aa dün aklında kaldı heralde oğluşumun kilosu :)) bana benziyo muydu yaaaAy kızlar rüyamda hep sizleri gördüm :) Zeynep,Nalan,Sezen ben dışarda buluştuk yanımızda bebeklerimiz vardı ya hepinizin bebeğini gördüm bir benimkinin yüzünü göremedim yaa.Zeynepcim snein bebek hepimizinkinden dombiliydi maşallahı vardı
valla hep tosun doğurmak istemişimdir, umarım böyle iyi gider kilosu. hepimiz tosun doğuralım inşallahhh opuyorumnanaktancanımmm çookk sevindimm oğlun olucağı kesinleşti demekk maşallah kilosuda çook iyi benimkide geçen hafta 240 gr dı bu hafta ne oldu acaba bu gidişle tosun doğurucazz
çok teşekkür ederim hayatım kaydirigubbakcemile5Bİjoux çok sevindim hayatım hayırlı olsun yaa
nevet canım kesinleşti artıkk :teytey: çok teşekkür ederimm..bijo hayırlı olsun oğlun olcakmış kaydirigubbakcemile2
amin canımm Şeniztatlım cok sevındım hadı allah bagıslasın maşallah oğlumuza
teşekkür ederiz teyzesii opuyorumnanaktanmaşallah canımmmmmmm herşeyin hayırlısı olsun.
ah ah sen bunu yazdığın sırada biz kalacagımız asansöre binmek üzere apartmana giriyoduk hayatım :bbo:sezenim, bijucum, propcum, asogklcum, nerelerdesiniz neden kimse bi şi yazmıyo...kafamçokkarıştı
ye teyzesi ısırrrgünaydınn kıslarrr bijoux gözün aydınnn maşalllahhhh bebişeee yeririm ben onu
yazıcam canım size tavsiyede bulunucam şimdi..bijo maşşallah neyle besliyon bebeyi ne pekmezi içiyonuz yaa banada diyin hele :ecrin_bebek:
var canım sezen yazmış gerçi. iyiymiş şükürrbugün doktora gidecekler hayırlı haberle gelsinler inşallah.
bijodan haber var mı?
bi çözüm bulursan allahaşkına bana da söyle.. aynı dertten ben de çoook muzdaripim :bbo:Selam Arkadaşlar...
Hamile kaldığım günden beri 5.30-6.00 da kalkıyorum ve birdahada uyuyamıyorum...buna bir çözümü olan var mı???
aa dün aklında kaldı heralde oğluşumun kilosu :)) bana benziyo muydu yaaainşallah olur kız bir gün valla çok isterimm opuyorumnanaktan
valla hep tosun doğurmak istemişimdir, umarım böyle iyi gider kilosu. hepimiz tosun doğuralım inşallahhh opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim hayatım kaydirigubbakcemile5
nevet canım kesinleşti artıkk :teytey: çok teşekkür ederimm..
amin canımm Şeniz
teşekkür ederiz teyzesii opuyorumnanaktan
ah ah sen bunu yazdığın sırada biz kalacagımız asansöre binmek üzere apartmana giriyoduk hayatım :bbo:
ye teyzesi ısırrr
yazıcam canım size tavsiyede bulunucam şimdi..
var canım sezen yazmış gerçi. iyiymiş şükürr
bi çözüm bulursan allahaşkına bana da söyle.. aynı dertten ben de çoook muzdaripim :bbo:
ya eren sezen sende mesaj atmasaydın ıstenmedıgımı dusunecektım demekkı dırek kınuya gırmek gerekıyormus ıyı bundan sonra ole yapayım
hazaaal naber kız :) alıngan anne öyle düşünme konuş sen aaa olur mu hiç.nerdesin sen yurtdışında?ya eren sezen sende mesaj atmasaydın ıstenmedıgımı dusunecektım demekkı dırek kınuya gırmek gerekıyormus ıyı bundan sonra ole yapayımtesekkurler melcan81 sımdı daha ıyıyım evde yalnızım burdada kımse yanıt vermeyınce kotu hıssettım kendımı.
