valla ben de evde tek bayan olma fikrini çok seviyorum. ayrıca benim eşim bütün ev işlerinde çok yardımcıdır bilir falan. oğluşumu büyütürken kayınvalidemden bu konuda kurs almayı planlıyorum
evet erkekleri iyi yetiştirelim bize yardım etsinler yoksa ilerde zorlanırız
selam kızlar.
biz de bugün kontrolümüzü olduk.iki tane prensimiz oluyo sanırım .)
doktorumuz öyle dedi.
hayırlısıyla inş.
evet buluştular nuriden nasiplenip geldilerrr:roflol:
sapığın açık sözlüsü makbülaa bide söylüyoo sappıııııııkk
açcaksııııınnnnnnnnnnn açmazsan camdan girerimhadi leyynnn açmam kapıyıı sana
canım eski buluşma üstüne geyik yapıyoduk nuri alço olarak benim hakkımda konuşuyoruzYa anlamıyorum,geçmişi okumadım henüz,çok var.
Fotolar nerde
Görüşürüz cnm iyi akşamlarbenimde eşim geldi kızlar sonra görüşürüz hoşçakalın...
İnşallah valla bi dahai buluşma ne zman olur acabaHımmmmmmm anladımklava:Şu gazoz hikayesi falan..Buluşmaya gelmek isteiyorum çok,denk gelir inşallah
Çok iyi canım,gözünaydınalkisalkisalkiskızlar FISH sonucum geldi yani amniyomun ön neticesi ve temiz çıkmış ay çok sevindim valla....
O kız benim geyşamonunla avlıyorum herkesi ağıma düşürüyorum
Sen de kaynananı pek seviyon ,anladım:roflol:evet cahillik işteee bebişide tehlikeye girmişş bide marifet gibi anlatıyoo[/QUOT
Hakkaten haa ne kötü aman allah korusun kimseyi dinlemeyin kaynanayı bile. benimki de normal yapmayım diye korktup duruyor beni.eğer bi daha bişey derse lafı geçircem ağzının üstüne
Hayırlı olsun canım,çift yumurta mı tek yumurta ikizleri miselam kızlar.
biz de bugün kontrolümüzü olduk.iki tane prensimiz oluyo sanırım .)
doktorumuz öyle dedi.
hayırlısıyla inş.
İkiz gebelik olunca herkese aynı soruyu soruyorum
Hayırlı olsun canım,çift yumurta mı tek yumurta ikizleri mi
İkiz gebelik olunca herkese aynı soruyu soruyorum
sağol canım.onu bilmiyoruz henüz.bizimkiler tüp bebek.2 embriyo döllenmişti.bir tanesi labaratuvarda bölündü 3 embriyo oldu.üçüde yerleştirildi.ama hangisi tuttu bilmiyoruz.çıkınca görcez artık :)
bölünenler tuttuysa tektir.diğeri tuttuysa çift yumurtaıdır.
seninkilerin nasıl olduğu belli mi.
Hadi kızlar aso kaçr öptüm çok iyi akşamlar hepinize
iyi akşamlar kızlar
nasılsınız ben ilk üç ayımda yasadığım bulantı başdönmesi halsizlikten dolayı yapamadığım temizlikleri hala yapmaya çalışıyorum
çok şükür eski dinçliğime kavuştum
size bişi sorucam ikili test için gittiğimizde bebişin nt değeri 1.6 diyor dr hemen bizi kan vermeye gönderdiği için soramadım döndüğümüzde de aklıma gelmedi şimdi size sorayım
ne anlama geliyor iyi bir değer mi
Sanıyorum burun ölçüsü o canım,kötü bişi değil yani
Pıt pıt bişeyler atıyor sanki içimde kasığımda falan,arada.İyice hissetmek için daha var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?