ben geldddiiiiimmmmmm...
hadi yaaa :S üzülme ağlama yaaa bebeğeine de sana da yazık.seni üzüp ağlatanlar utansın hallerine.hamile kadın üzülür mü hiç ya allahım yarabbim bir gün biri elimde kalcak ama kim hadi hayırlısı .adın asena mı gerçekten eğer öyleyse adaşız senle biz
canım işin garibi daha hamile oldugumu annnem bilmiyor.. çunku bu evliligi hiç istemedi.. ve benı rezıl etmek için elinden gelenı yaptı ama beceremedı.. daha bebegım olmadan dogmamış bebegıme beddua etmeye başladı.. bende söylemedım.. kardeşlerimde annemle paylaşmad...
ve hala ugraşıyor..
gercek adım elif... asena hoşuma giden isimlerden...
Hoşgeeeldinnnnn naber kız nasılsın? ankara nasıldıben geldddiiiiimmmmmm...
ben geldddiiiiimmmmmm...
arkadaslar ben cikiyorum herkese iyi vakitler gorusmek uzere
ay inanmıyorum yaaaaa :S annen nerde ki? niye istemeid evliliği bebeğine niye beddua ediyor hay allahım ya. :S aman hayatım üzülme sakın hiç boşver demek kolay tabiki ama kendi bilir ya. Offffff :Scanım işin garibi daha hamile oldugumu annnem bilmiyor.. çunku bu evliligi hiç istemedi.. ve benı rezıl etmek için elinden gelenı yaptı ama beceremedı.. daha bebegım olmadan dogmamış bebegıme beddua etmeye başladı.. bende söylemedım.. kardeşlerimde annemle paylaşmad...
ve hala ugraşıyor..
canım işin garibi daha hamile oldugumu annnem bilmiyor.. çunku bu evliligi hiç istemedi.. ve benı rezıl etmek için elinden gelenı yaptı ama beceremedı.. daha bebegım olmadan dogmamış bebegıme beddua etmeye başladı.. bende söylemedım.. kardeşlerimde annemle paylaşmad...
ve hala ugraşıyor..
sıkma canını vardır bi hayırrr emin ol bebeğin olunca herşey düzelirrrr annelerin bedduası filan tutmaz eminin dilindedir içinden edemez kızgın belliki geçsin düzelir herşey üzme sakın kendini
melcancım neden antalya ama özel bi sebebi mi var :uhm:
o ne yaaa 24 yaşında 4 çocuk 4üz mü doğurmuş yoksa ikiz mi doğurmuş iki doğumda dakaydirigubbakcemile3
ben geldddiiiiimmmmmm...
hakkaten haaa :))) taramalı tüfek gibi pat pat çıkarmışkaydirigubbakcemile3 valla bilmiyorum bikerede kaç kere doğurdu. her sene doğurmuş heralde -tatlicadiarzu- yüzü falan küçük gösteriyoda. baya kilolu büyük gösteriyodu. kilolu bide 4 kere doğurmuş helalll alkisalkisalkis. 4 daha doğurmazsa iii :roflol:
of be canım işin zor hakkaten yaaonun istedigi ile evlenmediğim için.. hayallerı gerçekleşmedi.. ve annem çok kardeşlerine düşkündür.. onların için yapamacagı yoktur.. bızleri de hep onlar için harcamaya calişti beceremedi..
şimdi görüşmüyorum.. tellerim de kapalı.. bana ancak abım vasıtası ile ulaşabiliyorlar... ama yapacagını yapıyor gıne..
takmıyorum.. düşünmemeye çalişiyorum.. çünkü bebegım tepkı veriyor.. farkediyorum....
hoşgeldiiinnnnn kkkııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.......
nasıl geçti ankara seyahatin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?