2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah iyiligini versin haha

kizlar cevizi çok yiyin beyin gelisimi için zeki olur bebis

mide yanmasi çeken varmi ya
kaydirigubbakcemile3 ya mide yanması dünden beri var ben de ya niye anlamadım 2 gece önce üşüdüm çok ondan herhalde diyorum ama bakalım bugün biraz daha azaldı. dünden beri çorapla geziyorum. Heee ceviz faydalı ben de fndık yiyorum cevizim bitti çıkınca alcam. Doktor her gün 1 avuç badem,fındık,ceviz ye dedi. yarın alışverişe çıkınca alcam bitti hepsi. bakliyat,et,tavuk,balık,sebze süt ürünleri ye ihmal etmeden dedi. bakliyat kısmını pek tüketmiyorum her hafta ya. Bugün bi mercimek çorbası yapayım bari mercimek de bakliyat

ayy karnım açıktı galibaaaa canım cok istedii bişeyler yiyim bariii eve gitcem yemek yapcammm offff o zaman kadan dayanamammm

kızlar yarın doktora gidecektık.. arkadaş davet ettı.. bende p.tesiye erteledım randevuyu.. ne kadar tuhafım degil mi????
ayyyy deli misin sen ben olsam hayatta ertelemezdim bebeğimi görmeyi arkadaşımı görmeye tercih ederdim :)))))))

valla sende patlama yapabilir sevgili nuri alço hanım :jeyyar::jeyyar:

dr a dedim ki ben bişe hissetmiyorum. o da "iç karnın geniştir. tekmeyi deri hisseder" dedi..
:))))))))) hahahahha keisn yapar ben ondan yemeyim keçi boynuzu fln adamın canı çıkar sonra kaydirigubbakcemile3hihoyyyt

canım ben pek korkmam aslında. bilirim ki eninde sonunda biri gelicek kurtarıcak ama arkadaşım titremeye başladı ben de ona panik yaptım.. 9.kat hakatten çok yüksekmiş :bbo:

asogkl ben 17+5 gunluk hamileyim elimi karnima koydugumda kucuk kiprasmalar hissediyorum oda her zaman degil. cinsiyetinide daha ogrenmedim pazartesi insaallah gosterir bebegim cinsiyetini en son ultrasona girdigimde bebegim bacaklarini kapamisti pazartesi gorururm ins.

Adamın biri kitapçıya gider ve tezgahtara:
- 'Evin reisi erkektir adlı kitap var mı?' diye sorar.
Tezgahtar cevap verir:
-'Maalesef beyefendi masal kitabı satmıyoruz

bana bişiycik yapmadıııı hiç dokunmasa diye duaaa eder oldumm saolsun sesini çıkarmmıyoo ama canıma tükürecek bigünnn o gün en gün bilmiyorumm

Ayşe'siz 150.00 Ayşe'li 130.00' muş.

20.00 TL indirim yapıyorlarmış..
kaydirigubbakcemile3
nedir bu ayşeli ayşesiz hele antalyada :bbo:
1,5 kilo aldım..
bende olumunekankayizsmile
ayşe ne nan sigortamı :sm_confused:
antalya medicalparkta 115 miş o haftalarımda orda olcem ben orda yaptırcem

maşşallah ben 2.5 kilo aldım :2:
napcan la antalyada anlayamadım konuyu :bbo:
2,5 kilo maşallah olumunekankayizsmile

çok gecmiş olsun korkarım la asansörden :1ninca:

Ohhh maşallahh seninki de mi kız acaba :) ay benimki kız prensesim olcakhayırlısı olsun cnm sğalıklı olsun yeter

nedir bu ayşeli ayşesiz hele antalyada :bbo:

bende olumunekankayizsmile

napcan la antalyada anlayamadım konuyu :bbo:
2,5 kilo maşallah olumunekankayizsmile

çok gecmiş olsun korkarım la asansörden :1ninca:

ben anlatıyımmm ayşe fınfık dr. adı adını söylerse 4d ult.için indirim yaprlarmışş o

asogkl senın ilk aylarda çok bulantın varmıydı...
benim bulantım vardı ama çok değil.Kokulara çok hassastım ama aman neydi öylee ölüyodum kokulardan. sadece 2 kere kustum.Ve uzun bir süre haftalarca sadece peynir ekmek yedim yemek yiyemedim hiç :S ama şidmi maşallahım var yiyorum senin kaç hafta oldu var mı çok bulantın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…