- 5 Şubat 2010
- 591
- 40
- 98
Şiştiyse iltihaplanmış canm o zaman.Bayağı iltihaplanmış antibiyotik vericek kesin.Nasıl ağrır o var yaa oof yani:S Ayy gözde önemli ya ay ne kötü :S
Fınfık da gelmiş günaydınnnn
Günaydın ben iyiyim sağol sen nasılsın :)merhaba kızlar
günaydın. nasılsınız
Neyse ağrımasın da diş ağrısı beter bir şey :Sağrı yok diyoo yemek yerken acıyodu dün öyle dedi akşam götürdükk yoktu dişçii bu sabahta şişmişş kısmettt
Günaydın Herkese opuyorumnanaktan
Muhteşem bir gün geçirmeniz dileklerimle zemuszemus
Günaydın asocum geldimde geçmişe baktım bir sürü sayfa okudum:bbo:
İş yerinden göbüşleri göremiyorum diye akşam evden baktım maşallah göbüşler çıkmış duyguss'un göbüşü hepimizi geçmişkaydirigubbakcemile3
Sezencim geçmiş olsun canım oğluşun dişi şişmiş :sinifsinif: bende onun yaşlarındayken çok çektim dişlerimden annem kazık kadar beni dizinde sallardı uyuyayım diyeboshayallersmile
Nalan kuşum prensesin iyi haberleri gelmiş çok sevindim opuyorumnanaktan Zaten başta sen ve sonrasında topicdeki herkes hiç olumsuz düşünmemiştik ve hep dua ettik umarım meybienin de güzel haberleri gelir:Saruboceq:
Oh afiyet olsun ben de şimdi yaptım kahvaltımı nasıl acıkmışım ya.Senin ilk bebeğin miydi?asogkl
sağol iyiyim bende... kahvaltı yaptım. sizlere bakayım dedim. topikte yeniyim. sizleri tanıyayım biraz :)
iyiyim cnmm ne ne olsun oğlumun dişi şişmişş ona sıkıldım sen nasılsın?
Oh afiyet olsun ben de şimdi yaptım kahvaltımı nasıl acıkmışım ya.Senin ilk bebeğin miydi?
sağol canımm benimmgecmiş olsun canım kıyamam
iyiyim bende cok şükür:1hug:
günaydın kızlar!
sezencim geçmiş olsun oğluşuna.
yok ben akşamları hiiç iş yapamam canım. öğlen gibi falan hallederim inşallah.. akşama aldım çünkü muayenehanesine zaten dörtte geliyor. eşim de altı bucukta işten çıkıyor. çıkar çıkmaz alcak beni evden gidicez :lepi:yapma cnmmm akşam sevinçle gelince o gazla yaparsın ütünü şimdi heyecanlısın canında yapmak istemez niye akşama aldın daha erken saate alsaydın ya randevunu
bakalım afp mi der 3 lü mü der, inşallah olmuştur kocaman dediğin gibi teyzesiiii. çikolata yicem gitmeden yineı
yoktur yoktur merak etme sen,gördüğünde kocaman olmuş,ve keyif yapar pozisyonda bulcaksın.:) 3lü test yapmadıbana onun yerine AFP testi yaptırdı bana.Salı kan verdim yarın sonuçlar çıkıyor yarın arar doktorum sonuçları bildirmek için.Belki senden de AFP ister 3 lü yerine.
yazarım canım inşallah gelince, heyecan var tabi uzun süre görmedim çünkü :1rolleyes:bijoux
şimdi çok heyecanlısındır ne güzel.benim daha bi haftam var.bende iki haftadır görmüyorum kızımı.artık güzel haberlerini doktor sonrası yazarsın
yok ben akşamları hiiç iş yapamam canım. öğlen gibi falan hallederim inşallah.. akşama aldım çünkü muayenehanesine zaten dörtte geliyor. eşim de altı bucukta işten çıkıyor. çıkar çıkmaz alcak beni evden gidicez :lepi:
bakalım afp mi der 3 lü mü der, inşallah olmuştur kocaman dediğin gibi teyzesiiii. çikolata yicem gitmeden yine
yazarım canım inşallah gelince, heyecan var tabi uzun süre görmedim çünkü :1rolleyes:
sezencim geçmiş olsun oğluşuna kıyamam ben onaaaaa
en erken kahvaltı yapan benim galiba!
bugün kahvaltıdan sonra patates haşladım akşama hazır olsun diye, patates salatası yapacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?