2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hamılelıkten galıba bu alınganlıgım ya sımdı cok dha ıyıyım norvecteyım benç
alınganlık yapma yapma burda rahat ol.Burdaki herkes çok içten her zaman herkes konuşur merak etme sen.Aslen nerelisin norveçe gelin mi gittin orda mı yaşıyuodun

kendine geldinmii asansör mağduruolumunekankayizsmile

ay kızlar valla komedi mi kabus mu bilemedim bu asansör olayı -tatlicadiarzu-

aç karnına gittiğimiz için hastaneye apartmana girerken tost hayalleri kuruyoduk. piss otobüsçü bizi uzakta indirdi, istediğimiz yerde indirseydi hiç bunlar başımıza gelmicekti :)) neyse bindik asansöre biraz çıktık tak dedi karanlık oldu her yer akannehir arkadaşım da paniktir baktım titremeye başladı dur sakin ol deidm telefonları bi çıkardık çekmiyor :bbo: kapıya baktık yarı duvar yarı asansör kat kapısındayız. alarma basıyorum ötüyor ama ipleyen yok.. neyse başladı arkadaşım bağırmaya imdaaaaaattttttt kurtarınnnnnnnnn asansörde kaldıkkkkkkkkkkkk hamileyizzzzzzzzzzzzzzzz :roflol: ay burda koptum ben tabii..neyse bi teyze duydu bizi kapıcıyı bulmaya gönderdi kocasını. kapıcı da yokmuş evde. teyzeye arkadaşın eşinin telefonunu verdik onu çağırdı allahtan işyeri yakın hemen geldi kapıcıyı aradı buldu. adam bizi bi operasyonla kurtardı ki ben tam bayılacağımı hissediyodum çünkü çok havasız kalmıştık..

hemen eve gittik tansiyonlar düşmüş tabi kendimize gelemedik baya. bu da böyle bir macera oldu oğluşuma

biz iiz sen paptın kaynana hazırlıkmı paptın yoksamm
napayım cnm ya bugünde hafiftan karnım ağrıyo içim genişliyor galiba yok kaynanam fln aradım 12de yemeğe gelin akşam dedim. öğlen birine gitceklermiş akşam da bizi bırakmaz nasılsa orda yeriz dedi. ben de siz bilirsiniz dedim. İnsan hamileisn ne yemeği sen iste ben sana yapayım bişey der ama nerdeeeeee. ana gibi yar olmaz ah cnm annem benim annemin değerini daha iyi anlıyorum bunu görünce. Dün görümcemin doğumgünüymüş hahahahhaha unutmuşuz kar koca arıcam da hiç içimden gelmiyo ya

beslenmeye gelince de kızlar ben çok yoğurt yiyorum. hergün 1 kase puding yiyorum. meyve yiyorum. peynir çok yiyorum.. bir de keçiboynuzu pekmezine çok inanıyorum. tereddütü olanlar nette bir araştırsınlar bakalım faydalarını oku oku bitirebilecekler mii.. tavsiye ediyorum yani herkeşlere..

bijouxx hakketen gülünürmü ağlanırmı neyse hemen yetişmişşş eşi bişeycikte olmamış şükürrr

arkadaşımla hastane dönüşü asansörde kaldık tam 15 dk elektrikler kesildi hem de duvar kısmındaydık tansiyonum düştü kızlar :bbo:

çok geçmis olsun canim

yalniz imdatt hamileyiz kismina koptup :))))

insaallah bi daha olmaz ya

çok geçmiş olsun.. canım...

Bayılırım ekşili köfteye çalışmasam kesin gelirdim:sinifsinif:

tarifini yaz bari senin kadar güzel yapamasamda bari denerim:gitme:

tamam yazarım cnm ne demek eminim sende mis gibi yaparsın, keşke gelebilseydin valla ama ekşili köfte istemedi eşim sulu köfte istedi bende sulu köfte yaptım, çok fark etmio aslında şekil olarak aynı ama tadı farklı, neyse bu sefer böle oldu...

arkadaşımla hastane dönüşü asansörde kaldık tam 15 dk elektrikler kesildi hem de duvar kısmındaydık tansiyonum düştü kızlar :bbo:

aaaa çok geçmiş olsun cnm şimdi nasıl oldun, belki cevabı yazmışındır ama ben geçmişi okuya okuya geliorum...

dastini bebe die bi mağazada gördüm cnm, çok güzellerdi ve bence çokta kullanışlı, arabası olanlar mutlaka böle bi bebek arabası tercih etmeli...

inşallah doğum iznine çıktığında halin olursa sende bol bol ev işi yaparsın cnm...

