İçerimİçirin bana
hehehehehehe ben geldimmmmmm nurişiniz geldiiiiiiiiiiii yavrrrrruuularım bennnnnniiimmmm gazozum var gazazum:icecream:
yuh diyorum yaalmaz:
bugün nalan yok yemek muhabbeti dönmedi hiç. ne yaptınız akşama bakiyim :) Ben kuru dolma yaptım
ay anca gelebildim deminden beri bilgisayar açık ama bi türlü başına geçip yazamadım, temizlikçi 15 dakika önce gitti nerdeyse eşim gelcek temizlik anca bitti....
kızlar FISH sonucum geldi yani amniyomun ön neticesi ve temiz çıkmış ay çok sevindim valla....
O kız benim geyşamgazozcu senii aramıza sızmış ajann ulen facene koyduğun güzel bi kız resimleri var kim oo sen erkek olduğuna göre o hatunda gazoz içirdiğin kurbanlarından birimi
evet cahillik işteee bebişide tehlikeye girmişş bide marifet gibi anlatıyoo[/QUOT
Hakkaten haa ne kötü aman allah korusun kimseyi dinlemeyin kaynanayı bile. benimki de normal yapmayım diye korktup duruyor beni.eğer bi daha bişey derse lafı geçircem ağzının üstüne
O kız benim geyşamonunla avlıyorum herkesi ağıma düşürüyorum
evet cahillik işteee bebişide tehlikeye girmişş bide marifet gibi anlatıyoo[/QUOT
Hakkaten haa ne kötü aman allah korusun kimseyi dinlemeyin kaynanayı bile. benimki de normal yapmayım diye korktup duruyor beni.eğer bi daha bişey derse lafı geçircem ağzının üstüne
vayy geyşan süpermişşş nurişşş
hediye siparişim hala gelmediği için arkadaşıma bugün gidip kendi elimle aldım hediyesini hemen kargoya verdim, bi aksilik çıkmazsa yarın elinde olacak, ama çok üzüldüm o ilk seçtiğim hediye olmadığı için çünki o içime çok sinmişti...
güle güle kirlet cnmmm evini
ohh süperr bu temizse diğeride temizdirrr bak ne güzel atlattık bu kötü süreci cnmm meybie naptı acaba girmedide hiç onun ön sonucu ne oldu
Maraşlıyız aslen biz sezocum ama ben hiç yaşamadım maraşta. fakat annem harika yemekler yapar .Annem bana yazın kurutuyor dolmalıkları ( salatalık,biber kabak patlıcan)kuruttuktan sonra haşlayıp buzluğa atıyor.Hem pratik oluyor hemen iç hazırlayıp dolduruyorumhımm uru dolma nerelisin kıss senn antep yemeğidir kuru dolma ben et kızartıcam cnmm yanınada salata
enemm bu dünden razı gazoz içmeye :roflol: :roflol:İçerimİçirin bana
hehehehehehe ben geldimmmmmm nurişiniz geldiiiiiiiiiiii yavrrrrruuularım bennnnnniiimmmm gazozum var gazazum:icecream:
mercimek çorbası, bezelye, pilav, puding var bende de. kuru dolmaya da bayılırım valla cokacimcoookbugün nalan yok yemek muhabbeti dönmedi hiç. ne yaptınız akşama bakiyim :) Ben kuru dolma yaptım
:teytey::dance: biliyoduk ki biliyoduk ki maşallahı var senin prensesininnn opuyorumnanaktankızlar FISH sonucum geldi yani amniyomun ön neticesi ve temiz çıkmış ay çok sevindim valla....
Maraşlıyız aslen biz sezocum ama ben hiç yaşamadım maraşta. fakat annem harika yemekler yapar .Annem bana yazın kurutuyor dolmalıkları ( salatalık,biber kabak patlıcan)kuruttuktan sonra haşlayıp buzluğa atıyor.Hem pratik oluyor hemen iç hazırlayıp dolduruyorumen sevdiğim de salatalık herkes bilmiyor salatalığı ama muhteşem oluyor.
enemm bu dünden razı gazoz içmeye :roflol: :roflol:
:lepi:
mercimek çorbası, bezelye, pilav, puding var bende de. kuru dolmaya da bayılırım valla cokacimcoook
Ohhhhh afiyet olsunnnnn yarasınn valla ben de bezelye ve mercimek çorbasına bayılırımohh mis ben de çıkınca bezelye alayım da yapayım bari. gel vereyim kuru dolma yanında da gazoz D :d D:kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?