üç erkeğin prensesi olucaksın sende ne kadar güzel allah bağışlasın canıma.s
herşey bir anda oldu bitti :1ninca: ben suçsuzummmafoldumben
püü rezilllik :roflol:
yaa rezillik ne reziillik sen bakma onun sevmiyorum dediğinehe valla hemde ne rezillik kıss zeynepp sen hissetmedinmii bişeyy o kadar parmaklandınn bide parmaklanmayı sevmiyorum dersinn kaydirigubbakcemile3
herşey bir anda oldu bitti :1ninca: ben suçsuzummmafoldumben
kızlar bakın eşime süpriz yapıcam şöyle birşey sipariş edicem bebişe giydirmek için
yaa rezillik ne reziillik sen bakma onun sevmiyorum dediğineistemem yan cebime koy misali D:
D: gözümü kaparım vazifemi yaparım D:kaydirigubbakcemile3
iyiymiş valla ben de kızım için idolümsün ANAAAAMMM yazdırayımkızlar bakın eşime süpriz yapıcam şöyle birşey sipariş edicem bebişe giydirmek için
sezocum sen bi yazlıktan dön gel de sıra da sen varsıngazozu içtin tabii hissetmedinn oooo daha neler yaptı size allah bilirrr iyiki ben gelmemişimm ar namus giderdi asonun yanında:roflol:
valla iyimi kötümü görücez canım yaaa inş. kendi işlerini yaparlar bütün işler bana bakıcakk
kaydirigubbakcemile3
babalar günü hediyesimii
:))))) Ben geliyorum o zman ev adresin var aç kapıyı 1 saate ordayımvalla bide istemen derlerrr ooo hepsini sıradan geçirmişsin maşallah ben gelmiyorum bidahaki buluşmaya gelsemde sana çook uzak otururum:roflol:
iyiymiş valla ben de kızım için idolümsün ANAAAAMMM yazdırayım
sezocum sen bi yazlıktan dön gel de sıra da sen varsın
orası öyle canım bana eşimin gömleklerini ütülemek bu yaşta zor geliyor o zaman naparız bilemem...yardımcı olurlar inşallah anneleri benim eşim hep annesine yardımcı olurmuş bende şimdi yetiştiremedim mi bakıyorum sabahları beni uyandırmadan kendi ütüleyip giyiyoo ben görsemde uyku numarası yapıyom zatenkaydirigubbakcemile3
:))))) Ben geliyorum o zman ev adresin var aç kapıyı 1 saate ordayım
selam kızlar.
biz de bugün kontrolümüzü olduk.iki tane prensimiz oluyo sanırım .)
doktorumuz öyle dedi.
hayırlısıyla inş.
Selam kızlar..
Siz buluştunuz mu:uhm:
maşallah sizin evdede 3 pipili olucaklar bizim gibii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?