Allah iyiligini versin haha
kizlar cevizi çok yiyin beyin gelisimi için zeki olur bebis
mide yanmasi çeken varmi ya
cok gecmıs olsun kendımı dusunemıyorum asansorde kalmayı bende 9. katta oturuyorum esım evde olmadımı asansore bındıgımı haber verıyorum gercı allah korusun kalırsamda esım bana yetısene kadar ben bayılırım.:uhm: bınerken korkuyorum ama 9. katıda merdıvenle ınıp cıkamam off dusunurken bıle daralıyorum. mecburen asansor kullanmak zorundayım
siz gelin ben size neler neler yaparım :) Hatay kısırından tut kekler börekler poğaçalar neler neler :)misafir ol gel bana börekler açayım sana
evet cnm ya ben ağzıma geleni derim ama sonradan da içim rahat etmez.Olamıyorum onlar gibi düşüncesiz napayım.gelmicekler ki kız başkasına gitceklermiş.gelmezlerse gelmesinler. Üff görücemden nefrete ediyorum hiç cnm aramak istemiyo doğum günü için
Oooooh konyanın etli ekmeği mevlana şekeri :))))) kaç haftalıksın sen. ben salı doktordaydım sordum 1-2 haftaya en geç 20.haftada hissedersin dedi. ben dünden beri içimde bayağı kıpırtı hissetmeye başladım bu saatlerde olmuştu dün de bugün de aynı yine :) Benimki bu saatler pek enerjik galiba
ayyyy deli misin sen ben olsam hayatta ertelemezdim bebeğimi görmeyi arkadaşımı görmeye tercih ederdim :)))))))kızlar yarın doktora gidecektık.. arkadaş davet ettı.. bende p.tesiye erteledım randevuyu.. ne kadar tuhafım degil mi????
:))))))))) hahahahha keisn yapar
valla sende patlama yapabilir sevgili nuri alço hanım :jeyyar::jeyyar:
dr a dedim ki ben bişe hissetmiyorum. o da "iç karnın geniştir. tekmeyi deri hisseder" dedi..
canım ben pek korkmam aslında. bilirim ki eninde sonunda biri gelicek kurtarıcak ama arkadaşım titremeye başladı ben de ona panik yaptım.. 9.kat hakatten çok yüksekmiş :bbo:cok gecmıs olsun kendımı dusunemıyorum asansorde kalmayı bende 9. katta oturuyorum esım evde olmadımı asansore bındıgımı haber verıyorum gercı allah korusun kalırsamda esım bana yetısene kadar ben bayılırım.:uhm: bınerken korkuyorum ama 9. katıda merdıvenle ınıp cıkamam off dusunurken bıle daralıyorum. mecburen asansor kullanmak zorundayım
ah kıyamam kıyamam yakın olsak yapar yollardım kız sana.ayy karnım açıktı galibaaaa canım cok istedii bişeyler yiyim bariii eve gitcem yemek yapcammm offff o zaman kadan dayanamammm
nedir bu ayşeli ayşesiz hele antalyada :bbo:Ayşe'siz 150.00 Ayşe'li 130.00' muş.
20.00 TL indirim yapıyorlarmış.. kaydirigubbakcemile3
bende olumunekankayizsmile1,5 kilo aldım..
napcan la antalyada anlayamadım konuyu :bbo:ayşe ne nan sigortamı :sm_confused:
antalya medicalparkta 115 miş o haftalarımda orda olcem ben orda yaptırcem
maşşallah ben 2.5 kilo aldım :2:
ay kızlar valla komedi mi kabus mu bilemedim bu asansör olayı -tatlicadiarzu-
aç karnına gittiğimiz için hastaneye apartmana girerken tost hayalleri kuruyoduk. piss otobüsçü bizi uzakta indirdi, istediğimiz yerde indirseydi hiç bunlar başımıza gelmicekti :)) neyse bindik asansöre biraz çıktık tak dedi karanlık oldu her yer akannehir arkadaşım da paniktir baktım titremeye başladı dur sakin ol deidm telefonları bi çıkardık çekmiyor :bbo: kapıya baktık yarı duvar yarı asansör kat kapısındayız. alarma basıyorum ötüyor ama ipleyen yok.. neyse başladı arkadaşım bağırmaya imdaaaaaattttttt kurtarınnnnnnnnn asansörde kaldıkkkkkkkkkkkk hamileyizzzzzzzzzzzzzzzz :roflol: ay burda koptum ben tabii..neyse bi teyze duydu bizi kapıcıyı bulmaya gönderdi kocasını. kapıcı da yokmuş evde. teyzeye arkadaşın eşinin telefonunu verdik onu çağırdı allahtan işyeri yakın hemen geldi kapıcıyı aradı buldu. adam bizi bi operasyonla kurtardı ki ben tam bayılacağımı hissediyodum çünkü çok havasız kalmıştık..
