2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bakın eşime süpriz yapıcam şöyle birşey sipariş edicem bebişe giydirmek için

püü rezilllik :roflol:

he valla hemde ne rezillik kıss zeynepp sen hissetmedinmii bişeyy o kadar parmaklandınn bide parmaklanmayı sevmiyorum dersinn kaydirigubbakcemile3
yaa rezillik ne reziillik sen bakma onun sevmiyorum dediğine istemem yan cebime koy misali D:
herşey bir anda oldu bitti :1ninca: ben suçsuzummmafoldumben

D: gözümü kaparım vazifemi yaparım D:kaydirigubbakcemile3

yaa rezillik ne reziillik sen bakma onun sevmiyorum dediğine istemem yan cebime koy misali D:

D: gözümü kaparım vazifemi yaparım D:kaydirigubbakcemile3

valla bide istemen derlerrr ooo hepsini sıradan geçirmişsin maşallah ben gelmiyorum bidahaki buluşmaya gelsemde sana çook uzak otururum:roflol:

kızlar bakın eşime süpriz yapıcam şöyle birşey sipariş edicem bebişe giydirmek için

iyiymiş valla ben de kızım için idolümsün ANAAAAMMM yazdırayım
gazozu içtin tabii hissetmedinn oooo daha neler yaptı size allah bilirrr iyiki ben gelmemişimm ar namus giderdi asonun yanında:roflol:
sezocum sen bi yazlıktan dön gel de sıra da sen varsın

valla iyimi kötümü görücez canım yaaa inş. kendi işlerini yaparlar bütün işler bana bakıcakk

orası öyle canım bana eşimin gömleklerini ütülemek bu yaşta zor geliyor o zaman naparız bilemem...yardımcı olurlar inşallah anneleri benim eşim hep annesine yardımcı olurmuş bende şimdi yetiştiremedim mi bakıyorum sabahları beni uyandırmadan kendi ütüleyip giyiyoo ben görsemde uyku numarası yapıyom zatenkaydirigubbakcemile3

selam kızlar.

biz de bugün kontrolümüzü olduk.iki tane prensimiz oluyo sanırım .)
doktorumuz öyle dedi.
hayırlısıyla inş.

valla ben de evde tek bayan olma fikrini çok seviyorum. ayrıca benim eşim bütün ev işlerinde çok yardımcıdır bilir falan. oğluşumu büyütürken kayınvalidemden bu konuda kurs almayı planlıyorum

evet erkekleri iyi yetiştirelim bize yardım etsinler yoksa ilerde zorlanırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…