evet.. ona gıdıyorum... memunum... sen...
sezennn oğluşunun dişi nasıl oldu:teselli:
şiş cnmm gösteriye gidicez birazdan öyle çıkıcak maleseff
kıyamam yavrummm ama cokta şekerdirrr
yakıştı aslında yanağı tombiş tombişş ama tek yanağı
bende mehtap hanıma gidiyorumm ben ikili test yaptırdım sorun yok risk yok üçlü ve dörtlüye gerek yok dedii cinsiyet erkek netleştii doğumuda 26 ekim dedi
geldim geldim kızlar geçmişi okuyamadım haberleri yazayım size delikafadulden
yüzde yüz oğluşum olacakmışşşşşş :teytey::dance:
280 gram 18 santimmiş, dr ne yaptın sen dediondan sonraaa 1 hafta öndeymiş 18+2 ymiş. 3 lü test ölçümlerini yaptı, yarın da kan vericem 1 hafta sonra çıkıcakmı. sonraaa organlarına baktı herşeyi çok iyi dedi. beyni kalbi omuriliği falan hepsini gösterdi. kiloma kızdı ama diyet üstü hamile kaldım deyince tamam o zaman dedi. 1 ay sonra çağırdı tekrar işte o kadar..
çikolata yemiştim dr diyo ki anaam bu ne kadar hareketli bi bebek. ben de dedim ki çikolata yedim gelmeden alakası var mı bilmiyorum ama dedim. var tabi olmaz mı kan şekerini yükseliyorsun bebek mutlu oluyor direk dedi.
doğumu da 26 ekim :lepi:
sonra da pazara gittik kayınvalideme gittik, kayınvalidemle konuşurken ilk tekmesini hissettim süper bi duyguydu. böyle işte..
arkadaşlar geldi bebeklerinin 40 ını ucuracaklar hepinizi öptümmŞeniz
gözünaydın canım bebişinin iyi olmasına çok sevindim bu arada kan sulandırıcı iğnenin adı nedir ve kaçlık kullanıyorsun ve hangi faktörde pıhtılaşman var bende iğne kullanıyorum bu benim 4. gebeliğim diğerlerinde hiç 10 haftayı geçememiştik onlarda bilmiyordum çünkü kanda pıhtılaşma olduğunu bu arada drum bana doğuma kadar iğneye devam edeceğimi söyledi o yüzden sana sormak istiyorum neden 1 ay sonra bırakıcaksın?günaydınnn herkeseee
gece oniki buçukta yattım yine altı bucukta kalktım off napıcam bu uyku işini ya düzeltemiyorummmmmmmm :bbo:
eşim işe giderken beni geçen gün gelen hamile arkadaşıma bırakacak ordan biz hastaneye gidicez 3 lü test için kan vericem arkadaşımın da testleri var, sonra da ona gideriz yine heralde kahvaltı falan işte.
nalan işlerin bitmiş hadi hayırlı olsun. valla işlerden çok düşünceler kafandan kalkıp gittiler ya en güzeli o. ooh güle güle kullan yeni kombi ve peteğini.
aso naptın kız kayınvaliden gelmemiş heralde, bugün damlarlar muhtemelen, sinirlerini sağlam tut :)
bu arada ben kan sulandırıcı iğne vuruyorum ya hergün kendime. 1 ay daha vurup sonra bebek asprinine geçicekmişim. o da bitiyor şükürr.. demir ilacı ve elevite de devamm. dün gelen arkadaşıma sordum eleviti ne kadar zaman içtin diye doğurana kadar dediii. baya bilgi aldım ondan kızlar kaydirigubbakcemile5
bencede uydurmuş canım o haftada ancak 150160g olabilir bencede atmışalemsin fınfık beni dr.da boyunuda kilosuda sölemedi sordum boyunu ölçemeyiz artık dedi kilosu ne kadar dedim 300 gram filan dedi 16+4 düm o kadar olamaz uydurdu
fınfık çok sevindim bebişinin iyi olmasına hep güzel haberlerle gelelim inş allahım kucağımıza aldımız günleri görmeyi nasip etsin inş hepimizeYok nan ben onu duydum bebeğe falan değil direk anneye kilo yapıyormuş
Birde orjinalini bulmak lazım onun markettekiler bol şekerli ve katkılı boshayallersmile
yaren arkadaşım benimde kulağım kaşınıyor tatlı tatlı benim hamilelik hiç aklıma gelmedi olabilirmiki hamilelikten :)
kaçıncı haftada gördu cınsiyetı
saçımı kestirdim geldimm .zemuszemus
kuaförde 3 aylık birisi vardı saçını 2 kere boyatmış . ben saçımı kestirirken kaçkere düşündüm.. bide zararı varmış boyatmanın dıyor ee ne boyatıyon ozaman alsanaalsanasmile
benımde hamıle olduğumu anladılar hemennn :lepi:
saçımı kestirdikten sonrada nazar değdirceklerde çok güzel oldu diyip durdular . bıde taç taktım tam hamıle oldun dedıler ayyy çok hoşuma gittiii sositososito:sm_cool::teytey:
yarın için bebeğime süsleneyim dedimmm sempatiksalakcinni:CüvCüv:
ben 12. haftada ikili testimi yaptırdığım doktor göbek kordonuda olabiliyo ama yanılma payıyla beraber erkek dedii bende 1 hafta sonra mehtap hanıma test sonuçlarımı götürdümm randevum yoktu yani dedimki ölçüm yapan doktor bey bi tahminde bulundu net ne zaman belli olr dedim gek bakıyım dedi cinsiyetine bakar bakmaz erkek dedii bak açık herşey meydanda dedii geçen çarş. tekrar gittim rutin kontrole bakar bakmaz erkek dedii bide sata göre önde benimki sat 16/3 dü ultrasonda 17/5 çıktı 10 gün önce nerdeyse mehtap hanımm işi bitti kalkmadan dur yakınlaştırıp bidaha bakıyım dedi aa kesin erkek dedi yüzde 99 yanii bide ikili testimi ölçen doktor bi ipucu verdi sata göre önde giden bebekler erkek oluyo çoğunlukla dedii
boyatmaya cesaret edemem ama bende kestirdim ohh çokta rahat oluyo kestirince bebişin ne güzel annem var desin yarınn ne güzell
meraba arkadaşlar.bişey soracam kan ilacına başladınızmı?
benım ilk zamnlar 3 gun öndeydı.. ama son durum nasıl bilmiyorum. yarın inşallah
ya arkadaslar slm verdım kımse almadı yenıyım dıyemı yada burda herkes net dısında arkadasda burdamı toplanıolar anamadım neyse ıyı vakıtler herkese:dilcikar:
ya arkadaslar slm verdım kımse almadı yenıyım dıyemı yada burda herkes net dısında arkadasda burdamı toplanıolar anamadım neyse ıyı vakıtler herkese:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?