çok geçmiş olsun cnm bidahaaa
ayyy bu keçi boynuzu başka etkilerde yapıyodur şimdi kaydirigubbakcemile3

genede için rahat etmedi dimi canım benim kıyamam yaaa gelince kutlarsın dendeee öyle tabi anne can bambaşka hele şimdi daha iyi anlıyor insan

alınganlık yapma yapma burda rahat ol.Burdaki herkes çok içten her zaman herkes konuşur merak etme sen.Aslen nerelisin norveçe gelin mi gittin orda mı yaşıyuodun

aslen konyalıyım gelın geldım buraya 2 senedır burdayım gurbet kusuyum anlayacagın. kaynanamla oturuyordum ama sımdı evımı ayırdım (coook rahatım) bebısımle nette takılıyoz. burası cok guzel herkes aynı ayda anne olacakç. arkadaslar sız bebegın harekelerını elınızı karnınıza koymadan hıssedıyormusunuz benım kafama cok takılıyo bu konu ben hıssetmıyom pazartesı dr var hem heyecanlıyım hem korkuyorum bebekte bı sorun yoktur demı?

hissedende de var ama 22 haftada kesin hissediliyormuş canım dert etme kendineee

bijouxx hakketen gülünürmü ağlanırmı neyse hemen yetişmişşş eşi bişeycikte olmamış şükürrr
sağol canım.. evet valla toplam 15 dk kaldık ama ömür gibiydiii..

çok geçmis olsun canim
yalniz imdatt hamileyiz kismina koptup :))))
insaallah bi daha olmaz ya
o kısma ben de koptum. evdeyken ara sıra dalga geçiyodum onla imdaaaaaat hamileyiz diye :roflol:

çok geçmiş olsun.. canım...
teşekkür ederim hayatım..
aaaa çok geçmiş olsun cnm şimdi nasıl oldun, belki cevabı yazmışındır ama ben geçmişi okuya okuya geliorum...
sağol canım yazdım yazdım..

asoo asooo kayınvalidenemi hazırlık yaptınn dedimm tızzz :) bisde gelerisss
siz gelin ben size neler neler yaparım :) Hatay kısırından tut kekler börekler poğaçalar neler neler :)misafir ol gel bana börekler açayım sana
genede için rahat etmedi dimi canım benim kıyamam yaaa gelince kutlarsın dendeee öyle tabi anne can bambaşka hele şimdi daha iyi anlıyor insan
evet cnm ya ben ağzıma geleni derim ama sonradan da içim rahat etmez.Olamıyorum onlar gibi düşüncesiz napayım.gelmicekler ki kız başkasına gitceklermiş.gelmezlerse gelmesinler. Üff görücemden nefrete ediyorum hiç cnm aramak istemiyo doğum günü için

Oooooh konyanın etli ekmeği mevlana şekeri :))))) kaç haftalıksın sen. ben salı doktordaydım sordum 1-2 haftaya en geç 20.haftada hissedersin dedi. ben dünden beri içimde bayağı kıpırtı hissetmeye başladım bu saatlerde olmuştu dün de bugün de aynı yine :) Benimki bu saatler pek enerjik galiba

kızlar yarın doktora gidecektık.. arkadaş davet ettı.. bende p.tesiye erteledım randevuyu.. ne kadar tuhafım degil mi????

çok geçmiş olsun cnm bidahaaa
ayyy bu keçi boynuzu başka etkilerde yapıyodur şimdi kaydirigubbakcemile3
valla sende patlama yapabilir sevgili nuri alço hanım :jeyyar::jeyyar:

dr a dedim ki ben bişe hissetmiyorum. o da "iç karnın geniştir. tekmeyi deri hisseder" dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…