2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

nalancım nasılsın canım. bitti mi işler..

çok yorgunum cnm ya, ama bitti onun için çok mutluyum, eşim geldi hemen kombiyi ve kaloriferi sildirdim ona ben fazla eğil kalk yapmim die, eşyaları yerleştirdik, az öncede dürümlerimizi yedik şimdide aşk-ı memnuyu izlicem onu bekliyorum....

sen nasılsın cnm?

geldim geldim kızlar geçmişi okuyamadım haberleri yazayım size delikafadulden

yüzde yüz oğluşum olacakmışşşşşş :teytey::dance:

280 gram 18 santimmiş, dr ne yaptın sen dedi ondan sonraaa 1 hafta öndeymiş 18+2 ymiş. 3 lü test ölçümlerini yaptı, yarın da kan vericem 1 hafta sonra çıkıcakmı. sonraaa organlarına baktı herşeyi çok iyi dedi. beyni kalbi omuriliği falan hepsini gösterdi. kiloma kızdı ama diyet üstü hamile kaldım deyince tamam o zaman dedi. 1 ay sonra çağırdı tekrar işte o kadar..

çikolata yemiştim dr diyo ki anaam bu ne kadar hareketli bi bebek. ben de dedim ki çikolata yedim gelmeden alakası var mı bilmiyorum ama dedim. var tabi olmaz mı kan şekerini yükseliyorsun bebek mutlu oluyor direk dedi.

doğumu da 26 ekim :lepi:

sonra da pazara gittik kayınvalideme gittik, kayınvalidemle konuşurken ilk tekmesini hissettim süper bi duyguydu. böyle işte..

arkadaşlar geldi bebeklerinin 40 ını ucuracaklar hepinizi öptümmŞeniz

Sonuç bekleyen arkadaşlar...ınanın hep aklımdasınız...Allah yüzünüzü güldürsün inşallah...Allah evlatla sınav etmesin hiçbirimizi...ama hamilelik böyle tuhaf bir süreç işte...hem mutlusun hem endişeli birde 15-20 günde bir test gerginliği yaşıyorsun tam oluyor...bende 3lü testin sonucunu alacağım haftaya doktorum şehir dışına çıktığı için 15 haziranda bakacak sonuçlara...Hayırlı neticeler duyarız inşallah...

Endişelenmeyin Rabbim Minik melekleri korur...

Oh maşalllahhhh tam tosuncukmuş yaaaa yeirm ben onu. hayırlı olsun oğluşun canım benimm çok sevidnimmmm çok çok çok :)

Bijoux ne güzel haberler bunlar...Gözünaydın...Demek tatlı bir oğlun olacak...benim bebişim biraz küçük 16 haftadayız 14cm ve 144 gram...beslenme problemlerim vardı malum bulantılar.. ondan sanırım.
Hayırlı olsun tekrar darısı bizim cinsiyeti öğrenme günümüze :) benimki göstermemekte ısrar ediyorda...

ay ne güzel haberler bunlar bijoux cum çok sevindim valla bende senden haber bekliyordum, maşallah prensimize tam bi aslan parçası olmuş annesi, kız bu keçi boynuzu hormonlu yapacak çocukları galiba..

40 ını uçurmak ne demek bijoux, ay cahilliğimi mazur gör lütfen cnm ya, o gün demiştim lisan sorunum devam edio bazı şeyleri annamıyom...bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Nalan keçiboynuzu mu yiyosunuz bebiş için...bana niye söylemiyorsunuzcokacimcoook bende yiyimde benim zavallı bebişimde büyüsün biraz:)

"40 uçurmak" yeni doğan bebek zorunluluklar dışında (doktora gitmek gibi) 40 gün evden çıkarılmaz...40 günün sonunda bir yere (anneanne, teyze, bir arkadaş olabilir...)gezmeye götürülür. Gittiği yerde bebeğe hediyeler verirler...bebek artık gezecek kadar büyümüştür:) NASIL TANIM AMA::: bizim oralarda buna diyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…