2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lmaz:
ne varmış ağlıcak tövbe tövbeeee

Anam kine, nefrete bak:roflol: :roflol:
Bir kaşık suda boğma kapasitesi gördüm sanki

kız aso boşver ne arıyosun yüz veriyosun, ben aramam görümcemi doğum gününde abisi arar kutlar benim adımada kutlar olur biter, boşver yüz verme...

sana nıye açmıyo :mymeka:
bütün kaynanalar aynı galıba. benımkınınde bişey alcağı yokda. geçenelrde ne alayım bebeğe diyor . sorulurmu öle . ne alırsan al . sanki atla deve alacak :1closedeyes:

benim de dünden beri karnım ağrıyo yaaaa ooof tuvalete de çıkma problemim var günlerdir galiba ondan :S ben de duşa gircem birazdan belki yii gelir

kayısı çayı içsene doğadan die bi marka var ya onun kayısı çayı var ii gelio kabızlığa... bi de bol bol su iç ve sulu yemekleri tercih et, mutlaka yemekte çorban olsun mideni acayip rahatlatır cnm...

bütün kaynanalar aynı galıba. benımkınınde bişey alcağı yokda. geçenelrde ne alayım bebeğe diyor . sorulurmu öle . ne alırsan al . sanki atla deve alacak :1closedeyes:

benimki hamile olmadan bi gün görümcemle mobilyalar var indirimler var onlara bakıyoruz cocuk odası varmı diyo hayırdır napcen dedim babanneler alır diyo şimdi hiç sesi yok alma oda der zaten beşik al yazık filan der şimdi

kızlar hoşbulduk tekrar, mutfaktaydım..
muhabbetlerden geri kaldım bugun konsantre olamadım gelınce bırden cıkıp bıraz dınlenıcem sersem gıbıyım
canı sıkkın olanlar var galıba kıme neye sıkıldıysanız dittir edin gitsin yani, bebekleriniz onemlı..
hadı gorusuruz kızlar

lmaz:

ne varmış ağlıcak tövbe tövbeeee
kendini acındırıyo aklı sıra
Anam kine, nefrete bak:roflol: :roflol:
Bir kaşık suda boğma kapasitesi gördüm sanki
kızz hiç svemiyorumm yaa düşmanımı bile daha çok seviyorumdur herhalde ondan.
kız aso boşver ne arıyosun yüz veriyosun, ben aramam görümcemi doğum gününde abisi arar kutlar benim adımada kutlar olur biter, boşver yüz verme...
ay napayım kocam ara dedi onun hatrına yoksa arar mıyım hiç. açmadı zaten uyuz şey.çok da umrumdaydı akşam görcem bakalım ne olcak
kuzum kirazzz yeee ii geliyo bendede aynı dert kiraz rahatlatıyo
hadi yaa kiraz yiyim bari bol bol ölcem yaa bu nedir yahu böyle
aman alcağından değil işte laf olsun diye diyo baksana.benimki bişey almaz ancak çirkin çirkin şeyler örer. örme ben görmeden bişey örme beğenmezsem giydirmem hemde ben hazır şeyler giydircem dedim

benimkide geçen bi kadife pantolan almış gene hamile diildim götürmeye kıyamamış giydidiriz diyo ben giydirmem onu dedim ben giydiririm dedi gelince belki lazım olur dedi

evet öyle der kesin. iş ciddi şimdii . sende dersin babaneler alır demiştin oda istiyorum dersin.
benım annemler beşik alcaklar ablamada almışlar . takım alamam koyacak yerim yok . yatak odam baya büyük beşiği oraya koyacağım .
evlendiğimizde bişeye ellerini sürmediler bebekde ne yapacaklar bakam . sevmeye gelınce severler Çok üzgünüm çoook

Adet yerini bulsun diye yapıyor onu kaydirigubbakcemile3

Bu görümce İstanbul'da kaldıkça hayati tehlikesi var sempatiksalakcinni

Tez vakitte Bursaya anasının dizinin dibine dönmelisempatiksalakcinni

:)))) ay napim kocamın hatrı için çağırdım.
hahahah benced etez vakitte dönmeli zaten burdaki fabrikaya onu alanlar beyin özürlü. sen git istanbulda o kadar işsiz varken git bursada kimseyle anlaşamayn birini işe al. kız bu evlendi de 1 ay içinde boşandı. düşünün kızın gıcıklığını artık

tabi canım aman benim cocuk odamdan boydan dolap var hem yüklük hem kitaplıklı eşyada dolu koyacak başka yerimde yok bende alamıcam oda hayatta bişey istemem ondan kocama söylerimmm sempatiksalakcinni o derrr

adam akıllıymışta 1 ayda anlamışşş

aman alcağından değil işte laf olsun diye diyo baksana.benimki bişey almaz ancak çirkin çirkin şeyler örer. örme ben görmeden bişey örme beğenmezsem giydirmem hemde ben hazır şeyler giydircem dedim

evet alacağına değil. anca o da örer bişeyler :1closedeyes: bide bize yakın oturuyolar artık her saat bizde olurlar ıyyy . inşallah taşınırlar uzaklara kafam rahat eder. öyle herşeye karışçak gibi duruyo . ama ben lafımı söylerim . başta ağırlığımı koydum zaten bişeye sesi çıkmıyor.
iyi demişsin sendevereliniortak

benimkide geçen bi kadife pantolan almış gene hamile diildim götürmeye kıyamamış giydidiriz diyo ben giydirmem onu dedim ben giydiririm dedi gelince belki lazım olur dedi

bide ben giydiririm mi diyo hey Allahımm

oooo birde şen dul ha sempatiksalakcinni

pek muhatap olmaya gelmez benden söylemesiaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…