ee o hediye ne olduu iptalmi ettin
merhaba herkese dün doktoraydım 3'lü tarama için doktoruma 4'lü taramayı da sordum (tek farkı dimerik inhibin diye bir orana daha bakılıyor dördüncü olarak)henüz türkiyede yüzbin kişi üzerinde denenmemiş bişi dedi yani yüzbin kişi yaptırıcak ve yüzbin kişide ki riski belirlicez henüz o kadar yaygın değil sende o yüzbin kişiden biri olma gerek yok dedi..kan tahlili sonuçlarımı haftaya alıcam..bebeğimizin kafasından ayak parmaklarına kadar her ölçümünü yaptı...plasentasındaki damarlar falan bir sürü şey...onu izlemek kadar güzel birşey olamaz zaten %100 erkek dedi çok güzel bir duygu yarabbim
röfle yaptırabilir miyim dedim 16.haftayıda bitirdin yaptırabilirsin dedi ama yine de emin değilim ben...
tetanoz aşısı 20.haftada olucak dedi...
16+5 deyim toplamda 800 gr almışım doktorum 20.haftayı 2,5 kiloyla tamamlaman normal dedi..
işte böyle kızlar allahım herkese sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sonuçlarımız çok güzel çıksın
sohbetlerinize bayılıyorum ama size yetişemiyorum geçmişi hiç okuyamıyorum yaa
Eveeeettt hemşo sayılırız valla.Bugün gittiğim komşum da antepli :) erkekim ben pipili cinstenvayy hemşeri sayılırız maraş antepp yakınn nalaaaaann bak bi hemşo daha geldi bizeee biraz erkek ama olsunn
mecburen öle oldu, pazartesi gelecek dediler gelmedi, pazartesi mail attım o ürünün gelmesi uzun sürecek gümrükte sorun var başka bi ürünle değiştirin dediler ona benzer başka bi ürünle değiştirdim bugün hala tedarik sürecinde yazıyordu, bende sabah siparişi iptal ettim önce kuaföre uğradım moralim düzelsin die biraz bakım yaptırdım ordanda doğru bebek mağazasına gittim ve yine çok tatlı bi hediye buldum, görür görmez bayıldım...
ordanda hemen kargo şirketine koştum ve yolladım aaa bu ne ya kız helak oldu beklemekten...
Eveeeettt hemşo sayılırız valla.Bugün gittiğim komşum da antepli :) erkekim ben pipili cinstendelikafadulden
enemm bu dünden razı gazoz içmeye :roflol: :roflol:
mercimek çorbası, bezelye, pilav, puding var bende de. kuru dolmaya da bayılırım valla cokacimcoook
:teytey::dance: biliyoduk ki biliyoduk ki maşallahı var senin prensesininnn opuyorumnanaktan
nalancım kısmet değilmiş ama bu hediyen de çok tatlı söylediğin kadarıylaaa
:sm_cool:ayy senin pipineee bi laf diycektim ama burda olmazkii neyseeee canım hemşomm
ahanda ben
teşekkür ederim canım..eren sezen senin ikinci erkeğin değil mi takip ediyorum sizi
hay gazozuna geliyom uleyn içecem o gazozu ne olursa olsun kurtulucammmOhhhhh afiyet olsunnnnn yarasınn valla ben de bezelye ve mercimek çorbasına bayılırımohh mis ben de çıkınca bezelye alayım da yapayım bari. gel vereyim kuru dolma yanında da gazoz D :d D:kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:ayy senin pipineee bi laf diycektim ama burda olmazkii neyseeee canım hemşomm
yarın ulaşır inş. bakarız hediyene diğeri çook güzeldi evet ama kısmet değilmişş desene biz onu kendimize alırız boşverr ben rengimi bile seçtimm kırmızılı olanında kaldı aklım
ha ha ha ha ha ha ha hahhh aaaa asonun resmiiiii kız afişe ettin asoyu buluşmadamı çektin bu resminii burda burcuyamı nalanamı böyle erotik bakıyoduu karşı masasında onlar oturuyoduu:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
hayirli olsun canim masallah kizina
doktor 2,5 kiloya cokmu dedi :1shok:ben 5 kilo almisim mafoldumben
maşallah bebişine 153 gram omuş sen kaç haftalık hamilesin peki
inşallah yarın belli olur cnm, ii haberlerle gelirsin inş.
gözünaydın cnm, ooo kocaman olmuş bebişin artık maaşallah, boşver takma kiloları nasılsa doğumdan sonra gider hepsi...
canim gözün aydin
bir kiz bir erkek gidiyoruz heralde dengeliycez bebekleri böyle giderse gözün aydin olsun canim
tebrik ederim gozun aydın ama sana 2,5 kiloya cok dedıyse yandım ki ne yandım tam 7 kilo CADIARZU
akçacım cok sevındım gozun aydın
oo bir prens daha hadı gozumuz aydın
nasıl olctu kan degerını bana ghiç oyle bir şey demedi haftaya konte gıdıcem o zaman mı dıcek acaba
gunaydn bu arada kızlar,, hava serin burda hiç zorlanmadan geldim işe bugun
günaaydın kızlar!
nihayet dün akşam hava serinledi şükür. bugünde düne göre biraz serin. umarım yağmur yağar.
sonuyok kızın olacakmış çok sevindim.
melcan erkek olacakmış hayırlı olsun.
saces de bebişini görmüş.
hepinize maşallah.
ya bana erkek diyenler oluyor moralimi bozuyorlar.
13 günüm kaldı artık belli olsada rahatlasam.
maşallah bebişlerimiz ii zemuszemus doktora gidilmiş cinsiyetler öğrenilmiş. Allahım herkese hep ii haberlerle gelmelerini nasip etsin :Saruboceq:
kız akşam 7 de de çalışıomu doktorun :1shok: bizim burdakiler 5 dedimi bırakıo. ii haberlerle gelcen tabiki de. olumsuz falan sokma böle lafları araya alsanaalsanasmile
canımm Allah gönlüne göre versin :Saruboceq: ama hayırlısını dile her zaman için. neyin ii olacağıını bizler bilmioruz.
tam karşımda nalan hedefimdi bi bacağımla burcuyu sağ elimle e zeynebi yokluyodumha ha ha ha ha ha ha hahhh aaaa asonun resmiiiii kız afişe ettin asoyu buluşmadamı çektin bu resminii burda burcuyamı nalanamı böyle erotik bakıyoduu karşı masasında onlar oturuyoduu:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
tam karşımda nalan hedefimdi bi bacağımla burcuyu sağ elimle e zeynebi yokluyodumhahahahahahhahahahahahhakötükedihüso
tam karşımda nalan hedefimdi bi bacağımla burcuyu sağ elimle e zeynebi yokluyodumhahahahahahhahahahahahhakötükedihüso
herşey bir anda oldu bitti :1ninca: ben suçsuzummmafoldumbenhe valla hemde ne rezillik kıss zeynepp sen hissetmedinmii bişeyy o kadar parmaklandınn bide parmaklanmayı sevmiyorum dersinn kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?