş yapıyor orda iş dolayısıyla geldiniz galiba bize yakın olursun gel valla ne güzell

evet işi burda diye buradayız bitecek inşş az kaldı. küçükyalı tarafını düşünüyoruz anneme yakın olsun diye ama iş durumlarımıza da bağlı olur tabi. sizin oralarda işimiz olursa oraya taşınırız tabi komşu oluruz kızzzzzzzz zemuszemus

yarın dr a 26 ekim yazın benim doğumu dicem :CüvCüv:

he valla gel kuşum ne güzel bizim oğlanlar kanka olurlarr bizim buralarda tekstil işi çook varr aşağılar fabrika dolu bilmiyorum kocanın işine yararmıı 26 ekiimmi dğşğnüyosun hani 29 ekimdi vazmı geçtinn

slm kızlar nasılsınız görşmeyeli

ben çok yoğun çalıştığım için fazla giremiyorum
ancak sizi geriden takip edebiliyorum
malum hem ev hem iş yorucu oluyo
evdende iş güç derken yorgunluktan giremiyorum

herkesinde nerdeyse bebişlerinin cinsiyeti belli olmuş ne güzel
sadece benim gibi bikaç arkadaş muallakta
banada 12 ci hafta sonunda erkek gibi dedi ama
haziranın 20 sinde kontrolüm var o zaman daha net belli olabilirmiş

sağlıklı olsun yeter hepside.

valla canım bakıcaz işte benim bağlantılarım falan var birkaç tane koparmadım dönücemiz günleri düşünerek..

26 ekim istiyorum çünkü eşimle tanışmamızın 10.yılı olacak bu 26 ekim :dance: daha anlamlı olacağını düşündük.
bize 10. yıl hediyesi gelmiş olacak kuzum

evet çokk güzel düşünmüşsünüz tanışma yıldönümü demekk banada 26 ekim dedi aynı gün doğurucaz senle ne güzell

bijo sen sezeryan mı düşünüyorsun?
evet anlamlı bir tarih olur.

kader benimde belli değil. dr. tahmin bile yapmadı.

evet çokk güzel düşünmüşsünüz tanışma yıldönümü demekk banada 26 ekim dedi aynı gün doğurucaz senle ne güzell

sezeryan heralde olacaksınız tarih belirlediğinize göre
ne diycem ilk defa mı yoksa 2 cimi bunlar
bende sezeryan düşünüyorumda normalden korkuyorum gerçi korkmak değil de
bende kasılmalar oluyo
doğumda sorun çıkar diye sezeryan düşünüyorum
bende 30 kasım doğumum ama denk getirebirsem ya 10 kasım yada 24 kasıma getirmek istiyorum.
gerçi sezeryanda çok diyolar ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…