sezeryan heralde olacaksınız tarih belirlediğinize göre
ne diycem ilk defa mı yoksa 2 cimi bunlar
bende sezeryan düşünüyorumda normalden korkuyorum gerçi korkmak değil de
bende kasılmalar oluyo
doğumda sorun çıkar diye sezeryan düşünüyorum
bende 30 kasım doğumum ama denk getirebirsem ya 10 kasım yada 24 kasıma getirmek istiyorum.
gerçi sezeryanda çok diyolar ama
alah önce sağlıklı sonrada gönlüne göre versin cnm seninde herkesinde:dance::dance:ben hep kız hissettim bakalım ayın 15 inde dr. teyzemiz ne diyecek.
benim sezeryan evet oğlumda sezeryanla doğdu doktora sordum ne zaman diye 26 ekim en son dedi 10 kasım çok erken ama 24 kasım olur senin içinn sezeryan olursan eğer
çok zor mu ya dedikleri gibi:asigim:
bijo sen sezeryan mı düşünüyorsun?
evet anlamlı bir tarih olur.
kader benimde belli değil. dr. tahmin bile yapmadı.
en güzel yanıda aniden sancı gelme riski yokk doğumunu biliyosun süslen püslen gittt randevuluu
bence en güzel yanı parmaklanmamak eyvahedigeldismile
sezeryanmı yokkk hiç zor değil bayılıyosun ayıldığında yatağında bebişin yanında oluyoo sabah yapıyolar genelde sezeryanı aç karnına öğlene kadar yemek yemiyosun serum veriyolar sonrada hafif yemekler geliyoo haşlanmış sebzeli tavuk çorba gibi bol bol meyva suyu veriyolarr akşam üzeri kalkıyosun yürüyosun 10 dakika oturup kalkarken zorlanıyosun o kadar bende ağrı sızı hiç bişey olmadıı eltim normal doğum yaptı 10 gün yattı çok ağrısı vardı ben sezeryanda 2 gün hastanede kaldım eve geldim işimi yapmaya başladımm bana imreniyodu ne kadar rahatsın diye
maşallah
inşallah benimde senin gibi olur dua et benim için cnm
ya kizlar dusunmeyle olmuyor bence tam bir sans isi belki normal dogum olacak bir aksilik çikacak Allah koruusn hemen sezeryana alacaklar yada tam tersi yani hiç belli olmuyor bence,
ben düşünmüyorum kesin sezeryan benimki
aynen benimki de kesin sezeryan canım dr kararı..bana sorulmadı bile.
hoşgeldin canım vereliniortak gazoz içer misin :jeyyar:
İçerimhoşgeldin canım vereliniortak gazoz içer misin :jeyyar:
hehehehehehe ben geldimmmmmm nurişiniz geldiiiiiiiiiiii yavrrrrruuularım bennnnnniiimmmm gazozum var gazazumha ha ha nuri alço gelmişşşşşakkıdı
yuh diyorum yaabanada sorulmuyo ilk doğum ne diye sorunca ikinciyede sezeryan yazıyolar hemen benim yan komşum oğlunu sezeryan doğurmuşş ikinci kızını 5 senen sonra normal doğurmaya kalkmış salak kayınvaldesi normal doğur demiş onu dinlemiş doktorlara diretmişş 24 saat sancı çekmiş iç dikişleri patlamış bebek morarmış sezeryana alınmışş hemen dengesiz o kadar sancı çektiğiyle kalmışş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?