2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aa dün aklında kaldı heralde oğluşumun kilosu :)) bana benziyo muydu yaaa inşallah olur kız bir gün valla çok isterimm opuyorumnanaktan

canımmm çookk sevindimm oğlun olucağı kesinleşti demekk maşallah kilosuda çook iyi benimkide geçen hafta 240 gr dı bu hafta ne oldu acaba bu gidişle tosun doğurucazz
valla hep tosun doğurmak istemişimdir, umarım böyle iyi gider kilosu. hepimiz tosun doğuralım inşallahhh opuyorumnanaktan

Bİjoux çok sevindim hayatım hayırlı olsun yaa
çok teşekkür ederim hayatım kaydirigubbakcemile5

bijo hayırlı olsun oğlun olcakmış kaydirigubbakcemile2
nevet canım kesinleşti artıkk :teytey: çok teşekkür ederimm..

tatlım cok sevındım hadı allah bagıslasın maşallah oğlumuza
amin canımm Şeniz

maşallah canımmmmmmm herşeyin hayırlısı olsun.
teşekkür ederiz teyzesii opuyorumnanaktan

sezenim, bijucum, propcum, asogklcum, nerelerdesiniz neden kimse bi şi yazmıyo...kafamçokkarıştı
ah ah sen bunu yazdığın sırada biz kalacagımız asansöre binmek üzere apartmana giriyoduk hayatım :bbo:

günaydınn kıslarrr bijoux gözün aydınnn maşalllahhhh bebişeee yeririm ben onu
ye teyzesi ısırrr

bijo maşşallah neyle besliyon bebeyi ne pekmezi içiyonuz yaa banada diyin hele :ecrin_bebek:
yazıcam canım size tavsiyede bulunucam şimdi..

bugün doktora gidecekler hayırlı haberle gelsinler inşallah.
bijodan haber var mı?
var canım sezen yazmış gerçi. iyiymiş şükürr

Selam Arkadaşlar...
Hamile kaldığım günden beri 5.30-6.00 da kalkıyorum ve birdahada uyuyamıyorum...buna bir çözümü olan var mı???
bi çözüm bulursan allahaşkına bana da söyle.. aynı dertten ben de çoook muzdaripim :bbo:

ya eren sezen sende mesaj atmasaydın ıstenmedıgımı dusunecektım demekkı dırek kınuya gırmek gerekıyormus ıyı bundan sonra ole yapayım tesekkurler melcan81 sımdı daha ıyıyım evde yalnızım burdada kımse yanıt vermeyınce kotu hıssettım kendımı.

Son düzenleme:

kendine geldinmii asansör mağduruolumunekankayizsmile

kuaförde bi kadın vardı 24 yaşındaymış. 4 tane çocuğu varmış şook oldummmm akannehirakannehir

ilkokul arkadaşım dün doğum yapmış kızı olmuş. çok sevindim . darısı başımıza :Saruboceq:

ben kaçar kızlarr gösteriye gidicez yarın sabahta yazlığa akşam yada sabah yazarı sizlere öptüüüümmm

hazaaal naber kız :) alıngan anne öyle düşünme konuş sen aaa olur mu hiç.nerdesin sen yurtdışında?

geçmiş olsun tekrardan cnm, kusura bakma valla ya hakkaten görmemişim çok utandım şimdi bilmiyorumkismile, inşallah bir an evvel düzelirde dişçi hemen müdahale eder...

evet ya.bende 1 temmuzdan itibaren yokum.bir eylülde geleceğim diyarbakıra.annemlerde olacağım.bilgisayarlarıda yok.o yüzden ara sıra ben ve bebeğimle ilgili haberleri veririm.merak edersiniz yoksa.edersiniz değil mi

merak ederiz tabi cnm neden merak etmeyelim, senin bizim için önemli olmadığınımı düşündün aşk olsun...lmaz:

benimki nalanda var ben onunlan haberleşir alırım bilgilerii oda benden alır dimi nalaaaann

evet ben sezenime haber vericem önemli olayları, ondan aldığım haberleride size yazarım merak etmeyin kızlar... ya sezen sen doktor kontrolüne nasıl gidicen ordan?

aramızda koskoca deniz varrr ama olumunekankayizsmile

o denizin üzerinden çabucak geçende vapurlar var, sus bahane bulma bana sezen lmaz:, burcu hiç üşenmedi geldi valla, helal benim hiperaktif arkadaşıma...kaydirigubbakcemile5

yok canım alınganlık yapma ereninde dediği gibi konuya girr

o ne yaaa 24 yaşında 4 çocuk 4üz mü doğurmuş yoksa ikiz mi doğurmuş iki doğumda da kaydirigubbakcemile3

26 haziranda kontrolüm günü birlik gelirim bahçelievlere mecburenn

kızlar ayaklarımın altı yanıyor.. çıplak yere basıyorum.. allahtan halılarım yok daha.. herhalde kaldırırdım...

ay kıyamam sanaa çok geçmiş olsun cnm ya iyi misin şimdiiii bari
Geçmiş olsun bijoux dikkat et kendine tuzlu ayran iç.dinlen biraz
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakannehir ben olsam d,irek ordan acile alırlardı ,
ayy allah korusun
sımdı nasılsın

geçmiş olsun canım benimde fobilerimin arasında asansörde kalmak. Korkarımmmmmm.

geçmiş olsun canım iimisin şimdiiii

ayy geçmiş olsun cnmm bende kapalı yerde kalamam panik yaparım hemen ayy kıyamam sanaa
canlarım benim çoook teşekkür ederim :teselli:

iyi hadi hayırlı olsunn kavuştun hediyene de. heralde herkes aldı hediyesini di mi?

canım kan sulandırıcı iğnemin adı innohep 0,45 liğini kullanıyorum günde 1 doz karından kendim yapıyorum. faktör testlerim normal çıkmıştı ama bir gelişmeyen gebeliğim olduğu için dr önlem amaçlı verdi. kanı sulandırdığı için de bebeğin gelişimi çok güzel gidiyormuş.

iğneler doğuma kadar kullanılmıyor. 7 veya 8. ayda bırakılıyor bildiğim kadarıyla çünkü doğumda kanama durdurulamaz demişti dr bana. zaten kan aldıklarında kanım pembe oluyor ve de pamugu bastırmazsam fışkırıyor kolum kan içinde kalıyor..

sen ne kullanıyorsun?

meraba arkadaşlar.bişey soracam kan ilacına başladınızmı?
ben içiyorum ferrum adı günde 1 tane yatarkene :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…