2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

arkadaşlar ankara superdi var yaaa offff el ustunde tutuldum annemler zaten yere egılmeme bıle karsılar artık gına geldı yeter uleyn dedım orası ayrı ama fakulteye gıttım suprız yaptım soylememıstım gelcemı valla yer yerınden oynadı arkadaslarım asıstanlar hocalar fln ayyy superdı saatlerce bebek hakkında konusturdular benı geldıler resımler cektıler karnımı oksadılar fln hahahah super moral oldu cok guzellestımı soyledıler kılo cok yakısmıs dedıler kesınlıkle şişko fln dıılsın dedıler amanınnnn ben 4köşe tabı zevkten herkes hamıle halımı merak edıo eve gelenın gıdenın haddı hesabı yok arkadaslarım paso arıolar gezdırıolar benı fln valla ınanılmaz guzel bı 3 gundu sositososito

o ne yaaa 24 yaşında 4 çocuk 4üz mü doğurmuş yoksa ikiz mi doğurmuş iki doğumda da kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 valla bilmiyorum bikerede kaç kere doğurdu. her sene doğurmuş heralde -tatlicadiarzu- yüzü falan küçük gösteriyoda. baya kilolu büyük gösteriyodu. kilolu bide 4 kere doğurmuş helalll alkisalkisalkis. 4 daha doğurmazsa iii :roflol:

onun istedigi ile evlenmediğim için.. hayallerı gerçekleşmedi.. ve annem çok kardeşlerine düşkündür.. onların için yapamacagı yoktur.. bızleri de hep onlar için harcamaya calişti beceremedi..

şimdi görüşmüyorum.. tellerim de kapalı.. bana ancak abım vasıtası ile ulaşabiliyorlar... ama yapacagını yapıyor gıne..
takmıyorum.. düşünmemeye çalişiyorum.. çünkü bebegım tepkı veriyor.. farkediyorum....

ben çıkıyorum kızlar.. bızım uykumuz geldi.. gözlerım kapanıyor.... görüşmek üzere...

hakkaten haaa :))) taramalı tüfek gibi pat pat çıkarmış
of be canım işin zor hakkaten yaa anlar bir gün hatasını sen merak etme canım.niye kocana düşmanlar ki bu kadar anlamadım gitti.Sonuçta sana iyi bakıyor, bak çok seviyo ki bebek bekliyosunuz aman ne bilim yaaa herkes bir garip

hoşgeldiiinnnnn kkkııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.......

nasıl geçti ankara seyahatin....

hoşbuldum canitom

arkadaşlar ankara superdi var yaaa offff el ustunde tutuldum annemler zaten yere egılmeme bıle karsılar artık gına geldı yeter uleyn dedım orası ayrı ama fakulteye gıttım suprız yaptım soylememıstım gelcemı valla yer yerınden oynadı arkadaslarım asıstanlar hocalar fln ayyy superdı saatlerce bebek hakkında konusturdular benı geldıler resımler cektıler karnımı oksadılar fln hahahah super moral oldu cok guzellestımı soyledıler kılo cok yakısmıs dedıler kesınlıkle şişko fln dıılsın dedıler amanınnnn ben 4köşe tabı zevkten herkes hamıle halımı merak edıo eve gelenın gıdenın haddı hesabı yok arkadaslarım paso arıolar gezdırıolar benı fln valla ınanılmaz guzel bı 3 gundu

ahan da böle geçti seyahatim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…