2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ee o hediye ne olduu iptalmi ettin

mecburen öle oldu, pazartesi gelecek dediler gelmedi, pazartesi mail attım o ürünün gelmesi uzun sürecek gümrükte sorun var başka bi ürünle değiştirin dediler ona benzer başka bi ürünle değiştirdim bugün hala tedarik sürecinde yazıyordu, bende sabah siparişi iptal ettim önce kuaföre uğradım moralim düzelsin die biraz bakım yaptırdım ordanda doğru bebek mağazasına gittim ve yine çok tatlı bi hediye buldum, görür görmez bayıldım...

ordanda hemen kargo şirketine koştum ve yolladım aaa bu ne ya kız helak oldu beklemekten...

sohbetlerinize bayılıyorum ama size yetişemiyorum geçmişi hiç okuyamıyorum yaa

canım gözün aydınn sorunsuz ne güzell bi pipili dahamı geliyoo ne güzell hepimizin netleşti sayılır cinsiyetlerii

yarın ulaşır inş. bakarız hediyene diğeri çook güzeldi evet ama kısmet değilmişş desene biz onu kendimize alırız boşverr ben rengimi bile seçtimm kırmızılı olanında kaldı aklım

nalancım kısmet değilmiş ama bu hediyen de çok tatlı söylediğin kadarıylaaa

çok saol cnm ama çok üzüldüm yinede öteki çok hoştu ya...

valla test sonucuna bende çok sevindim hatta arayan kızlar bendende çok sevinçliydi...

Ohhhhh afiyet olsunnnnn yarasınn valla ben de bezelye ve mercimek çorbasına bayılırım ohh mis ben de çıkınca bezelye alayım da yapayım bari. gel vereyim kuru dolma yanında da gazoz D:dD:kaydirigubbakcemile3
hay gazozuna geliyom uleyn içecem o gazozu ne olursa olsun kurtulucammm

ayy senin pipineee bi laf diycektim ama burda olmazkii neyseeee canım hemşomm
:roflol::roflol::roflol:

yarın ulaşır inş. bakarız hediyene diğeri çook güzeldi evet ama kısmet değilmişş desene biz onu kendimize alırız boşverr ben rengimi bile seçtimm kırmızılı olanında kaldı aklım

gelirse alırız valla bu gidişle gelmeyecekte o, neyse bu hediyede fena değil ama öteki kadar çarpıcı değil...

çaktırmadan çektim buluşmada. asoo seni deşifre ettim :jeyyar:

hayirli olsun canim masallah kizina
doktor 2,5 kiloya cokmu dedi :1shok:ben 5 kilo almisim mafoldumben

maşallah bebişine 153 gram omuş sen kaç haftalık hamilesin peki

inşallah yarın belli olur cnm, ii haberlerle gelirsin inş.

gözünaydın cnm, ooo kocaman olmuş bebişin artık maaşallah , boşver takma kiloları nasılsa doğumdan sonra gider hepsi...

canim gözün aydin

bir kiz bir erkek gidiyoruz heralde dengeliycez bebekleri böyle giderse gözün aydin olsun canim

kızlar hepinize çok tşk ederim allahım bebeklerimizi korusun sağsalim sağlıklı alırız kucaklarımıza inş

tam karşımda nalan hedefimdi bi bacağımla burcuyu sağ elimle e zeynebi yokluyodum hahahahahahhahahahahahhakötükedihüso

tam karşımda nalan hedefimdi bi bacağımla burcuyu sağ elimle e zeynebi yokluyodum hahahahahahhahahahahahhakötükedihüso

he valla hemde ne rezillik kıss zeynepp sen hissetmedinmii bişeyy o kadar parmaklandınn bide parmaklanmayı sevmiyorum dersinn kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…