finfik duydunmu bak sabahları aç karnına keçiboynuzu pekmezi içiyomuş kızlar
kan yapıyomuş bebeğe yarıyomuş ben daha yeni duyuyom
gidiyimde markete bakem bakim varmı
slm nasılsın.. nasıl gidiyor..
Yok nan ben onu duydum bebeğe falan değil direk anneye kilo yapıyormuş
Birde orjinalini bulmak lazım onun markettekiler bol şekerli ve katkılı boshayallersmile
Aaa direk git keçiboynuzu al ye daha iyi katkısız..
iyiyim cnmm sen nasılsın geldin uzun bir aradan sonra ne güzell bende yarın gidiyorum yazlığa 2 ay yokumm sen nasılsın ne yaptınn
kızlar bunu yapın ben yaptım
hoş bilmediğimiz bişi göndermiyo ama babaları davet edin onlara eşlerine nasıl davranmaları gerektiği konusunda mesajlar gönderiyokaydirigubbakcemile3
bu sabah kocike gelmiş
eşiniz yeni görüntüsüne alışmaya çalışıyo sizde ona dış görünüşüyle alakalı destek olun felan gibilerinden bi mesaj
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/hayatinizikolaylastirin/bebegimibeklerken
iyiym.. evı vs. tasıdık.. eşyaların çogu yenıden alındı.. ve her gun dişardaydım nerdeyse.. bıtmedı eksıkler daha.. cenazemız vardı.. epey yorulduk.. iyiyim şimdi.
hafiften bulantılar başladı..zor oluyor.. tabi 4 kilo aldım.. canım sıkılıyor ona...
yazlıga vın al.. kontorlu.. girersin her yerden..
hoş bilmediğimiz bişi göndermiyo ama babaları davet edin onlara eşlerine nasıl davranmaları gerektiği konusunda mesajlar gönderiyokaydirigubbakcemile3
bu sabah kocike gelmiş
eşiniz yeni görüntüsüne alışmaya çalışıyo sizde ona dış görünüşüyle alakalı destek olun felan gibilerinden bi mesaj
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/hayatinizikolaylastirin/bebegimibeklerken
kocam maşşallah çok tesellıcı.. yuzun kılo almış.. ya bayagı degişmişin... dikkat et vs..
ben bulgurla yapılan herşeyı canım istiyor.. ve tereyglı tavada yumurda yemege bayılıyorum.. of ya...
ölemi diyosun boshayallersmile
hiç sevmem o boynuzuda ben
oh yeni ev yeni eşya yeni bebişş süperrr cenaze içinde başın sağolsun cnmm şimdi dinlenme faslına geçtinn bol bol dinlen vına bakıyım ama yazlığın orda çekermi bilmiyorum cep.telefonları bile evin içinde çekmiyo bazenn araştırırım gidince bebişin cinsiyeti belli oldumu?
bu sabah kocike gelmiş
Yavrim doktoruna sor bakalım ne diyecek sana..
kırmızı ve mor olan meyvelerden ye mesela onlarda kan yapar..
Ben bu ara yaban mersinine taktım ou yiyiyorum çok faydalı bir meyveymiş
sende ona yap aynısılmaz:
sagol canım.. 3-g her yerde cekmiyordu.. Kontorlu modemlr her yerde ceıyor.. çunku içine normal hat alıp takıyorsun.. Benıde önceden yanılttılar çekmez.. Ama şu an kullanıyorum.. Sorun ok..ama bulundugum yerde 3-g çekmiyor.. Ama vını etkılemıyor.. Rahat rahat kullanıyorum.. Tavsıye ederım... Istediğin zaman gırıyoesun.. Tarıfenı ona göre seçtınmı sorun olmaz..yazlıkta hergun gırmeye fırsatın olmaz belkı...
Daha bellı olmadı.. Yarın gidecegız doktora.. Inşallah gösterır...
Bol bol gezıyorum şimdi..
Oradan çıkıp boyle merkeze düşünce insanın eve giresi gelmiyor...
tşk.ederimm bende papcammm
yaptım bende çok güzell bi hizmet sağol canımm
kaydirigubbakcemile3
hergun bana spor yap diye tembıh edıyor...
mehtap hanımamı gidiyosun hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?