2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende canım ailemi izliyorumm o reklama girincede yaprak dökümünü açıyorumm oda sıktı artıkk dökülemedi yaprakları kaç yıldırr

bende canım ailemi izliyorumm o reklama girincede yaprak dökümünü açıyorumm oda sıktı artıkk dökülemedi yaprakları kaç yıldırr

ben yaprak dökümünü cd ye kaydediyorum ertesi gün izliyorum öle rahat oluyo hem reklamlarıda sarabiliyorum en güzelide o oluyo, biz hep öle yapıyoruz başka kanalda bi şi olduğu zaman birini kaydedip diğerini izliyoz...

bu arada yaprak dökümü seneyede devam edecekmiş hakkaten bitmedi gitti...

aa sendemi çocuk ruhlusun ben hiçç izlemiyorum sıkılıyorumm çizgi filmdenn

evet bu yaşıma geldim hala zevkle izliyorum ama hepsini değil bi kaç çizgi film var onlar çok güzel oluyo bi de tom & jerry kısa sürüyo onun içinde seviyorum...

ya şu canım ailemdeki ikbal hn ım gelini çok ii ya bayıldım ona...

aa bitmiyomuymuş suyu çıktı ama yaa çok uzattılar aşkı memnuya üzüldüm o bitiyoo ben çok seviyorum onu

gülüm sen o kadar evi temizlettin yarın gene pislenicek keşke cuma alsaydın kadını

kız bu kadının bütün günleri dolu, hafta sonlarıda çalışmıyor, bi de 19 mayıs çarşambaya geldi ya o günde gelemedi zaten eşim evdeydi çünki, mecburen geldi yani, ya hiç olmazsa incesini yaptı bende yarın o çıkan pisliği temizlicem, ay gözümde büyüyo biliyo musun...

valla bi hediye için gittin pestilim çıktı bu nasıl bi hamlıktır böle acayip formdan düşmüşüm ya, hoş bizim burasıda bi yokuş ki sorma gitsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…