ı
ay söylerim hayatım ne demek
valla heyecanlıyım baya oldu görmeyeli inşallah bir sorun yoktur. 3 lü test için de bakacak muhtemelen yarın da kan veririm..
ütü yapmak istemiyorummmmmmmm bilmiyorumkismile
yalaaaannnnnn yalannnn söylüyorsunGazozu içtin mışıl mışıl uyudun tabi :)
alsanaalsanasmile kandırma kimseyi şimdi aaaaaaaaaa bak geliyorum resimlerin de elimdeuyudum ama yalnızz canımmmm sende yoktunn hem ben dün gece limonata içtim gazoz değilllkaydirigubbakcemile
Sezencim sen nasılsın canım?Oğluşun napıyo kardeşi heycanla bekliyodur :)
sen sezeryanmı düşünüyosunn yoka doktorunmu dediii zor değil cnmmm kolay olurr benimki 7 sene önceydi şimdi tıp dahada ilerledi eminim daha kolay oluyodurr ben epidural istiyodum bunu ama doktorum tavsiye etmedi vazgeçtimm
alsanaalsanasmile kandırma kimseyi şimdi aaaaaaaaaa bak geliyorum resimlerin de elimde
günaydın akşam eve gidince yemek bulaşık derken sonrada dizi derken uyuya kaldım
sezeryanı ben istiyorum
bende kasılmalar oluyo korku değil özellikle altla ilgili yoksa cnm acıyacakmış filan derdim değil
ah kıyamam ona beeennn ne uyuz durum yaa benim de hep başıma gelirdi.Her gösteride hasta olurdum.İlkokulda skeçlerde hasta olurdum.Ortaokulda dans grubundaydım büyük gösterimiz vardı ve ben ayağımı sakatlamıştım 1 yıllık çalışma boşa gitmişti :S Her önemli günde bana bir şey olur zaten iğrenç bir durum.sorma cnmm ya dişi ağruyodu dün bu sabahta yanağı şişmişş yarında anaokulunda gösterisi varr nasıl çıkıcak bilmiyorum hepte önemli günlerde aksilikler çıkar zatenn onu dişçiye götürücemm birazdan kardeşi olucak diye çokk heyecanlıı hevesle bekliyoo
günaydın kızlar
hala benim hediyem gelmedi.sanırım bi tek ben kaldım.eşim bile merak ediyor ne zaman gelecek diye.
bana hediye gönderecek arkadaşı artık tahmin etmek zor değil
Günaydın SATdaşımgünaydın kızlar
hala benim hediyem gelmedi.sanırım bi tek ben kaldım.eşim bile merak ediyor ne zaman gelecek diye.
bana hediye gönderecek arkadaşı artık tahmin etmek zor değil
ah kıyamam ona beeennn ne uyuz durum yaa benim de hep başıma gelirdi.Her gösteride hasta olurdum.İlkokulda skeçlerde hasta olurdum.Ortaokulda dans grubundaydım büyük gösterimiz vardı ve ben ayağımı sakatlamıştım 1 yıllık çalışma boşa gitmişti :S Her önemli günde bana bir şey olur zaten iğrenç bir durum.
Geçsin yakışıklımın dişi yaa çürük mü var acaba belki kökten çürüme vardır gözükmeyen.İnşallah geçer cnm çok geömiş olsun
günaydınnn kızlar nasılsınız
eren sezen nasılsın canım
Yakında Nuri ve Behlülün maceraları adlı dizide beni izliceksin :)ayıp ayıpp artık sapıklığını hamile kadınlaradamı yapıyosunn geçen hafta zeynep burcu nalana bu hafta banaa bu sıralar filmlerde oynamayınca etrafa sardın bakıyorum nuriiiii
Yakında Nuri ve Behlülün maceraları adlı dizide beni izliceksin :)
Şiştiyse iltihaplanmış canm o zaman.Bayağı iltihaplanmış antibiyotik vericek kesin.Nasıl ağrır o var yaa oof yani:S Ayy gözde önemli ya ay ne kötü :Sevet dişi çürümüşş dişçide ilaç vericek şişken çekemez gerçi dökülücek bu dişleri ama genede ağrı yapıyoo benim canımı sıkan gösteri öncesi olmasıı dediğin doğru her öenmli ginde böyle aksilikler çıkar benim düğünümdede kızkardeşimin gözü lensten şişmişti kan çanağıydı o halde fotoğraf çekimlerine bile katılamadıı
Behlül Banu alkanla benim oğlum manşet manşet manşetsen eskidin nurii artıkın behlül varr o daha yakışıklı hemmm sanada on basarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?