inşallah durmaz hareketli görmek istiyorum çünküüüüüanladım eşinle gidiceksinn akşam yazarsın bize ufaklığın maceralarını çikolata yersen yandın hiç durmaz yerinde
günaydın kızlarrr.
sezencim çok geçmiş olsun oğluşunun dişi şişmiş
bijoux güzel haberlerle gelicen. haftaya cuma da benim var. burnumda tütüo bebeğim opuyorumnanaktan
SELAM KIZLAR BENDE KASIM ANNESİ OLACAĞIM .2 .BEBEĞİM 7 YAŞINDA BİR KIZM VAR BUDA YANİ OĞLUŞUMDA 14+5 DE .BÖYLE BİR YERİN OLMASI GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL HEPİMİZİN SORUNLARI HEMEN HEMEN AYNI İNŞALLAH BEBEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALDIKTAN SONRA BERABERDE KİLOLARIMIZI VERİRİZ GÖRÜŞÜRÜZ EMİN OLUN ÇOK SIK GÖRÜŞECEĞİZopuyorumnanaktan
selam kızlar. bugün dr.a gittik. pipisini gösterdi oğluşum. kaydirigubbakcemile3 kesinleşti artık.
çok şükür yolundaydı herşey. 3-4 hafta sonra ayrıntılı ultrason yapılacak. kendisi yapacakmış dr.
sizler nasılsınız geçmişi okuyayım..
Günaaaaaaayyyyyydıııııııııııııııııın kimsecikler yok neredesiniz uyanın artık aaaaaa saat kaç oldu
günaydınnnnn opuyorumnanaktan
inşallah hayatımm opuyorumnanaktanbijoux güzel haberlerle gelicen. haftaya cuma da benim var. burnumda tütüo bebeğim opuyorumnanaktan
maşallahh sabah sabahh bu ne becerii
Günaydın kızlar nasılsınız, benkombicileri bekliyorum, ooofffff geçmez bugün yine...
Evet cnm benim de ilk sabırsızlıkla bekliyorum kızımı.17 hafta olduk bugün haftaya 4.5 ay bitiyor zaman öyle çabuk geçiyor ki kasım da bir an önce gelir umarım :)sanada afiyet olsun
evet ilk bebeğim.(allah kucağımızada almayı nasip etsin inş...) seninde ilk bebeğin mi ?
hayırlsıı hayırlsıı her şey güzel olcak.Kocaman oldu o şimdi mıncık mıncıklık oldu artık :)Çikolata ben yiyorum bana fayda etmiyor hiç ya.Doktor karnıma bastırıyor hareket etsin diye benimki anca uyuyor :)Uykucu inşallah doğduğunda da hep uyur :)
yok ben akşamları hiiç iş yapamam canım. öğlen gibi falan hallederim inşallah.. akşama aldım çünkü muayenehanesine zaten dörtte geliyor. eşim de altı bucukta işten çıkıyor. çıkar çıkmaz alcak beni evden gidicez :lepi:
bakalım afp mi der 3 lü mü der, inşallah olmuştur kocaman dediğin gibi teyzesiiii. çikolata yicem gitmeden yine
yazarım canım inşallah gelince, heyecan var tabi uzun süre görmedim çünkü :1rolleyes:
sabah çok erken kalkıyoruz. baktım evden çıkmama 1 saat zaman var dedim hemen atayım haşlansın akşam daha rahat ederim. eve gidince çok aç oluyorum. biraz daha toparlanayım da bazı yemekleri sabahtan yaparım belki.
yok normalde öyle alltan muayene filan olunca canımı alsalar daha iyianladımm kasılmalar hamileykenmi başladı?
canım kombiyi indirip yenisini takıcaklar bi de petek eklicekler di mi? korkma pislik olmaz o kadar. ben çok yaşadık o tadilatları inan zorlamaz seni merak etme..Günaydın kızlar nasılsınız, benkombicileri bekliyorum, ooofffff geçmez bugün yine...
Günaydın canım benimmmmmmm :)Günaydın kızlar nasılsınız, benkombicileri bekliyorum, ooofffff geçmez bugün yine...
Evet cnm benim de ilk sabırsızlıkla bekliyorum kızımı.17 hafta olduk bugün haftaya 4.5 ay bitiyor zaman öyle çabuk geçiyor ki kasım da bir an önce gelir umarım :)
hayırlsıı hayırlsıı her şey güzel olcak.Kocaman oldu o şimdi mıncık mıncıklık oldu artık :)Çikolata ben yiyorum bana fayda etmiyor hiç ya.Doktor karnıma bastırıyor hareket etsin diye benimki anca uyuyor :)Uykucu inşallah doğduğunda da hep uyur :)
bekliyorum her gün merakla.aslında zamanında gelseydi daha heyecanlı olurdu.şimdi kim olduğunu bildiğimden heyecanı da kalmadı.o yüzden üzüldüm biraz.yoksa mutlaka elime geçecektir.ben istiyordumki hiç bilmeden tahmin etmeden hediyem gelsin.tabii arkadaşımın hatası değildir mutlaka aksilikler çıkmıştır.Günaydın SATdaşımgelir hediyen yakında merak etme sen
Evet cnm benim de ilk sabırsızlıkla bekliyorum kızımı.17 hafta olduk bugün haftaya 4.5 ay bitiyor zaman öyle çabuk geçiyor ki kasım da bir an önce gelir umarım :)
yok normalde öyle alltan muayene filan olunca canımı alsalar daha iyi
ekimde kürtaj oldum mesela dr özelde oldum normal doğum parası veerdim sırf ssk da lokal anestesi yapıyolar diye
dr eteğimde bekliyo bayılayım diye ben bağırıyorum sakın ben bayılmadan bana dokunmaaaaa
diye mecburen smear aldılar bikere ölmekten beter oldum o 3 -5 saniye bana 3 ,5 yıl gibi geldi.
kendimi felaket bişekilde kasıyorum elimde olmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?