2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
birazdan ben de çıkarım uyku yavaş yavaş bastirmaya başladı
anacım uyku da çok tatlı bişi ya

kızlar FISH sonucum geldi yani amniyomun ön neticesi ve temiz çıkmış ay çok sevindim valla....
hadi gözün aydi canim bende cok sevindimhihoyyythihoyyythihoyyyt
seninde gözün aydin canim bir oglusumuz daha olucak masallah:lepi:
selam kızlar.

biz de bugün kontrolümüzü olduk.iki tane prensimiz oluyo sanırım .)
doktorumuz öyle dedi.
hayırlısıyla inş.
hayirli olsun tatlim sana bol kuvvet lazim olucak iki erkegin pesinden kosmak icin
hosgeldin aramiza canim bebegin hayirli olsun:CüvCüv:
canim gözün aydin bir pipilide senden:ecrin_bebek:
birazdan ben de çıkarım uyku yavaş yavaş bastirmaya başladı
anacım uyku da çok tatlı bişi ya

iyi uykular canim:gitme:

Hayırlı olsun canım,erkek annesi olacan demek
evet çok alıştınız dimi bana ha ha şaka bi yana bende size çok alıştımm gurbete gittim farzedin kızlarrr gidişim suskun olucak ama dönüşüm muhteşemm koca göbişimlee:lepi:
Yazın tenhalaşır buralar sanırım,ben de temmuzda gidceğim memleketime tatilehihoyyyt

Hoşgeldin hayırlı olsun bebeğin senin de :)
Ohhhh gelsin yakışıklılar hayırlı olsun :)
aynı anda yazmışsınız kızlarr o filimde güzeldir o zaman bende onu izlerimm behlülüm ne olucak acaba ayy behlül dedimde aklıma nuri alço geldi aso nerdeeki gece sapkınlığamı çıktıı
Nuri kim behlül kim aso varken aaaaaaaaa dün geldim niye söylemiyosun insanlara.kocanla oğlunu sinemaya yolladın beni attın eve söylesene itiraf etsene hadi hadi ne oldu

Günaaaaaaayyyyyydıııııııııııııııııın kimsecikler yok neredesiniz uyanın artık aaaaaa saat kaç oldu

ayyy iftiraya bakkk ben uslu uslu uyudum bikeree alsanaalsanasmile

iyiyim şekerimm akşam dr a gidicem nerdeyse 1,5 ay oldu eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile ütü yapıcam bi de o kadar..

sen nasılsın bakemm Şeniz
ayyy ne güzel yaaa çok heycanlısındır şimdi bebeğini görceğin için :) bir bakalım ne yapıyo küçük yaramaz:)))Şoka girceksin görünce çok büyüdüğü için :) ah o ütüler bende de var bugün

aaayy ne güzell bak bakalım bebişin napıyoo bizdende selam söyleee teyzelerindenn
ay söylerim hayatım ne demek

valla heyecanlıyım baya oldu görmeyeli inşallah bir sorun yoktur. 3 lü test için de bakacak muhtemelen yarın da kan veririm..
ütü yapmak istemiyorummmmmmmm bilmiyorumkismile

ay söylerim hayatım ne demek

valla heyecanlıyım baya oldu görmeyeli inşallah bir sorun yoktur. 3 lü test için de bakacak muhtemelen yarın da kan veririm..
ütü yapmak istemiyorummmmmmmm bilmiyorumkismile

yapma cnmmm akşam sevinçle gelince o gazla yaparsın ütünü şimdi heyecanlısın canında yapmak istemez niye akşama aldın daha erken saate alsaydın ya randevunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…