2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoşgeldin dimplee öncelikle hayırlı olsun
inşallah veririz kiloları 49.5 iken 51 olmuşum
bugün giydiğim bir eteğin dar oldugunu fark ettim inşallah hep beraber veririz

hoşgeldin dimplee öncelikle hayırlı olsun
inşallah veririz kiloları 49.5 iken 51 olmuşum
bugün giydiğim bir eteğin dar oldugunu fark ettim inşallah hep beraber veririz

HB TEOLOG BENDE DAHA 500 GR ALDIM AMA KIYAFATELERİMİN BAZILARI OLMUYO HAMİLELİKLE ALAKALI İŞTE YOKSA SENDE 1,5 KG ALMIŞSIN NORMALDE BU KADAR ETKİLEMEZakannehir

HB TEOLOG BENDE DAHA 500 GR ALDIM AMA KIYAFATELERİMİN BAZILARI OLMUYO HAMİLELİKLE ALAKALI İŞTE YOKSA SENDE 1,5 KG ALMIŞSIN NORMALDE BU KADAR ETKİLEMEZakannehir

500 gramda bile fark ediyor mu ozaman senin ki şişkinliktir canım
öyle bir sorunun var mı
bu arada kaç haftalıksın

500 gramda bile fark ediyor mu ozaman senin ki şişkinliktir canım
öyle bir sorunun var mı
bu arada kaç haftalıksın

YOK CANIM ŞİŞKİNLİK DEĞİL KARNIM EPEY ÇIKTI 14+5 DEYİZ AMA BENİM BULANTILARIM HALA DEVAM EDİYO O YÜZDEN KİLO ALAMIYORUM kafamçokkarıştı

YOK CANIM ŞİŞKİNLİK DEĞİL KARNIM EPEY ÇIKTI 14+5 DEYİZ AMA BENİM BULANTILARIM HALA DEVAM EDİYO O YÜZDEN KİLO ALAMIYORUM kafamçokkarıştı

benim geçti çok şükür
inşallah seninki de gecer
ilk hamilelğinde ne kadar srdü bulantılar

ilkinde hiç bulantım olmadıki canım.şimdi ikisinin yerine çekiyor gibiyim çok kötüyüm den kaç haftalıksın ilkmi?

ben 14+3 üm ilkim olacak benim
benim 6.haftadan 13. haftaya kadar devam etti çok şükür geçt eski dinçliğime kavuştum
bol su içiyormusun peki bulantı olunca içemezsin zaten de bulantıları hafifletiyor maden suyu rahatlatıyor

selam kızlar. bugün dr.a gittik. pipisini gösterdi oğluşum. kaydirigubbakcemile3 kesinleşti artık.
çok şükür yolundaydı herşey. 3-4 hafta sonra ayrıntılı ultrason yapılacak. kendisi yapacakmış dr.
sizler nasılsınız geçmişi okuyayım..

gözün aydın burcucumm sanada pipili geliyo demekk erkekler atağa kalktı gene bugün hep erkek haberi aldıkk

çok sukur benim ayaklarim falan sismiyor tuzu çok yememe ragmen. Ya kizlar doktorum bana hiç vitamin falan vermedi; acaba vucudumun ihtiyacimi yok? Kansiz falanda degilim ama nebilim herkes sasiriyor vitamin yada folikasit almadigima.

canım ben de almıyorum. bazı doktorlar gerek görmüyor. beslenmene dikkat et ama.

aa hayırlı olsun
gerçekten kasım anneleri hep erkekten gidiyor ben öğrenemedim daha neyse hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…