oooohhh iyi göstermeler size :))) öp oğluşunu yerimeben kaçar kızlarr gösteriye gidicez yarın sabahta yazlığa akşam yada sabah yazarı sizlere öptüüüümmm
geçmişte yazdımm görmedin galiba tabi yemek yaprak dökümü derken bizi atlıyosun aynı cnmm ya ilaç verdi dişçi apse yapmışş ama şişliği daha inmedi bugün gösteriye öyle katılacak mecburenn
evet ya.bende 1 temmuzdan itibaren yokum.bir eylülde geleceğim diyarbakıra.annemlerde olacağım.bilgisayarlarıda yok.o yüzden ara sıra ben ve bebeğimle ilgili haberleri veririm.merak edersiniz yoksa.edersiniz değil mi
benimki nalanda var ben onunlan haberleşir alırım bilgilerii oda benden alır dimi nalaaaann
aramızda koskoca deniz varrr ama olumunekankayizsmile
ya eren sezen sende mesaj atmasaydın ıstenmedıgımı dusunecektım demekkı dırek kınuya gırmek gerekıyormus ıyı bundan sonra ole yapayımtesekkurler melcan81 sımdı daha ıyıyım evde yalnızım burdada kımse yanıt vermeyınce kotu hıssettım kendımı.
kuaförde bi kadın vardı 24 yaşındaymış. 4 tane çocuğu varmış şook oldummmm akannehirakannehir
ilkokul arkadaşım dün doğum yapmış kızı olmuş. çok sevindim . darısı başımıza :Saruboceq:
ben kaçar kızlarr gösteriye gidicez yarın sabahta yazlığa akşam yada sabah yazarı sizlere öptüüüümmm
geçmiş olsun tekrardan cnm, kusura bakma valla ya hakkaten görmemişim çok utandım şimdi bilmiyorumkismile, inşallah bir an evvel düzelirde dişçi hemen müdahale eder...
merak ederiz tabi cnm neden merak etmeyelim, senin bizim için önemli olmadığınımı düşündün aşk olsun...lmaz:
evet ben sezenime haber vericem önemli olayları, ondan aldığım haberleride size yazarım merak etmeyin kızlar... ya sezen sen doktor kontrolüne nasıl gidicen ordan?
o denizin üzerinden çabucak geçende vapurlar var, sus bahane bulma bana sezenlmaz:, burcu hiç üşenmedi geldi valla, helal benim hiperaktif arkadaşıma...kaydirigubbakcemile5
ben kaçar kızlarr gösteriye gidicez yarın sabahta yazlığa akşam yada sabah yazarı sizlere öptüüüümmm
son anda yetiştim sezenim, görüşürüz, gir yine gitmeden...
ay kıyamam sanaa çok geçmiş olsun cnm ya iyi misin şimdiiii bari
Geçmiş olsun bijoux dikkat et kendine tuzlu ayran iç.dinlen biraz
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakannehir ben olsam d,irek ordan acile alırlardı ,
ayy allah korusun
sımdı nasılsın
geçmiş olsun canım benimde fobilerimin arasında asansörde kalmak. Korkarımmmmmm.
geçmiş olsun canım iimisin şimdiiii
canlarım benim çoook teşekkür ederim :teselli:ayy geçmiş olsun cnmm bende kapalı yerde kalamam panik yaparım hemen ayy kıyamam sanaa
iyi hadi hayırlı olsunn kavuştun hediyene de. heralde herkes aldı hediyesini di mi?kızlar hediyem geldi.hepsine bayıldım.canım arkadaşım çok zevkli seçimlerde bulunmuş.bi de çikolatayı çok sevdiğimi biliyor gibi bi kutu çikolata göndermiş.çok çok teşekkürler daalia.artık akşama fotolarını yüklerim
canım kan sulandırıcı iğnemin adı innohep 0,45 liğini kullanıyorum günde 1 doz karından kendim yapıyorum. faktör testlerim normal çıkmıştı ama bir gelişmeyen gebeliğim olduğu için dr önlem amaçlı verdi. kanı sulandırdığı için de bebeğin gelişimi çok güzel gidiyormuş.gözünaydın canım bebişinin iyi olmasına çok sevindim bu arada kan sulandırıcı iğnenin adı nedir ve kaçlık kullanıyorsun ve hangi faktörde pıhtılaşman var bende iğne kullanıyorum bu benim 4. gebeliğim diğerlerinde hiç 10 haftayı geçememiştik onlarda bilmiyordum çünkü kanda pıhtılaşma olduğunu bu arada drum bana doğuma kadar iğneye devam edeceğimi söyledi o yüzden sana sormak istiyorum neden 1 ay sonra bırakıcaksın?
ben içiyorum ferrum adı günde 1 tane yatarkene :)meraba arkadaşlar.bişey soracam kan ilacına başladınızmı?
hazaaal naber kız :) alıngan anne öyle düşünme konuş sen aaa olur mu hiç.nerdesin sen yurtdışında?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?