slm kızlar... bebişle uyuduk uyandık.. meyve yedık.. şimdi netteyız...
valla bittim bu hafta, aman boşver kız ne mutfak dolabı bırak kalsın, ay artık bi süre temizlik ve tamirat lafı duymak istemiyorum, ay gına geldi valla, pazar günüde bebişin odasını boyatıyorum...
nalaaaannnn çok sevindim canımmm.hadi gözün aydınn.darısı başıma inş...
kusura bakmayın o kadar yoğunum ki....bir türlü giremedim...nalana çok sevindim..resmen sevinçten uçtum yaaa..ama neden beni aramadılar...2 hafta oldu olalı..önümüzdeki çarşambayı bekliyorum...inş bende güzel haberlerle gelirim..ne olur duanızı eksik etmeyinn..
aynen bende :) banyo uyku yemek net :)
nalaaaannnn hoşgeldin bitti mi işler
nalancığım sonucun ii olmasına çok sevindim inşallah hepsi iiolur.
desene daha iş bitmedi
başladınız demek bebek odası yaptırmay ne güzel
eşya almaya da başladınız mı
kızlar amniosentez sonucum çıkmış.ama telefonda bilgi vermediler..eşim raporu almaya gitti.resmen kalbim duracakk.acaba sonuç kötüdemi söylemediler yaaa..aay ne olur dua edin allah rızası için...ne zormuş yaaa
tum arkadaslara merhaba bende Allahın ıznıyle 2010 kasım ayında anne olacagım. su anda 17 artı 4 gunluk hamısım ya ben bebegımın hareketlerını hıssetmıyorum ılk bebegımı 10 haftalık hamıleyken kalbı durdu. bu ıkıncı hamılelıgım acaba ılk kez anne olacagım ıcınmı bebegın hareketlerını hıssetmıyorum. sadece elımı karnıma koydugumda kucuk kıpırdamalar hıssedıyorum onun dısında karnımda bı hareketlılık gıssetmıyorum normalmı bu durum. ılk kez anne olacak arkadaslar sizde aynı benim gibimisiniz? cevaplarsanız sevivirim....
inanmıyorum yaa..rapor çıkmış ama çıkmamış..doktor onayında eksiklik varmışş..haftaya kaldıı((((
yok cnm eşya daha almadık ben belki çizimini yapıp öle yaptırcam bizim marangoza, bakalım bende nasıl olcağına daha tam karar veremedim...
sen naptın bakmaya başladın mı?
kızlar kaç kilo aldınız.. ben 14. haftadayız..yaklaşık 4 kilo almışım.. çok mu acaba... tombiş bir şey oldum..
kızlar kaç kilo aldınız.. ben 14. haftadayız..yaklaşık 4 kilo almışım.. çok mu acaba... tombiş bir şey oldum..
Annişler nasılsınız hepiniz ?
Hımmm herkes iyi galiba ok!
nalannnnnnnnnnnnnnnnnnn
tatlım sımdı okudum daha sonuclar temız cıkmıs.. gözün aydın sırnaşık şey
nalan çok sevdnm cnm.artık sende hamilelğin tadnı çıkarrr
Trabzondayım...çok yalnız bir hamilelik geçiriyorum...hiç kimsem yok bu şehirde...Ama artık sizler varsınız sizlerle birşeyler paylaşmak çok güzel...Desteğiniz için teşekkür ederim...Psikolojim gerçekten alt üst olmuştu yeni yeni toparlamaya çalışıyorum...
hayır daha bakmadık bikaç ay daha bakamayız biz tayin isteyeceğim ben antalyaya
olursa artık bulundugumuz evin konumuna ve şartlarına göre almayı planlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?