kız benimki de cimri günahını vermez :) aman zaten almasın bişey de istemem sonra durmadan lafını eder ben aldım ben aldım diye:)kız bu arada aradım görümcem açmadı uyuzluk yapcak ya bi daha da aramam çok da umrumdaydı. eşim aramış ona açmış eşime de ağlamış duygu sömürüsü yapmış doğumgünümü kutlamadın diye :) yimsah gözytaşlarını yine akıtmış pislik
kız benimki de cimri günahını vermez :) aman zaten almasın bişey de istemem sonra durmadan lafını eder ben aldım ben aldım diye:)kız bu arada aradım görümcem açmadı uyuzluk yapcak ya bi daha da aramam çok da umrumdaydı. eşim aramış ona açmış eşime de ağlamış duygu sömürüsü yapmış doğumgünümü kutlamadın diye :) yimsah gözytaşlarını yine akıtmış pislik
benim de dünden beri karnım ağrıyo yaaaa oooftuvalete de çıkma problemim var günlerdir galiba ondan :S ben de duşa gircem birazdan belki yii gelir
Anam kine, nefrete bak:roflol: :roflol:
Bir kaşık suda boğma kapasitesi gördüm sanki
benim de dünden beri karnım ağrıyo yaaaa oooftuvalete de çıkma problemim var günlerdir galiba ondan :S ben de duşa gircem birazdan belki yii gelir
kaydirigubbakcemile3senınkı kız bence . utanıyodur. erkekler açıyomuş hemen :roflol:
sana nıye açmıyo :mymeka:
bütün kaynanalar aynı galıba. benımkınınde bişey alcağı yokda. geçenelrde ne alayım bebeğe diyor . sorulurmu öle . ne alırsan al . sanki atla deve alacak :1closedeyes:
yok kız söyleniyo söyleniyo lafta bidee yemeğe çağırıyo
kendini acındırıyo aklı sıralmaz:
ne varmış ağlıcak tövbe tövbeeee
kızz hiç svemiyorumm yaa düşmanımı bile daha çok seviyorumdur herhalde ondan.Anam kine, nefrete bak:roflol: :roflol:
Bir kaşık suda boğma kapasitesi gördüm sanki
ay napayım kocam ara dedi onun hatrına yoksa arar mıyım hiç. açmadı zaten uyuz şey.çok da umrumdaydı akşam görcem bakalım ne olcakkız aso boşver ne arıyosun yüz veriyosun, ben aramam görümcemi doğum gününde abisi arar kutlar benim adımada kutlar olur biter, boşver yüz verme...
hadi yaa kiraz yiyim bari bol bol ölcem yaa bu nedir yahu böylekuzum kirazzz yeee ii geliyo bendede aynı dert kiraz rahatlatıyo
aman alcağından değil işte laf olsun diye diyo baksana.benimki bişey almaz ancak çirkin çirkin şeyler örer. örme ben görmeden bişey örme beğenmezsem giydirmem hemde ben hazır şeyler giydircem dedimsana nıye açmıyo :mymeka:
bütün kaynanalar aynı galıba. benımkınınde bişey alcağı yokda. geçenelrde ne alayım bebeğe diyor . sorulurmu öle . ne alırsan al . sanki atla deve alacak :1closedeyes:
benimki hamile olmadan bi gün görümcemle mobilyalar var indirimler var onlara bakıyoruz cocuk odası varmı diyo hayırdır napcen dedim babanneler alır diyo şimdi hiç sesi yok alma oda der zaten beşik al yazık filan der şimdi
Adet yerini bulsun diye yapıyor onu kaydirigubbakcemile3
Bu görümce İstanbul'da kaldıkça hayati tehlikesi var sempatiksalakcinni
Tez vakitte Bursaya anasının dizinin dibine dönmelisempatiksalakcinni
evet öyle der kesin. iş ciddi şimdii . sende dersin babaneler alır demiştin oda istiyorum dersin.
benım annemler beşik alcaklar ablamada almışlar . takım alamam koyacak yerim yok . yatak odam baya büyük beşiği oraya koyacağım .
evlendiğimizde bişeye ellerini sürmediler bebekde ne yapacaklar bakam . sevmeye gelınce severler Çok üzgünüm çoook
:)))) ay napim kocamın hatrı için çağırdım.
hahahah benced etez vakitte dönmeli zaten burdaki fabrikaya onu alanlar beyin özürlü. sen git istanbulda o kadar işsiz varken git bursada kimseyle anlaşamayn birini işe al. kız bu evlendi de 1 ay içinde boşandı. düşünün kızın gıcıklığını artık
aman alcağından değil işte laf olsun diye diyo baksana.benimki bişey almaz ancak çirkin çirkin şeyler örer. örme ben görmeden bişey örme beğenmezsem giydirmem hemde ben hazır şeyler giydircem dedim
benimkide geçen bi kadife pantolan almış gene hamile diildim götürmeye kıyamamış giydidiriz diyo ben giydirmem onu dedim ben giydiririm dedi gelince belki lazım olur dedi
:)))) ay napim kocamın hatrı için çağırdım.
hahahah benced etez vakitte dönmeli zaten burdaki fabrikaya onu alanlar beyin özürlü. sen git istanbulda o kadar işsiz varken git bursada kimseyle anlaşamayn birini işe al. kız bu evlendi de 1 ay içinde boşandı. düşünün kızın gıcıklığını artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?