2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gözünaydın canım bebişinin iyi olmasına çok sevindim bu arada kan sulandırıcı iğnenin adı nedir ve kaçlık kullanıyorsun ve hangi faktörde pıhtılaşman var bende iğne kullanıyorum bu benim 4. gebeliğim diğerlerinde hiç 10 haftayı geçememiştik onlarda bilmiyordum çünkü kanda pıhtılaşma olduğunu bu arada drum bana doğuma kadar iğneye devam edeceğimi söyledi o yüzden sana sormak istiyorum neden 1 ay sonra bırakıcaksın?
alemsin fınfık beni dr.da boyunuda kilosuda sölemedi sordum boyunu ölçemeyiz artık dedi kilosu ne kadar dedim 300 gram filan dedi 16+4 düm o kadar olamaz uydurdu
bencede uydurmuş canım o haftada ancak 150160g olabilir bencede atmış
Yok nan ben onu duydum bebeğe falan değil direk anneye kilo yapıyormuş
Birde orjinalini bulmak lazım onun markettekiler bol şekerli ve katkılı boshayallersmile
fınfık çok sevindim bebişinin iyi olmasına hep güzel haberlerle gelelim inş allahım kucağımıza aldımız günleri görmeyi nasip etsin inş hepimize

yaren arkadaşım benimde kulağım kaşınıyor tatlı tatlı benim hamilelik hiç aklıma gelmedi olabilirmiki hamilelikten :)

bılmıyorumkı canım . önceden hiç bukadar kaşınmazdı. bende hamılelıktenmı kı dedım. yarın doktora sorarım sanada söylerim olumunekankayizsmile

kaçıncı haftada gördu cınsiyetı

ben 12. haftada ikili testimi yaptırdığım doktor göbek kordonuda olabiliyo ama yanılma payıyla beraber erkek dedii bende 1 hafta sonra mehtap hanıma test sonuçlarımı götürdümm randevum yoktu yani dedimki ölçüm yapan doktor bey bi tahminde bulundu net ne zaman belli olr dedim gek bakıyım dedi cinsiyetine bakar bakmaz erkek dedii bak açık herşey meydanda dedii geçen çarş. tekrar gittim rutin kontrole bakar bakmaz erkek dedii bide sata göre önde benimki sat 16/3 dü ultrasonda 17/5 çıktı 10 gün önce nerdeyse mehtap hanımm işi bitti kalkmadan dur yakınlaştırıp bidaha bakıyım dedi aa kesin erkek dedi yüzde 99 yanii bide ikili testimi ölçen doktor bi ipucu verdi sata göre önde giden bebekler erkek oluyo çoğunlukla dedii

saçımı kestirdim geldimm .zemuszemus
kuaförde 3 aylık birisi vardı saçını 2 kere boyatmış . ben saçımı kestirirken kaçkere düşündüm.. bide zararı varmış boyatmanın dıyor ee ne boyatıyon ozaman alsanaalsanasmile
benımde hamıle olduğumu anladılar hemennn :lepi:
saçımı kestirdikten sonrada nazar değdirceklerde çok güzel oldu diyip durdular . bıde taç taktım tam hamıle oldun dedıler ayyy çok hoşuma gittiii sositososito:sm_cool::teytey:
yarın için bebeğime süsleneyim dedimmm sempatiksalakcinni:CüvCüv:

boyatmaya cesaret edemem ama bende kestirdim ohh çokta rahat oluyo kestirince bebişin ne güzel annem var desin yarınn ne güzell

benım ilk zamnlar 3 gun öndeydı.. ama son durum nasıl bilmiyorum. yarın inşallah

boyatmaya cesaret edemem ama bende kestirdim ohh çokta rahat oluyo kestirince bebişin ne güzel annem var desin yarınn ne güzell

evet çok rahatladım bende hafifledi kafam kaydirigubbakcemile3
ne cesaret valla boyatmak . ben kestirmek için internetten araştırdım size sordum .
bi cesaret gittim bugun . bebeğim beyensin annesinii bayanssulusmile

ya arkadaslar slm verdım kımse almadı yenıyım dıyemı yada burda herkes net dısında arkadasda burdamı toplanıolar anamadım neyse ıyı vakıtler herkese:dilcikar:

ya arkadaslar slm verdım kımse almadı yenıyım dıyemı yada burda herkes net dısında arkadasda burdamı toplanıolar anamadım neyse ıyı vakıtler herkese:dilcikar:

burda slm alınmasına bakma hemen konuya dal ben günaydın derim cevap yazan bazen olur bazen olmaz bu konulara takılmayız bizz geçmiş sayfada kalınca atlanılıyo msjlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…