hemen eve gittik tansiyonlar düşmüş tabi kendimize gelemedik baya. bu da böyle bir macera oldu oğluşuma
ah kıyamam kıyamam yakın olsak yapar yollardım kız sana.
ayyyy deli misin sen ben olsam hayatta ertelemezdim bebeğimi görmeyi arkadaşımı görmeye tercih ederdim :)))))))
sadece görmek degil.. bazı sorunlar.. telde konuşmakla olmuyor.. gidip yuzyuze görüşmek gerekıyor.. bebegım tabiki önemli.. kıayamam ona..
ama gelecekteki rahatlık için bir gun ertelemek gerekıyor canım..
epey ailevi sorunlarım var.. bıraz gamsızım.. ve düşünmemeye çalişıyorum.. çunku etkılenıp aglamaya başladıgımda bebek tepkı verıyor.. bir anda karnımda agrılar hıssedıyorum.. aglamayı bırakınca agrıda kesılıyor..
Adamın biri kitapçıya gider ve tezgahtara:
- 'Evin reisi erkektir adlı kitap var mı?' diye sorar.
Tezgahtar cevap verir:
-'Maalesef beyefendi masal kitabı satmıyoruz
Ohhh maşallahh seninki de mi kız acaba :) ay benimki kız prensesim olcakasogkl ben 17+5 gunluk hamileyim elimi karnima koydugumda kucuk kiprasmalar hissediyorum oda her zaman degil. cinsiyetinide daha ogrenmedim pazartesi insaallah gosterir bebegim cinsiyetini en son ultrasona girdigimde bebegim bacaklarini kapamisti pazartesi gorururm ins.
ayyyy deli misin sen ben olsam hayatta ertelemezdim bebeğimi görmeyi arkadaşımı görmeye tercih ederdim :)))))))
sadece görmek degil.. bazı sorunlar.. telde konuşmakla olmuyor.. gidip yuzyuze görüşmek gerekıyor.. bebegım tabiki önemli.. kıayamam ona..
epey ailevi sorunlarım var.. bıraz gamsızım.. ve düşünmemeye çalişıyorum.. çunku etkılenıp aglamaya başladıgımda bebek tepkı verıyor.. bir anda karnımda agrılar hıssedıyorum.. aglamayı bırakınca agrıda kesılıyor..
canımm benim üzmeee sakın kendini oluyo her evde ailede sorunn ama boşverr sen üzme yavruyudaa
hadi yaaa :S üzülme ağlama yaaa bebeğeine de sana da yazık.seni üzüp ağlatanlar utansın hallerine.hamile kadın üzülür mü hiç ya allahım yarabbim bir gün biri elimde kalcak ama kim hadi hayırlısı .adın asena mı gerçekten eğer öyleyse adaşız senle bizayyyy deli misin sen ben olsam hayatta ertelemezdim bebeğimi görmeyi arkadaşımı görmeye tercih ederdim :)))))))
nedir bu ayşeli ayşesiz hele antalyada :bbo:
bende olumunekankayizsmile
napcan la antalyada anlayamadım konuyu :bbo:
2,5 kilo maşallah olumunekankayizsmile
çok gecmiş olsun korkarım la asansörden :1ninca:
benim bulantım vardı ama çok değil.Kokulara çok hassastım ama aman neydi öylee ölüyodum kokulardan. sadece 2 kere kustum.Ve uzun bir süre haftalarca sadece peynir ekmek yedim yemek yiyemedim hiç :S ama şidmi maşallahım var yiyorumasogkl senın ilk aylarda çok bulantın varmıydı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?