bana dr um 1 saat yürü demişti son gittiğimde canım ama sıcak olmayacak gölge olacak..kızlar yürüyüş yapanlar kaç dakika yürüyorsunuz?
ben kendimi iyi hissettikçe yürüyorum ama yorulunca bırakıyorum.
bir süre yürüyüp sonra otobüse biniyorum.
ama tatilde sıcaklarda ne yapacağım bilmiyorum.
iyiydi cnm yedik içtik geldikk geçmişi okudum sen ne yaptın kuşummsezennnn seni gezmeci nasıl geçti kız günün bayanssulusmile
yazdım canım arkadaşım geldi oturduk dr a gitti sonra oğluşunu görmeyeiyiydi cnm yedik içtik geldikk geçmişi okudum sen ne yaptın kuşumm
yazdım canım arkadaşım geldi oturduk dr a gitti sonra oğluşunu görmeye
aranızda 1 ay var hemen hemen ne güzel onundamı erkek siz kanka oğullarınızda kanka olur ilerde
bana dr um 1 saat yürü demişti son gittiğimde canım ama sıcak olmayacak gölge olacak..
kankim vardı az önce gitti o da 24 haftalık hamile. boool bol yemek yedik kaydirigubbakcemile3
akşam yemeklerimi de yaptım onla konuşa konuşa mutfakta oohh rahatımm
kızlar böyle bir şey nerden bulabilirim sizce
kızlar ben geldim ama bi türlü yazamadım telefon görüşmesi yapmaktan...
nasılsınız güzel annişler...??
evett o da erkek inşallah öyle olacaklar sezencim. ama biz istanbula taşınırız onlar kendilerine gelene kadar :1rolleyes:
en azından arkadaşımla birlikte bebiş büyütücez. bu yolda yalnız olmicaz, çünkü o da benim gibi burda yalnız, o da benim gibi ist ten buraya gelin gelmiş
aa ne güzel ist. taşınma niyetinizmi varr
evet kuzum o şartla geldim buraya zaten. ömür burda geçmez valla. hiç sevmiyorum burayı.. ist e gelince çalışıcam hem de bebiş de büyür o zamana kreşe gider.. bakalım planlarımız böyle 2-3 senemiz kaldı inşallah..
eşin ne iş yapıyor orda iş dolayısıyla geldiniz galiba bize yakın olursun gel valla ne güzell
evet işi burda diye buradayız bitecek inşş az kaldı. küçükyalı tarafını düşünüyoruz anneme yakın olsun diye ama iş durumlarımıza da bağlı olur tabi. sizin oralarda işimiz olursa oraya taşınırız tabi komşu oluruz kızzzzzzzz zemuszemus
yarın dr a 26 ekim yazın benim doğumu dicem :CüvCüv:
valla canım bakıcaz işte benim bağlantılarım falan var birkaç tane koparmadım dönücemiz günleri düşünerek..he valla gel kuşum ne güzel bizim oğlanlar kanka olurlarr bizim buralarda tekstil işi çook varr aşağılar fabrika dolu bilmiyorum kocanın işine yararmıı 26 ekiimmi dğşğnüyosun hani 29 ekimdi vazmı geçtinn
valla canım bakıcaz işte benim bağlantılarım falan var birkaç tane koparmadım dönücemiz günleri düşünerek..
26 ekim istiyorum çünkü eşimle tanışmamızın 10.yılı olacak bu 26 ekim :dance: daha anlamlı olacağını düşündük.
bize 10. yıl hediyesi gelmiş olacak kuzum
bijo sen sezeryan mı düşünüyorsun?
evet anlamlı bir tarih olur.
kader benimde belli değil. dr. tahmin bile yapmadı.
evet çokk güzel düşünmüşsünüz tanışma yıldönümü demekk banada 26 ekim dedi aynı gün doğurucaz senle ne güzell
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?