2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bend çok hamlaştım cnmm hiç evden çıkasım yokk napıcaz böyle bilmiyorum yarın evet ortalık pislenizek kolay gelsin canımm

aa bitmiyomuymuş suyu çıktı ama yaa çok uzattılar aşkı memnuya üzüldüm o bitiyoo ben çok seviyorum onu

bende çok seviyorum ama tadında bitirdikleri için çok sevindim

beren saat varya o bi sonraki sezon atv de "fatmagülün suçu ne" die bi diziye başlıyormuş, bunuda ilk benden duy başka yerde yok...

bu arada kızlar dizilerden laf açılmışken
beren saat yeni sezonda fatmagülün suçu ne adlı dizide rol alacakmış
fahriye evcen de yaprak dökümünden sonra çalıkuşu

bende çok seviyorum ama tadında bitirdikleri için çok sevindim

beren saat varya o bi sonraki sezon atv de "fatmagülün suçu ne" die bi diziye başlıyormuş, bunuda ilk benden duy başka yerde yok...

bu arada kızlar dizilerden laf açılmışken
beren saat yeni sezonda fatmagülün suçu ne adlı dizide rol alacakmış
fahriye evcen de yaprak dökümünden sonra çalıkuşu

aynı anda yazmışsınız kızlarr o filimde güzeldir o zaman bende onu izlerimm behlülüm ne olucak acaba ayy behlül dedimde aklıma nuri alço geldi aso nerdeeki gece sapkınlığamı çıktıı

aynı anda yazmışsınız kızlarr o filimde güzeldir o zaman bende onu izlerimm behlülüm ne olucak acaba ayy behlül dedimde aklıma nuri alço geldi aso nerdeeki gece sapkınlığamı çıktıı

o filmde kızın durumuna çok üzülmüştüm zengin züppeler işin içinden sıyrılıvermişlerdi bir saat izledim etkisinden zor kurtulmuştum
şimdi haftalarca devam edecek izlemeyeyim derim ama izlerim kendimi biliyorum

evet hülya avşar oynamıştı dimii ama dizide konusu nasıl olucak acaba

evet hülya avşar oynamıştı dimii ama dizide konusu nasıl olucak acaba

muhtemelen aynı olur yalnız
evlenmek zorunda kaldığı kişi le aralarında aşk başlıyor ya
bi 5 10 hafta erkek kıza kötü davranır
bi 5 10 haftada hoşlanmaya başlar
sonrasında aşk başlar
sonrasında
zengin zibidiler ortaya çıkar huzurlarını bozar vs.

evet bi sezon öyle geçer giderrr biz seneryoyu yazdık bileee telif hakkı versinler bizede dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…