hadi gözün aydi canim bende cok sevindimhihoyyythihoyyythihoyyytkızlar FISH sonucum geldi yani amniyomun ön neticesi ve temiz çıkmış ay çok sevindim valla....
seninde gözün aydin canim bir oglusumuz daha olucak masallah:lepi:merhaba herkese dün doktoraydım 3'lü tarama için doktoruma 4'lü taramayı da sordum (tek farkı dimerik inhibin diye bir orana daha bakılıyor dördüncü olarak)henüz türkiyede yüzbin kişi üzerinde denenmemiş bişi dedi yani yüzbin kişi yaptırıcak ve yüzbin kişide ki riski belirlicez henüz o kadar yaygın değil sende o yüzbin kişiden biri olma gerek yok dedi..kan tahlili sonuçlarımı haftaya alıcam..bebeğimizin kafasından ayak parmaklarına kadar her ölçümünü yaptı...plasentasındaki damarlar falan bir sürü şey...onu izlemek kadar güzel birşey olamaz zaten %100 erkek dedi çok güzel bir duygu yarabbim
röfle yaptırabilir miyim dedim 16.haftayıda bitirdin yaptırabilirsin dedi ama yine de emin değilim ben...
tetanoz aşısı 20.haftada olucak dedi...
16+5 deyim toplamda 800 gr almışım doktorum 20.haftayı 2,5 kiloyla tamamlaman normal dedi..
işte böyle kızlar allahım herkese sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin sonuçlarımız çok güzel çıksın
hayirli olsun tatlim sana bol kuvvet lazim olucak iki erkegin pesinden kosmak icinselam kızlar.
biz de bugün kontrolümüzü olduk.iki tane prensimiz oluyo sanırım .)
doktorumuz öyle dedi.
hayırlısıyla inş.
hosgeldin aramiza canim bebegin hayirli olsun:CüvCüv:SELAM KIZLAR BENDE KASIM ANNESİ OLACAĞIM .2 .BEBEĞİM 7 YAŞINDA BİR KIZM VAR BUDA YANİ OĞLUŞUMDA 14+5 DE .BÖYLE BİR YERİN OLMASI GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL HEPİMİZİN SORUNLARI HEMEN HEMEN AYNI İNŞALLAH BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALDIKTAN SONRA BERABERDE KİLOLARIMIZI VERİRİZ GÖRÜŞÜRÜZ EMİN OLUN ÇOK SIK GÖRÜŞECEĞİZopuyorumnanaktan
canim gözün aydin bir pipilide senden:ecrin_bebek:selam kızlar. bugün dr.a gittik. pipisini gösterdi oğluşum. kaydirigubbakcemile3 kesinleşti artık.
çok şükür yolundaydı herşey. 3-4 hafta sonra ayrıntılı ultrason yapılacak. kendisi yapacakmış dr.
sizler nasılsınız geçmişi okuyayım..
birazdan ben de çıkarım uyku yavaş yavaş bastirmaya başladı
anacım uyku da çok tatlı bişi ya
ben kaçar uykum geldii yatıyım en güzeliiii dinleniyim iyi gecelerrr
Hayırlı olsun canım,erkek annesi olacan demekselam kızlar. bugün dr.a gittik. pipisini gösterdi oğluşum. kaydirigubbakcemile3 kesinleşti artık.
çok şükür yolundaydı herşey. 3-4 hafta sonra ayrıntılı ultrason yapılacak. kendisi yapacakmış dr.
Yazın tenhalaşır buralar sanırım,ben de temmuzda gidceğim memleketime tatilehihoyyytevet çok alıştınız dimi bana ha ha şaka bi yana bende size çok alıştımm gurbete gittim farzedin kızlarrr gidişim suskun olucak ama dönüşüm muhteşemm koca göbişimlee:lepi:
Hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin senin de :)SELAM KIZLAR BENDE KASIM ANNESİ OLACAĞIM .2 .BEBEĞİM 7 YAŞINDA BİR KIZM VAR BUDA YANİ OĞLUŞUMDA 14+5 DE .BÖYLE BİR YERİN OLMASI GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL HEPİMİZİN SORUNLARI HEMEN HEMEN AYNI İNŞALLAH BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALDIKTAN SONRA BERABERDE KİLOLARIMIZI VERİRİZ GÖRÜŞÜRÜZ EMİN OLUN ÇOK SIK GÖRÜŞECEĞİZopuyorumnanaktan
Ohhhh gelsin yakışıklılar hayırlı olsun :)selam kızlar. bugün dr.a gittik. pipisini gösterdi oğluşum. kaydirigubbakcemile3 kesinleşti artık.
aynı anda yazmışsınız kızlarr o filimde güzeldir o zaman bende onu izlerimm behlülüm ne olucak acaba ayy behlül dedimde aklıma nuri alço geldi aso nerdeeki gece sapkınlığamı çıktıı
Naber şekerim nasılsın bugün bakiyim :)günaydınnnnn opuyorumnanaktan
Naber şekerim nasılsın bugün bakiyim :)
Hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin senin de :)
Ohhhh gelsin yakışıklılar hayırlı olsun :)
Nuri kim behlül kim aso varken aaaaaaaaa dün geldim niye söylemiyosun insanlara.kocanla oğlunu sinemaya yolladın beni attın eve söylesene itiraf etsene hadi hadi ne oldu
iyiyim şekerimm akşam dr a gidicem nerdeyse 1,5 ay oldu eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile ütü yapıcam bi de o kadar..
sen nasılsın bakemm Şeniz
ayyy ne güzel yaaa çok heycanlısındır şimdi bebeğini görceğin için :) bir bakalım ne yapıyo küçük yaramaz:)))Şoka girceksin görünce çok büyüdüğü için :) ah o ütüler bende de var bugüniyiyim şekerimm akşam dr a gidicem nerdeyse 1,5 ay oldu eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile ütü yapıcam bi de o kadar..
sen nasılsın bakemm Şeniz
yalaaaannnnnn yalannnn söylüyorsunayyy iftiraya bakkk ben uslu uslu uyudum bikeree alsanaalsanasmile
ay söylerim hayatım ne demekaaayy ne güzell bak bakalım bebişin napıyoo bizdende selam söyleee teyzelerindenn
valla heyecanlıyım baya oldu görmeyeli inşallah bir sorun yoktur. 3 lü test için de bakacak muhtemelen yarın da kan veririm..ayyy ne güzel yaaa çok heycanlısındır şimdi bebeğini görceğin için :) bir bakalım ne yapıyo küçük yaramaz:)))Şoka girceksin görünce çok büyüdüğü için :) ah o ütüler bende de var bugün
ay söylerim hayatım ne demek
valla heyecanlıyım baya oldu görmeyeli inşallah bir sorun yoktur. 3 lü test için de bakacak muhtemelen yarın da kan veririm..
ütü yapmak istemiyorummmmmmmm bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?