2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şiştiyse iltihaplanmış canm o zaman.Bayağı iltihaplanmış antibiyotik vericek kesin.Nasıl ağrır o var yaa oof yani:S Ayy gözde önemli ya ay ne kötü :S

ağrı yok diyoo yemek yerken acıyodu dün öyle dedi akşam götürdükk yoktu dişçii bu sabahta şişmişş kısmettt

Günaydın Herkese opuyorumnanaktan
Muhteşem bir gün geçirmeniz dileklerimle zemuszemus
Fınfık da gelmiş günaydınnnn

Günaydın asocum geldimde geçmişe baktım bir sürü sayfa okudum:bbo:

İş yerinden göbüşleri göremiyorum diye akşam evden baktım maşallah göbüşler çıkmış duyguss'un göbüşü hepimizi geçmişkaydirigubbakcemile3

Sezencim geçmiş olsun canım oğluşun dişi şişmiş :sinifsinif: bende onun yaşlarındayken çok çektim dişlerimden annem kazık kadar beni dizinde sallardı uyuyayım diyeboshayallersmile

Nalan kuşum prensesin iyi haberleri gelmiş çok sevindim opuyorumnanaktan Zaten başta sen ve sonrasında topicdeki herkes hiç olumsuz düşünmemiştik ve hep dua ettik umarım meybienin de güzel haberleri gelir:Saruboceq:

günaydın cnmmm hoşgeldinn evet şiştii inş. geçer şişliğii yarına kadar

asogkl
sağol iyiyim bende... kahvaltı yaptım. sizlere bakayım dedim. topikte yeniyim. sizleri tanıyayım biraz :)

yapma cnmmm akşam sevinçle gelince o gazla yaparsın ütünü şimdi heyecanlısın canında yapmak istemez niye akşama aldın daha erken saate alsaydın ya randevunu
yok ben akşamları hiiç iş yapamam canım. öğlen gibi falan hallederim inşallah.. akşama aldım çünkü muayenehanesine zaten dörtte geliyor. eşim de altı bucukta işten çıkıyor. çıkar çıkmaz alcak beni evden gidicez :lepi:

bakalım afp mi der 3 lü mü der, inşallah olmuştur kocaman dediğin gibi teyzesiiii. çikolata yicem gitmeden yine

bijoux
şimdi çok heyecanlısındır ne güzel.benim daha bi haftam var.bende iki haftadır görmüyorum kızımı.artık güzel haberlerini doktor sonrası yazarsın
yazarım canım inşallah gelince, heyecan var tabi uzun süre görmedim çünkü :1rolleyes:

anladım eşinle gidiceksinn akşam yazarsın bize ufaklığın maceralarını çikolata yersen yandın hiç durmaz yerinde

en erken kahvaltı yapan benim galiba!
bugün kahvaltıdan sonra patates haşladım akşama hazır olsun diye, patates salatası yapacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…