2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla ben de evde tek bayan olma fikrini çok seviyorum. ayrıca benim eşim bütün ev işlerinde çok yardımcıdır bilir falan. oğluşumu büyütürken kayınvalidemden bu konuda kurs almayı planlıyorum

evet erkekleri iyi yetiştirelim bize yardım etsinler yoksa ilerde zorlanırız

benim eşimde çok yardımcı şükür inşallah oğullarımız babalarınaa benzer kızlar bazı şeyler genlerle geçiyor arkadaşlar çocuğun yapısında varsa yapar yani kayınvalidemin kızıda var elinden hiçbirşey gelmiyor...

aa bide söylüyoo sappıııııııkk
sapığın açık sözlüsü makbül
hadi leyynnn açmam kapıyıı sana
açcaksııııınnnnnnnnnnn açmazsan camdan girerim
Ya anlamıyorum,geçmişi okumadım henüz,çok var.
Fotolar nerde
canım eski buluşma üstüne geyik yapıyoduk nuri alço olarak benim hakkımda konuşuyoruz istersen bi dahaki buluşmaya sen e gel guclubacismile

kızlar FISH sonucum geldi yani amniyomun ön neticesi ve temiz çıkmış ay çok sevindim valla....
Çok iyi canım,gözünaydınalkisalkisalkis

Hayırlı olsun canım,çift yumurta mı tek yumurta ikizleri mi
İkiz gebelik olunca herkese aynı soruyu soruyorum

sağol canım.onu bilmiyoruz henüz.bizimkiler tüp bebek.2 embriyo döllenmişti.bir tanesi labaratuvarda bölündü 3 embriyo oldu.üçüde yerleştirildi.ama hangisi tuttu bilmiyoruz.çıkınca görcez artık :)

bölünenler tuttuysa tektir.diğeri tuttuysa çift yumurtaıdır.

seninkilerin nasıl olduğu belli mi.

iyi akşamlar kızlar
nasılsınız ben ilk üç ayımda yasadığım bulantı başdönmesi halsizlikten dolayı yapamadığım temizlikleri hala yapmaya çalışıyorum
çok şükür eski dinçliğime kavuştum
size bişi sorucam ikili test için gittiğimizde bebişin nt değeri 1.6 diyor dr hemen bizi kan vermeye gönderdiği için soramadım döndüğümüzde de aklıma gelmedi şimdi size sorayım
ne anlama geliyor iyi bir değer mi

Anladım canım,ilginçmiş.Sağlıkla doğsunlar da önemli olan o
Benim çift yumurta canım.Doktor geçen hafta ben sordum,öyle tahmin yaptı;ksin değil yani.Biri kız,diğeri erkek olabilir ama kesin değil dedi.O yüzden ben de kesin gözüyle bakmıyorum.Haftaya gideceğim tekrar,umarım bu kez belli olur,kesinleşir

Sanıyorum burun ölçüsü o canım,kötü bişi değil yani

Pıt pıt bişeyler atıyor sanki içimde kasığımda falan,arada.İyice hissetmek için daha var sanırım

Pıt pıt bişeyler atıyor sanki içimde kasığımda falan,arada.İyice hissetmek için daha var sanırım

ben de kasığımın sağ tarafında sola göre şişkinlki hissediyorum bebişten heralde kıprtı hissetmiyorm ama
neyse sana iyi akşamlar sanırım kimse kalmadı

SELAM KIZLAR BENDE KASIM ANNESİ OLACAĞIM .2 .BEBEĞİM 7 YAŞINDA BİR KIZM VAR BUDA YANİ OĞLUŞUMDA 14+5 DE .BÖYLE BİR YERİN OLMASI GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL HEPİMİZİN SORUNLARI HEMEN HEMEN AYNI İNŞALLAH BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALDIKTAN SONRA BERABERDE KİLOLARIMIZI VERİRİZ GÖRÜŞÜRÜZ EMİN OLUN ÇOK SIK GÖRÜŞECEĞİZopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…