2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar hediyem geldi.hepsine bayıldım.canım arkadaşım çok zevkli seçimlerde bulunmuş.bi de çikolatayı çok sevdiğimi biliyor gibi bi kutu çikolata göndermiş.çok çok teşekkürler daalia.artık akşama fotolarını yüklerim

finfik duydunmu bak sabahları aç karnına keçiboynuzu pekmezi içiyomuş kızlar
kan yapıyomuş bebeğe yarıyomuş ben daha yeni duyuyom
gidiyimde markete bakem bakim varmı

Yok nan ben onu duydum bebeğe falan değil direk anneye kilo yapıyormuş
Birde orjinalini bulmak lazım onun markettekiler bol şekerli ve katkılı boshayallersmile

Yemez olurmuyum yiyiyorum tabi
Ama dikkatli beslenmeye çalışıyorum, mesela 4 ayda 4 defa makarna yada pilav yemedim çünkü bebeğe faydası yok sebze ve meyve ağırlıklı besleniyorum ve süt ürünleri tüketiyorum boshayallersmile
[/QUOTE]

ben bulgurla yapılan herşeyı canım istiyor.. ve tereyglı tavada yumurda yemege bayılıyorum.. of ya...

iyiyim cnmm sen nasılsın geldin uzun bir aradan sonra ne güzell bende yarın gidiyorum yazlığa 2 ay yokumm sen nasılsın ne yaptınn

iyiym.. evı vs. tasıdık.. eşyaların çogu yenıden alındı.. ve her gun dişardaydım nerdeyse.. bıtmedı eksıkler daha.. cenazemız vardı.. epey yorulduk.. iyiyim şimdi.

hafiften bulantılar başladı..zor oluyor.. tabi 4 kilo aldım.. canım sıkılıyor ona...

yazlıga vın al.. kontorlu.. girersin her yerden..

kızlar bunu yapın ben yaptım
hoş bilmediğimiz bişi göndermiyo ama babaları davet edin onlara eşlerine nasıl davranmaları gerektiği konusunda mesajlar gönderiyokaydirigubbakcemile3
bu sabah kocike gelmiş
eşiniz yeni görüntüsüne alışmaya çalışıyo sizde ona dış görünüşüyle alakalı destek olun felan gibilerinden bi mesaj

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/servisler/hayatinizikolaylastirin/bebegimibeklerken

kocam maşşallah çok tesellıcı.. yuzun kılo almış.. ya bayagı degişmişin... dikkat et vs..

oh yeni ev yeni eşya yeni bebişş süperrr cenaze içinde başın sağolsun cnmm şimdi dinlenme faslına geçtinn bol bol dinlen vına bakıyım ama yazlığın orda çekermi bilmiyorum cep.telefonları bile evin içinde çekmiyo bazenn araştırırım gidince bebişin cinsiyeti belli oldumu?

tşk.ederimm bende papcammm

ben bulgurla yapılan herşeyı canım istiyor.. ve tereyglı tavada yumurda yemege bayılıyorum.. of ya...

Bulgur sağlıklı pirinçten daha iyi.. ama tereyağ için aynı şeyi söyleyememkaydirigubbakcemile3
Ya aslında tabiki canının çektiğini yiyeceksin ama ölçüsünü de bileceksin.
Bende hamur işini çok seviyorum ama abartmıyorum yerken tadımlık yani..

ölemi diyosun boshayallersmile
hiç sevmem o boynuzuda ben

Yavrim doktoruna sor bakalım ne diyecek sana..
kırmızı ve mor olan meyvelerden ye mesela onlarda kan yapar..
Ben bu ara yaban mersinine taktım ou yiyiyorum çok faydalı bir meyveymiş

sagol canım.. 3-g her yerde cekmiyordu.. kontorlu modemlr her yerde ceıyor.. çunku içine normal hat alıp takıyorsun.. benıde önceden yanılttılar çekmez.. ama şu an kullanıyorum.. sorun ok..ama bulundugum yerde 3-g çekmiyor.. ama vını etkılemıyor.. rahat rahat kullanıyorum.. tavsıye ederım... istediğin zaman gırıyoesun.. tarıfenı ona göre seçtınmı sorun olmaz..yazlıkta hergun gırmeye fırsatın olmaz belkı...

daha bellı olmadı.. yarın gidecegız doktora.. inşallah gösterır...

bol bol gezıyorum şimdi..
oradan çıkıp boyle merkeze düşünce insanın eve giresi gelmiyor...

yaptım bende çok güzell bi hizmet sağol canımm

Yavrim doktoruna sor bakalım ne diyecek sana..
kırmızı ve mor olan meyvelerden ye mesela onlarda kan yapar..
Ben bu ara yaban mersinine taktım ou yiyiyorum çok faydalı bir meyveymiş

sorim bakim ama bizim herif biraz geniş bi doktor =)
bende kirazz yiyorum bol bol

mehtap hanımamı gidiyosun hala

tşk.ederimm bende papcammm

yaptım bende çok güzell bi hizmet sağol canımm

rica ederim bayanssulusmile

kaydirigubbakcemile3

hergun bana spor yap diye tembıh edıyor...

demek seninkide kiloya takıklardan
bizimkide tam tersi çok güzel oldun çok güzel diyip duruyo şişko olmayan hamilemi olurmuş :CüvCüv:

karnın büyüdükçe oda bebeğini hissettikçe çok takılmaz merek etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…