ay saol cnm bi geldim sonra okurken uyuya kalmışım demin mide bulantısıyla uyandım ve her şeyi çıkardım valla...bböööögggghhhh...
ay canımmm dikkat et kendne tansiyonun iyice düşmüş halsiz de kalmışsın aman dikkat et cnm benim. bitirdin işleri de hadi gözün aydın canım benim güle güle iyi günlerde kullanın hayırlı olsun.Of bitsin işlerin yarın burda ol ya özlüyoruz şekerim :)
nalancım nasılsın canım. bitti mi işler..
ay saol cnm bi geldim sonra okurken uyuya kalmışım demin mide bulantısıyla uyandım ve her şeyi çıkardım valla...bböööögggghhhh...
ay canımmm dikkat et kendne tansiyonun iyice düşmüş halsiz de kalmışsın aman dikkat et cnm benim. bitirdin işleri de hadi gözün aydın canım benim güle güle iyi günlerde kullanın hayırlı olsun.Of bitsin işlerin yarın burda ol ya özlüyoruz şekerim :)
bende özledim valla ya, şöle rahat rahat burda takılıp yazmak istiyorum her şeyi geriden takip etmekten sıkıldım valla...
sen nasılsın, kayınvaldenler geldimi...
aşkı memnuuu başladı kızlaaaaar :)
Yok gelmediler haber de vermediler ben de aramadım böyle uyuzlar işte! sabahın köründe arayıp gelcez diyo sonrada haber vemriyo gelmiceğini.Oğlu gecikcek ya bu akşam ne işi var bende aaa olur mu hiç ben kimim.aman iyi de oldu ooohhh bugün tüm gün yattım keyif yaptım akşam üstü arkadaşlarla aşağı indik oturduk. şidmi de aşkı memnu keyfi ohhh valla. insan haber verir yaa. ama adı üstünde İNSAN HABER VERİR!bende özledim valla ya, şöle rahat rahat burda takılıp yazmak istiyorum her şeyi geriden takip etmekten sıkıldım valla...
sen nasılsın, kayınvaldenler geldimi...
Aaa sen fransadasın dimi :) bizde de özet var şidmi birazdan başlar:) ay sana sorayım fransızcada la masion nasıl okunur cnm ?bizde daha avrupa haber var baslamadi poff
Yok gelmediler haber de vermediler ben de aramadım böyle uyuzlar işte! sabahın köründe arayıp gelcez diyo sonrada haber vemriyo gelmiceğini.Oğlu gecikcek ya bu akşam ne işi var bende aaa olur mu hiç ben kimim.aman iyi de oldu ooohhh bugün tüm gün yattım keyif yaptım akşam üstü arkadaşlarla aşağı indik oturduk. şidmi de aşkı memnu keyfi ohhh valla. insan haber verir yaa. ama adı üstünde İNSAN HABER VERİR!
aman boşver fenamı işte gelmediler, oğullarına haber vermişlerdir belki...-tatlicadiarzu-
Yok gelmediler haber de vermediler ben de aramadım böyle uyuzlar işte! sabahın köründe arayıp gelcez diyo sonrada haber vemriyo gelmiceğini.Oğlu gecikcek ya bu akşam ne işi var bende aaa olur mu hiç ben kimim.aman iyi de oldu ooohhh bugün tüm gün yattım keyif yaptım akşam üstü arkadaşlarla aşağı indik oturduk. şidmi de aşkı memnu keyfi ohhh valla. insan haber verir yaa. ama adı üstünde İNSAN HABER VERİR!
psikolojik baskıyı kim yapcak şimdi arasan neden gelmediniz diye ah kızım seni yormak istemedik derler .klava:
kesin orasıı:)))aman boşver fenamı işte gelmediler, oğullarına haber vermişlerdir belki...-tatlicadiarzu-
ay bijoux şidmi aşkı memnuya dalmıştır belkide yemeğe gitmişlerdir doktordan sonra. sezen de anneme gitcem diyodu dişçiden sonrasezende bijoux da gelmedi naptılar acaba merak ettim valla...
ay aynennnn bencede. aman ne üzüldüm ne üzüldüm zaten gelmediler diye :)psikolojik baskıyı kim yapcak şimdi arasan neden gelmediniz diye ah kızım seni yormak istemedik derler .klava:
Oh maşalllahhhh tam tosuncukmuş yaaaa yeirm ben onu. hayırlı olsun oğluşun canım benimm çok sevidnimmmm çok çok çok :)geldim geldim kızlar geçmişi okuyamadım haberleri yazayım size delikafadulden
yüzde yüz oğluşum olacakmışşşşşş :teytey::dance:
280 gram 18 santimmiş, dr ne yaptın sen dediondan sonraaa 1 hafta öndeymiş 18+2 ymiş. 3 lü test ölçümlerini yaptı, yarın da kan vericem 1 hafta sonra çıkıcakmı. sonraaa organlarına baktı herşeyi çok iyi dedi. beyni kalbi omuriliği falan hepsini gösterdi. kiloma kızdı ama diyet üstü hamile kaldım deyince tamam o zaman dedi. 1 ay sonra çağırdı tekrar işte o kadar..
çikolata yemiştim dr diyo ki anaam bu ne kadar hareketli bi bebek. ben de dedim ki çikolata yedim gelmeden alakası var mı bilmiyorum ama dedim. var tabi olmaz mı kan şekerini yükseliyorsun bebek mutlu oluyor direk dedi.
doğumu da 26 ekim :lepi:
sonra da pazara gittik kayınvalideme gittik, kayınvalidemle konuşurken ilk tekmesini hissettim süper bi duyguydu. böyle işte..
arkadaşlar geldi bebeklerinin 40 ını ucuracaklar hepinizi öptümmŞeniz
Kocacım geldiiiiiiiiii hadi iyi geceleeeer hepinize nalancım çok öptüm snei de
geldim geldim kızlar geçmişi okuyamadım haberleri yazayım size delikafadulden
yüzde yüz oğluşum olacakmışşşşşş :teytey::dance:
280 gram 18 santimmiş, dr ne yaptın sen dediondan sonraaa 1 hafta öndeymiş 18+2 ymiş. 3 lü test ölçümlerini yaptı, yarın da kan vericem 1 hafta sonra çıkıcakmı. sonraaa organlarına baktı herşeyi çok iyi dedi. beyni kalbi omuriliği falan hepsini gösterdi. kiloma kızdı ama diyet üstü hamile kaldım deyince tamam o zaman dedi. 1 ay sonra çağırdı tekrar işte o kadar..
çikolata yemiştim dr diyo ki anaam bu ne kadar hareketli bi bebek. ben de dedim ki çikolata yedim gelmeden alakası var mı bilmiyorum ama dedim. var tabi olmaz mı kan şekerini yükseliyorsun bebek mutlu oluyor direk dedi.
doğumu da 26 ekim :lepi:
sonra da pazara gittik kayınvalideme gittik, kayınvalidemle konuşurken ilk tekmesini hissettim süper bi duyguydu. böyle işte..
arkadaşlar geldi bebeklerinin 40 ını ucuracaklar hepinizi öptümmŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?