evet cnmm benim ev erkek dolucakk bu gidişle
he o ötekide kızı galiba
onların meliha ile atışması çok ii di geçen sefer bayıldım valla...
kız bu kadının bütün günleri dolu, hafta sonlarıda çalışmıyor, bi de 19 mayıs çarşambaya geldi ya o günde gelemedi zaten eşim evdeydi çünki, mecburen geldi yani, ya hiç olmazsa incesini yaptı bende yarın o çıkan pisliği temizlicem, ay gözümde büyüyo biliyo musun...
valla bi hediye için gittin pestilim çıktı bu nasıl bi hamlıktır böle acayip formdan düşmüşüm ya, hoş bizim burasıda bi yokuş ki sorma gitsin...
aa bitmiyomuymuş suyu çıktı ama yaa çok uzattılar aşkı memnuya üzüldüm o bitiyoo ben çok seviyorum onu
benim eşim de yandın sen diyo. her gün 2 çift kokulu çorap yıkican. ortalığın altını üstüne getiricez diyo. kafamçokkarıştı
bende çok seviyorum ama tadında bitirdikleri için çok sevindim
beren saat varya o bi sonraki sezon atv de "fatmagülün suçu ne" die bi diziye başlıyormuş, bunuda ilk benden duy başka yerde yok...
bende çok seviyorum ama tadında bitirdikleri için çok sevindim
beren saat varya o bi sonraki sezon atv de "fatmagülün suçu ne" die bi diziye başlıyormuş, bunuda ilk benden duy başka yerde yok...
bu arada kızlar dizilerden laf açılmışken
beren saat yeni sezonda fatmagülün suçu ne adlı dizide rol alacakmış
fahriye evcen de yaprak dökümünden sonra çalıkuşu
kızlar ben kaçtım. iyi geceler size.
aynı anda yazmışsınız kızlarr o filimde güzeldir o zaman bende onu izlerimm behlülüm ne olucak acaba ayy behlül dedimde aklıma nuri alço geldi aso nerdeeki gece sapkınlığamı çıktıı
o filmde kızın durumuna çok üzülmüştüm zengin züppeler işin içinden sıyrılıvermişlerdi bir saat izledim etkisinden zor kurtulmuştum
şimdi haftalarca devam edecek izlemeyeyim derim ama izlerim kendimi biliyorum
evet hülya avşar oynamıştı dimii ama dizide konusu nasıl olucak acaba
muhtemelen aynı olur yalnız
evlenmek zorunda kaldığı kişi le aralarında aşk başlıyor ya
bi 5 10 hafta erkek kıza kötü davranır
bi 5 10 haftada hoşlanmaya başlar
sonrasında aşk başlar
sonrasında
zengin zibidiler ortaya çıkar huzurlarını bozar vs.
evet bi sezon öyle geçer giderrr biz seneryoyu yazdık bileee telif hakkı versinler bizede dimi
aaa tabi tabi yoksa çıngar çıkartırımkaydirigubbakcemile3
evet bencede akşam akşam o kadar seneryo yazdın dimii bebişin hakkı versinler para:roflol:
tabiki canım alla alla
bu arada diğer kızlar nere kayboldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?