2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay söylerim hayatım ne demek

valla heyecanlıyım baya oldu görmeyeli inşallah bir sorun yoktur. 3 lü test için de bakacak muhtemelen yarın da kan veririm..
ütü yapmak istemiyorummmmmmmm bilmiyorumkismile
ı
yoktur yoktur merak etme sen,gördüğünde kocaman olmuş,ve keyif yapar pozisyonda bulcaksın.:) 3lü test yapmadıbana onun yerine AFP testi yaptırdı bana.Salı kan verdim yarın sonuçlar çıkıyor yarın arar doktorum sonuçları bildirmek için.Belki senden de AFP ister 3 lü yerine.

Sezencim sen nasılsın canım?Oğluşun napıyo kardeşi heycanla bekliyodur :)

sorma cnmm ya dişi ağruyodu dün bu sabahta yanağı şişmişş yarında anaokulunda gösterisi varr nasıl çıkıcak bilmiyorum hepte önemli günlerde aksilikler çıkar zatenn onu dişçiye götürücemm birazdan kardeşi olucak diye çokk heyecanlıı hevesle bekliyoo

günaydın akşam eve gidince yemek bulaşık derken sonrada dizi derken uyuya kaldım
sezeryanı ben istiyorum
bende kasılmalar oluyo korku değil özellikle altla ilgili yoksa cnm acıyacakmış filan derdim değil

alsanaalsanasmile kandırma kimseyi şimdi aaaaaaaaaa bak geliyorum resimlerin de elimde

ayıp ayıpp artık sapıklığını hamile kadınlaradamı yapıyosunn geçen hafta zeynep burcu nalana bu hafta banaa bu sıralar filmlerde oynamayınca etrafa sardın bakıyorum nuriiiii

günaydın kızlar
hala benim hediyem gelmedi.sanırım bi tek ben kaldım.eşim bile merak ediyor ne zaman gelecek diye.
bana hediye gönderecek arkadaşı artık tahmin etmek zor değil

ah kıyamam ona beeennn ne uyuz durum yaa benim de hep başıma gelirdi.Her gösteride hasta olurdum.İlkokulda skeçlerde hasta olurdum.Ortaokulda dans grubundaydım büyük gösterimiz vardı ve ben ayağımı sakatlamıştım 1 yıllık çalışma boşa gitmişti :S Her önemli günde bana bir şey olur zaten iğrenç bir durum.
Geçsin yakışıklımın dişi yaa çürük mü var acaba belki kökten çürüme vardır gözükmeyen.İnşallah geçer cnm çok geömiş olsun

evet dişi çürümüşş dişçide ilaç vericek şişken çekemez gerçi dökülücek bu dişleri ama genede ağrı yapıyoo benim canımı sıkan gösteri öncesi olmasıı dediğin doğru her öenmli ginde böyle aksilikler çıkar benim düğünümdede kızkardeşimin gözü lensten şişmişti kan çanağıydı o halde fotoğraf çekimlerine bile katılamadıı

bijoux
şimdi çok heyecanlısındır ne güzel.benim daha bi haftam var.bende iki haftadır görmüyorum kızımı.artık güzel haberlerini doktor sonrası yazarsın

Şiştiyse iltihaplanmış canm o zaman.Bayağı iltihaplanmış antibiyotik vericek kesin.Nasıl ağrır o var yaa oof yani:S Ayy gözde önemli ya ay ne kötü :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…