2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla bittim bu hafta, aman boşver kız ne mutfak dolabı bırak kalsın, ay artık bi süre temizlik ve tamirat lafı duymak istemiyorum, ay gına geldi valla, pazar günüde bebişin odasını boyatıyorum...

desene daha iş bitmedi
başladınız demek bebek odası yaptırmay ne güzel
eşya almaya da başladınız mı

çok saol meybie cim o gün hemen senin kulaklarını çınlattım zaten, sende ii sonuçlar alacaksın merak etme, her şeyin yolunda olduğuna eminim ben...

meybie cim sana amniyodan önce sölemiştim ya, amniyo için sıvıyı aldıkları gün eğer istersen FISH denilen ve 3-4 gün içinde neticesi belli olan bi ön sonuç varmış ben onuda yaptırdım, yaklaşık 150-200 TL civarı ek bi ücret ödüyosun ve amniyodan 3 gün sonra haber veriyorlar sonucu ama kesin sonuç 3 hafta sonra çıkıyo tabi...

kızlar maşallah iyi iş yapıyorsunuz.. bana doktor fazla iş yapma dedi.. sadece ayakta olanalrı yapıyorum.. fazla bır şey yapamıyorum..

kızlar kaç kilo aldınız.. ben 14. haftadayız..yaklaşık 4 kilo almışım.. çok mu acaba... tombiş bir şey oldum..

nalaaaannnn hoşgeldin bitti mi işler

ay saol cnm bi geldim sonra okurken uyuya kalmışım demin mide bulantısıyla uyandım ve her şeyi çıkardım valla...bböööögggghhhh...

nalancığım sonucun ii olmasına çok sevindim inşallah hepsi iiolur.

saol cnm inşallah hepimizin bebişleri ve tahlilleri hep ii çıkar...

desene daha iş bitmedi
başladınız demek bebek odası yaptırmay ne güzel
eşya almaya da başladınız mı

yok cnm eşya daha almadık ben belki çizimini yapıp öle yaptırcam bizim marangoza, bakalım bende nasıl olcağına daha tam karar veremedim...

sen naptın bakmaya başladın mı?

hadi hayırlısı olsun cnm benim...

hoş geldin aramıza, bebğini sağlıkla al kucağına inşallah...

inanmıyorum yaa..rapor çıkmış ama çıkmamış..doktor onayında eksiklik varmışş..haftaya kaldıı((((

hadi eee doktor onaylasaymış, adamı boşu boşunamı hastaneye kadar yordular...

yok cnm eşya daha almadık ben belki çizimini yapıp öle yaptırcam bizim marangoza, bakalım bende nasıl olcağına daha tam karar veremedim...

sen naptın bakmaya başladın mı?

hayır daha bakmadık bikaç ay daha bakamayız biz tayin isteyeceğim ben antalyaya
olursa artık bulundugumuz evin konumuna ve şartlarına göre almayı planlıyoruz

kızlar kaç kilo aldınız.. ben 14. haftadayız..yaklaşık 4 kilo almışım.. çok mu acaba... tombiş bir şey oldum..

ben hiç kilo almadim 65 ile hamile kaldim 17. haftamdayim 64 kiloyum suan 4 ay geçti almadim sukur. Zaten gobegimin fotosunu koydum gobek sov topiginde :)

tatlım çok zor yaşadıkların ama artık bebeğin var yalnız değilsin. böyle dğüşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…