ay kızlar valla komedi mi kabus mu bilemedim bu asansör olayı -tatlicadiarzu-
aç karnına gittiğimiz için hastaneye apartmana girerken tost hayalleri kuruyoduk. piss otobüsçü bizi uzakta indirdi, istediğimiz yerde indirseydi hiç bunlar başımıza gelmicekti :)) neyse bindik asansöre biraz çıktık tak dedi karanlık oldu her yer akannehir arkadaşım da paniktir baktım titremeye başladı dur sakin ol deidm telefonları bi çıkardık çekmiyor :bbo: kapıya baktık yarı duvar yarı asansör kat kapısındayız. alarma basıyorum ötüyor ama ipleyen yok.. neyse başladı arkadaşım bağırmaya imdaaaaaattttttt kurtarınnnnnnnnn asansörde kaldıkkkkkkkkkkkk hamileyizzzzzzzzzzzzzzzz :roflol: ay burda koptum ben tabii..neyse bi teyze duydu bizi kapıcıyı bulmaya gönderdi kocasını. kapıcı da yokmuş evde. teyzeye arkadaşın eşinin telefonunu verdik onu çağırdı allahtan işyeri yakın hemen geldi kapıcıyı aradı buldu. adam bizi bi operasyonla kurtardı ki ben tam bayılacağımı hissediyodum çünkü çok havasız kalmıştık..
hemen eve gittik tansiyonlar düşmüş tabi kendimize gelemedik baya. bu da böyle bir macera oldu oğluşuma
nedir bu ayşeli ayşesiz hele antalyada :bbo:
bende olumunekankayizsmile
napcan la antalyada anlayamadım konuyu :bbo:
2,5 kilo maşallah olumunekankayizsmile
çok gecmiş olsun korkarım la asansörden :1ninca:
melcancım neden antalya ama özel bi sebebi mi var :uhm:
yok o oraya gidicekmiş zaten gitmişken orda yaptıracak
slm kızlar şimdi dr tan geldim. şükür bebeğim çok iyi ama bacaklarını öyle bir kapamış ki cinsiyetini dr. ne yaptıysa göremediesniyordu yavrum. Allah'a şükür amniyo sıvısı normal seviyeye gelmiş. 2'li testimizde iyi çıkmış. artık 22 haziran muayenemiz var 4'lü test yapılacak. dr. biz yinede yapalım içimiz rahat olsun dedi. bebişimin resmini yükleyeceğim inş. olur :dance:
kayınvalidem aradı haftasonu bizdeymiş
Haftasonu tatiline mi gelecekmiş :umursamaz:
Sezonu daha açmadık deseydinaklinialirimsmile
işte kalbini bozmıcaksın. sabah eşime dedim ki bebek arabası bakalım h. sonu daha cok erkek bebek dounca laırız dedi yada doguma yakın dedi.
bende delirdim tabi ben sımdı ıyıyken senle basbasa gıdelım dedım.
ama işte aklıma gelen başıma geldi:sinifsinif:
bide bunu denedim
cnm resmi 800X600 ebatına küçültüp tekrar koy istersen sayfa kaymış...
:))))))))) ay sen bendensin :))) benimkide kendini paralar ama dinleyen kim kaydirigubbakcemile3Sana yakın mı kayınvaliden..
Karışır mı herşeye mesela alışverişe beraber çıksanız fikrini söylermi?
Bizimkinin her konuda mutlaka bilgisi ve fikri vardır sempatiksalakcinni
Paylaşmadan da duramaz.
Tabi istediği kadar kendini paralasın benim dediğim olur o ayrı :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?