- 5 Şubat 2010
- 591
- 40
- 98
bekliyorum her gün merakla.aslında zamanında gelseydi daha heyecanlı olurdu.şimdi kim olduğunu bildiğimden heyecanı da kalmadı.o yüzden üzüldüm biraz.yoksa mutlaka elime geçecektir.ben istiyordumki hiç bilmeden tahmin etmeden hediyem gelsin.tabii arkadaşımın hatası değildir mutlaka aksilikler çıkmıştır.
eran sezen
oğluna geçmiş olsun canım.diş ağrısı çok felaket bi ağrı.ben çok çektim bilirim.
Günaydın Güzel anneler....
kızlar çatlaklar içinkremlere basladınızmı ben daha henuz başlamadım ama bir ark kullandıgı bır krem var bir tane bıle catlağı olmamıs onu almak ıstıyorum bugun belki sizlerede fikir olur dedım BodyShop almış vicut bakım kremı olarak geçiyormuş bu arada bunu kullanan varmııı ?
Yok hayatım ya alamadım o gün çıktım bayıldım ya kaldı o yüzden ama ilk fırsatta yağlancam şekeirm .aso aldın mı sen pehlivan yağlarındanihmal etme bak ben de sürücem az sonra yine. allahtan bugün sütçü günü değil :))
Yok hayatım ya alamadım o gün çıktım bayıldım ya kaldı o yüzden ama ilk fırsatta yağlancam şekeirm .
Off sinirlerim hopladı yine oysaki güne ne mutlu başlamıştım aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sesimin sonuna kadar çığlık atmak istiyorum
Yok hayatım ya alamadım o gün çıktım bayıldım ya kaldı o yüzden ama ilk fırsatta yağlancam şekeirm .
Off sinirlerim hopladı yine oysaki güne ne mutlu başlamıştım aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sesimin sonuna kadar çığlık atmak istiyorum
iyiyim şekerimm akşam dr a gidicem nerdeyse 1,5 ay oldu eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile ütü yapıcam bi de o kadar..
sen nasılsın bakemm Şeniz
sorma cnmm ya dişi ağruyodu dün bu sabahta yanağı şişmişş yarında anaokulunda gösterisi varr nasıl çıkıcak bilmiyorum hepte önemli günlerde aksilikler çıkar zatenn onu dişçiye götürücemm birazdan kardeşi olucak diye çokk heyecanlıı hevesle bekliyoo
bende tahmin ediyorum galiba bugün gelicek seninkii eğer tahmin ettiğim kişiyse
:) Seninki de keyfine düşkün demek :) ayy bi doğsunlar yaa 40ları çıkarınca bebek görmeye gideriz birbirimize:)benimkide aynı hep uyuyoo son 2 gitmemdede hiç umursamadı uyudu sırt üstü hep
Olur olur sen merak etme hayatım oluyor böyle aksiliklerbekliyorum her gün merakla.aslında zamanında gelseydi daha heyecanlı olurdu.şimdi kim olduğunu bildiğimden heyecanı da kalmadı.o yüzden üzüldüm biraz.yoksa mutlaka elime geçecektir.ben istiyordumki hiç bilmeden tahmin etmeden hediyem gelsin.tabii arkadaşımın hatası değildir mutlaka aksilikler çıkmıştır.
Kız olsun uyusun geceleri gündüz de öğlene kadar uyusun :) Ben de rahat edeyim inşalllah bebekleirmizin gaz sancısı olmaz.o zaman da uyansın da seveyim diye beklersin
dün gelen arkadaşımın da oğluşu lahmacun veya pide yediğinde dönüp duruyor. hepsinin sevdiği şeyler farklı galiba :)
biz erensezenle nar damlatıcaz ağızlarına gazsız olsunlar diye :)Kız olsun uyusun geceleri gündüz de öğlene kadar uyusun :) Ben de rahat edeyim inşalllah bebekleirmizin gaz sancısı olmaz.
Görümcem buraya yerleşmeseydi bütün gün değil tam 4 gün bendelerdi allahtan onda kalcaklar.Hiç uğraşamam valla.aa sıkma canını bütün gün sende mi olucaklar?
Yok canım yapmıcam bişeyler yapmam için hem markete gitmem lazım kocam markete gitmeyi yasakladı bana bayıldım diye.Yapma yemek bişey yapma yorma kendini dedi.E iyi napim zaten benim kocamın akşam 7de toplantısı var gece geç gelcek.Telefonda benimle emirvaki konuştuğunda bu kadını gırtlaklayasım geliyor.Dengesiz ya bir gün iyi bir gün kötü karı.Çocuğum olsun görür o gününü!!!!!!!!!boşverrrr onlar yabancı değilll hazırlıkmı olurmuş sen hamilesin kendine zor bakıyosun hazır bişeyler yedirisin pastaneden kuru pasta yaş pasta vs.. al bişeyler çayın yanına yemekte et sote pilav yapp olsun gitsin en kolayı yanınada patates püresi ben bayılırım misafir gelince vazgeçilmez menümdür
aaaaaaaaaaaaaaa iyi mi geliyor=? test edip onaylanmış mıbiz erensezenle nar damlatıcaz ağızlarına gazsız olsunlar diye :)
aaaaaaaaaaaaaaa iyi mi geliyor=? test edip onaylanmış mıkız burdaki doğum yapan komşumun çocuğu 53 günlük oldu hala da gazdan mahfoluyo bebek yaa söyleyim bari,
geldiler...
eşyaları taşıyorlar şimdi eve...
konuşmuştuk kız biz bu konuyu hatta topiği var burda, bakayım bulabilecek miyim.. doğunca 3 tane nar sıkıyosun ağzına, burdan deneyenler var ve de işe yaramışş :lepi:[/QUOTE
aa hiç bilmiyodum ya 3 damla dimi.Ben de damlatırım artık :)
off cnm sıkılıyo çok yaa gerildim öyle böyle değil. erken kalkıyorum ya ben. diyoki yat uyu kızımı uyandırma.ulan karııııı sananeee madem öyle diyosun niye sabaın köründe arıyosun.hey allahım yaaa ayy çok fena gerildimööööf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?