2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
rabbim kızını sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.
evet canım bana vakit geçmiyor gibi geliyor. :))
daha çok var kasımaaa
bizimde bugün 13 haftamız bitti. ben cinsiyet bilmiyorum daha. bu ay içinde belli olacak inş.

canım aksilik değil çok uzaktan geliyor senin hediyen. zamanında yola verdi arkadaş ama malum mesafe çok :1rolleyes:

ben başladım canım 1 ay falan oldu başlayalı.

aso aldın mı sen pehlivan yağlarından ihmal etme bak ben de sürücem az sonra yine. allahtan bugün sütçü günü değil :))

kötükedihüso:umursamaz
ayyyy kaynanam aradı istanbula geliyolarmış cümbür cemaat haftasonu düğünleir var akrabalarının.Kızında kalcak allahtan direk kızına gidiyolar her defasında aramış bana diyoki sakın bişey hazırlama sakın yemek yapma sakın onu bunu yapma. zaten yapmıcaktım ki.Sırf ben bişeyler yapayım diye laf atıyor.her geldikleirnde yemekleri çeşit çeşit pastaları börekleir çeşit çeşit döktürüyodum ona alıştılar valla kimse kusura bakmasın bişey yapamam. Onlar bana bir şey yapmıyo ki ben onlara yapayım bitti artık eski asoyu öldürdüler Çok üzgünüm çoook Öfffff bana iş göründü evi toparlayım fln bari amaaaaannnnnnn amaaannnn bıktım valla.

aso aldın mı sen pehlivan yağlarından ihmal etme bak ben de sürücem az sonra yine. allahtan bugün sütçü günü değil :))
Yok hayatım ya alamadım o gün çıktım bayıldım ya kaldı o yüzden ama ilk fırsatta yağlancam şekeirm .
Off sinirlerim hopladı yine oysaki güne ne mutlu başlamıştım aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sesimin sonuna kadar çığlık atmak istiyorum

aa sıkma canını bütün gün sende mi olucaklar?

boşverrrr onlar yabancı değilll hazırlıkmı olurmuş sen hamilesin kendine zor bakıyosun hazır bişeyler yedirisin pastaneden kuru pasta yaş pasta vs.. al bişeyler çayın yanına yemekte et sote pilav yapp olsun gitsin en kolayı yanınada patates püresi ben bayılırım misafir gelince vazgeçilmez menümdür

iyiyim şekerimm akşam dr a gidicem nerdeyse 1,5 ay oldu eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile ütü yapıcam bi de o kadar..

sen nasılsın bakemm Şeniz

ii haberlerle dönersin inşallah cnm...

geçmiş olsun sezenim, süt dişlerimi dökülüyo acaba...

bende tahmin ediyorum galiba bugün gelicek seninkii eğer tahmin ettiğim kişiyse

????

benimkide aynı hep uyuyoo son 2 gitmemdede hiç umursamadı uyudu sırt üstü hep
:) Seninki de keyfine düşkün demek :) ayy bi doğsunlar yaa 40ları çıkarınca bebek görmeye gideriz birbirimize:)
Olur olur sen merak etme hayatım oluyor böyle aksilikler
o zaman da uyansın da seveyim diye beklersin

dün gelen arkadaşımın da oğluşu lahmacun veya pide yediğinde dönüp duruyor. hepsinin sevdiği şeyler farklı galiba :)
Kız olsun uyusun geceleri gündüz de öğlene kadar uyusun :) Ben de rahat edeyim inşalllah bebekleirmizin gaz sancısı olmaz.

aa sıkma canını bütün gün sende mi olucaklar?
Görümcem buraya yerleşmeseydi bütün gün değil tam 4 gün bendelerdi allahtan onda kalcaklar.Hiç uğraşamam valla.
Yok canım yapmıcam bişeyler yapmam için hem markete gitmem lazım kocam markete gitmeyi yasakladı bana bayıldım diye.Yapma yemek bişey yapma yorma kendini dedi.E iyi napim zaten benim kocamın akşam 7de toplantısı var gece geç gelcek.Telefonda benimle emirvaki konuştuğunda bu kadını gırtlaklayasım geliyor.Dengesiz ya bir gün iyi bir gün kötü karı.Çocuğum olsun görür o gününü!!!!!!!!!

aaaaaaaaaaaaaaa iyi mi geliyor=? test edip onaylanmış mı kız burdaki doğum yapan komşumun çocuğu 53 günlük oldu hala da gazdan mahfoluyo bebek yaa söyleyim bari,

konuşmuştuk kız biz bu konuyu hatta topiği var burda, bakayım bulabilecek miyim.. doğunca 3 tane nar sıkıyosun ağzına, burdan deneyenler var ve de işe yaramışş :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…