2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim sezeryan evet oğlumda sezeryanla doğdu doktora sordum ne zaman diye 26 ekim en son dedi 10 kasım çok erken ama 24 kasım olur senin içinn sezeryan olursan eğer

çok zor mu ya dedikleri gibi:asigim:

sezeryanmı yokkk hiç zor değil bayılıyosun ayıldığında yatağında bebişin yanında oluyoo sabah yapıyolar genelde sezeryanı aç karnına öğlene kadar yemek yemiyosun serum veriyolar sonrada hafif yemekler geliyoo haşlanmış sebzeli tavuk çorba gibi bol bol meyva suyu veriyolarr akşam üzeri kalkıyosun yürüyosun 10 dakika oturup kalkarken zorlanıyosun o kadar bende ağrı sızı hiç bişey olmadıı eltim normal doğum yaptı 10 gün yattı çok ağrısı vardı ben sezeryanda 2 gün hastanede kaldım eve geldim işimi yapmaya başladımm bana imreniyodu ne kadar rahatsın diye

maşallah
inşallah benimde senin gibi olur dua et benim için cnm

maşallah
inşallah benimde senin gibi olur dua et benim için cnm

sen sezeryanmı düşünüyosunn yoka doktorunmu dediii zor değil cnmmm kolay olurr benimki 7 sene önceydi şimdi tıp dahada ilerledi eminim daha kolay oluyodurr ben epidural istiyodum bunu ama doktorum tavsiye etmedi vazgeçtimm

ya kizlar dusunmeyle olmuyor bence tam bir sans isi belki normal dogum olacak bir aksilik çikacak Allah koruusn hemen sezeryana alacaklar yada tam tersi yani hiç belli olmuyor bence,

hoşgeldin canım vereliniortak gazoz içer misin :jeyyar:

aynen benimki de kesin sezeryan canım dr kararı..bana sorulmadı bile.

banada sorulmuyo ilk doğum ne diye sorunca ikinciyede sezeryan yazıyolar hemen benim yan komşum oğlunu sezeryan doğurmuşş ikinci kızını 5 senen sonra normal doğurmaya kalkmış salak kayınvaldesi normal doğur demiş onu dinlemiş doktorlara diretmişş 24 saat sancı çekmiş iç dikişleri patlamış bebek morarmış sezeryana alınmışş hemen dengesiz o kadar sancı çektiğiyle kalmışş

yuh diyorum yaalmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…