2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yerim ben onun tombik yanağını sezencim.
bijocum sen bugün mü doktora gideiyorsun?
hayırlı haberlerle gel inşallah!

günaydın kızlarrr.

sezencim çok geçmiş olsun oğluşunun dişi şişmiş

bijoux güzel haberlerle gelicen. haftaya cuma da benim var. burnumda tütüo bebeğim opuyorumnanaktan

hoşgeldin aramıza, sağlıkla al bebişini kucağına inallah...

hadi gözünaydın demek sende bi prens annesi olcen...

Günaaaaaaayyyyyydıııııııııııııııııın kimsecikler yok neredesiniz uyanın artık aaaaaa saat kaç oldu

günaydınnnnn opuyorumnanaktan

günaydııınnnnnnn kızlarrr....

maşallahh sabah sabahh bu ne becerii

sabah çok erken kalkıyoruz. baktım evden çıkmama 1 saat zaman var dedim hemen atayım haşlansın akşam daha rahat ederim. eve gidince çok aç oluyorum. biraz daha toparlanayım da bazı yemekleri sabahtan yaparım belki.

sanada afiyet olsun
evet ilk bebeğim.(allah kucağımızada almayı nasip etsin inş...) seninde ilk bebeğin mi ?
Evet cnm benim de ilk sabırsızlıkla bekliyorum kızımı.17 hafta olduk bugün haftaya 4.5 ay bitiyor zaman öyle çabuk geçiyor ki kasım da bir an önce gelir umarım :)
hayırlsıı hayırlsıı her şey güzel olcak.Kocaman oldu o şimdi mıncık mıncıklık oldu artık :)Çikolata ben yiyorum bana fayda etmiyor hiç ya.Doktor karnıma bastırıyor hareket etsin diye benimki anca uyuyor :)Uykucu inşallah doğduğunda da hep uyur :)

evet sabah yapmak senin için akşama kolaylık yorgun argın yemek yapılmıyo haklısınn

anladımm kasılmalar hamileykenmi başladı?
yok normalde öyle alltan muayene filan olunca canımı alsalar daha iyi
ekimde kürtaj oldum mesela dr özelde oldum normal doğum parası veerdim sırf ssk da lokal anestesi yapıyolar diye
dr eteğimde bekliyo bayılayım diye ben bağırıyorum sakın ben bayılmadan bana dokunmaaaaa
diye mecburen smear aldılar bikere ölmekten beter oldum o 3 -5 saniye bana 3 ,5 yıl gibi geldi.
kendimi felaket bişekilde kasıyorum elimde olmadan

Günaydın kızlar nasılsınız, benkombicileri bekliyorum, ooofffff geçmez bugün yine...
canım kombiyi indirip yenisini takıcaklar bi de petek eklicekler di mi? korkma pislik olmaz o kadar. ben çok yaşadık o tadilatları inan zorlamaz seni merak etme..

içerdeki odamı görseniz savaş alanı gibi. adamlar dolapları kırdılar ama nasıl kırmışlar :bbo: ellemedim duruyor öyle devam edecek işler diye. can sıkmaya gerek yok hamileyiz biz yerimseniben

benimkide aynı hep uyuyoo son 2 gitmemdede hiç umursamadı uyudu sırt üstü hep

Günaydın SATdaşım gelir hediyen yakında merak etme sen
bekliyorum her gün merakla.aslında zamanında gelseydi daha heyecanlı olurdu.şimdi kim olduğunu bildiğimden heyecanı da kalmadı.o yüzden üzüldüm biraz.yoksa mutlaka elime geçecektir.ben istiyordumki hiç bilmeden tahmin etmeden hediyem gelsin.tabii arkadaşımın hatası değildir mutlaka aksilikler çıkmıştır.

o zaman da uyansın da seveyim diye beklersin

dün gelen arkadaşımın da oğluşu lahmacun veya pide yediğinde dönüp duruyor. hepsinin sevdiği şeyler farklı galiba :)

Günaydın Güzel anneler....

kızlar çatlaklar içinkremlere basladınızmı ben daha henuz başlamadım ama bir ark kullandıgı bır krem var bir tane bıle catlağı olmamıs onu almak ıstıyorum bugun belki sizlerede fikir olur dedım BodyShop almış vicut bakım kremı olarak geçiyormuş bu arada bunu kullanan varmııı ?

hımm o zaman sen normal doğuramazsınn sende sezeryanlılar kulübünden olucan desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…