ya kızlar kapının onunde kavga oldu.
bir yoksul adam kapı onunde ekmek yiyormus. sıket guvenlıgı de kovmus adamın ekmegı dusmus adamda bagırmaya basladı. gucun garibana mı yetiyor dıye.
sonra guvenlık adamı dovdu
adam hemde topaldı
ayy cok kotu oldum agladım resmen. resmen fakır ve gucsuz dıye adam dayak yedı ya... allah bu insanlara azıcık vicdan versin ya
Sana yakın mı kayınvaliden..
Karışır mı herşeye mesela alışverişe beraber çıksanız fikrini söylermi?
Bizimkinin her konuda mutlaka bilgisi ve fikri vardır sempatiksalakcinni
Paylaşmadan da duramaz.
Tabi istediği kadar kendini paralasın benim dediğim olur o ayrı :umursamaz:
bir yoksul adam kapı onunde ekmek yiyormus. sıket guvenlıgı de kovmus adamın ekmegı dusmus adamda bagırmaya basladı. gucun garibana mı yetiyor dıye.
adam hemde topaldı
ayy cok kotu oldum agladım resmen. resmen fakır ve gucsuz dıye adam dayak yedı ya... allah bu insanlara azıcık vicdan versin ya
bafo bende çok üzüldüm valla sinir olurum böle insanlara, Allah fakir insanların yardımcısı olsun, Allah onlardan yardımını esirgemesin, Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin... o güvenliğide Allah bildiği gibi yapsın, vicdansız herif....
klava: klava:
adam hemde topaldı
sen de kaynanan gidene kadar alma odasını. beğenemedim hiçbirini de :) Ya da çok istiyosa sen beğen kaynanan alsınya işte ben kıyamıyorum. bize yakın değil ama tek başına. eşi yok. bir tek oğlu var. başka da jkimsesi yok. hayır dıyemıyorum ama ya ne bileyim biliyordum başıma geleni içimden bebeğimin odasını eşyasını eşimle alasım vardı ama bu gidişle olmıcak cunku esım ılla annesı de olsun ısteyecek cunku sabah o kadar kavgasını yaptım
yaaa olamaz yaaaaasenağlama
bu olduu ..alkisalkisalkis
senınkı 14 haftalıkmış benimki 2 hafta büyük. daha belirgin olcak yanii. ay çok heyecanlıyım. yarın hemen olsunda gideyım çok özledimmmmmmm opuyorumnanaktan
:))))))))) ay sen bendensin :))) benimkide kendini paralar ama dinleyen kim kaydirigubbakcemile3
ya işte ben kıyamıyorum. bize yakın değil ama tek başına. eşi yok. bir tek oğlu var. başka da jkimsesi yok. hayır dıyemıyorum ama ya ne bileyim biliyordum başıma geleni içimden bebeğimin odasını eşyasını eşimle alasım vardı ama bu gidişle olmıcak cunku esım ılla annesı de olsun ısteyecek cunku sabah o kadar kavgasını yaptım
yaaa olamaz yaaaaasenağlama
kız benimki de cimri günahını vermez :) aman zaten almasın bişey de istemem sonra durmadan lafını eder ben aldım ben aldım diye:)kız bu arada aradım görümcem açmadı uyuzluk yapcak ya bi daha da aramam çok da umrumdaydı. eşim aramış ona açmış eşime de ağlamış duygu sömürüsü yapmış doğumgünümü kutlamadın diye :) yimsah gözytaşlarını yine akıtmış pislikherkesin kayınvalideleri aynı hemen hemen bizdeki öyle olcesss aceppp aman benimki cimridir aklı gider bende tınlamam laf söyleyince pısıyo hemen
ayy insan çok tuhaf oluyor görünce seninki büyükmüş gösterir inş.
benim ki pek namuslu 2 seferdir açmıyor.
yazık dr. baya uğraştı ama hayırlısı olsun bakalım.
benim de dünden beri karnım ağrıyo yaaaa ooofay yorgunluk çöktü birden var ya yatsam uyurum neden böle oldu ya, neyse birazdan bi duşa gireyimde kendime gelim biraz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?