2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
adam akıllıymışta 1 ayda anlamışşş
kız daha sözlüyken kavga edip duruyolarmış. benim nişanımda tutturdular görümcemin nişanı da benimkiyle olsun diye. olduuu dedim o ne öyle toplu sünnet gibi. annemler o akadr masraf yapmış düğün gibi nişanım oldu içkili yemekli havuz başında misler gibi onlar da hazıra koncaklar olduuuuuuuuuuuu. her gğn kavga ediyolardı içinde şiddet de vardı düşünün artık ikisi de birbirine giriyodu deli gibi kız benimkinde hiç utanma yok. kocamın yanında, babasının yanında nişanlısnın kucağında oturuyodu her yerlerini öpüyodu oha diyodum ya bu ne geniş insanlar.

çüşş.. harbiden genişlermiş..
Aman boşver pek muhatap olmaya gelmez böyle tiplerle uzak durmak en iyisi :bbo:

oooo birde şen dul ha sempatiksalakcinni

pek muhatap olmaya gelmez benden söylemesiaklinialirimsmile
ben d epek muhattap olmuyorum zaten:) beni acayip kıskanıyor öyle böyle değil. eşim de kıskanç o oldum olası takma onu diyor.ne yapsam taklit görseniz şaka gibi :)

ay aman örmesinler yaa ne gerek varsa örse de giydirmicem onun ördüklerini zevki çok kötü. ben anneme bi süveter bi hırka bide yelek ördürdüm yeter başka da örgüye gerek yok. sabah kalktığında giydiririm ben he rşeyini hazır alcam hem

ayyy koptumm yuh artıkkk hakketen senin nişanında onun ne işi var insan utanırrr bayada genişlermiş asocumm sorsan kızları haklıdır kesin ohaoldumsmile

ayyy koptumm yuh artıkkk hakketen senin nişanında onun ne işi var insan utanırrr bayada genişlermiş asocumm sorsan kızları haklıdır kesin ohaoldumsmile
küstü o zman görümcemle nişanlısı bize zaten :) deliler mi neyse. ayvalıkta oldu benim nişanım bizim yazlıktan annem ev tuttu onlara gelenler kalsın diye nişana geliyolar ya annem her şeyi düşünmüştü yatcak yerlerine kadar. Bunlar gece nişan olmadı diye görümceyle nişanlısı git dışarda sabahla sonra kavga et gel . ertesi gün annemlerle kahvaltı yapıyorum bahçede bi baktım kaynanam ağlıyo uzakta. gittim dedim ne oldu böyle böyle . içimden dedim allahımmmm ben nereye düştüm

kaynan değilmi hepsi aynı işte :1closedeyes:
benimkide tutmuş eltimin çocuklarının eski şeylerini bana saklamış
yeni olsalar içim gam yemicek bi oyun battaniyesi verdi üstünde ne lekesi ararsan var :bbo: bişi demedim aldım çıkar çıkmaz çöpe attım

ayyy cok güldümm deli gibi pc ye bakıp gülen biri delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ay aradım sabah kaynanamı akşam yemeğe gelin dicektim teli açar açmaz dövcek gibi efendim dedi. ahanda dedim noluyo ya dövseydin ne bu konuşma tarzı dedim. tırstı oğluna derim diye burnumu siliyodum da ondan sert çıktı diyo yalana bakkaydirigubbakcemile3

aman kocan ii olsunda belliki seni baya kıskanıyorrrr kenarda yapıverselerdi onlarda
sana özenmiş aileside yapmayınca delikafadulden

ay aso cum boşver sen fazla ciddiye almışsın bunları, fazla takmışsın kafana, onlar hakkında konuşuyo yada yazıyo olman bile onları önemsediğin anlamına gelir, hiç bahsini bile açma ikisininde, her seferinde kayınvalden istanbula geldiğinde strese sokuyorsun kendini, unutma cnm hiç kimse için kendini ve bebişini sıkıntıya sokmana değmez...

hadi yaaaa ayyy yedirirdim o battaniyeyi ona ben. ben görümceden 2 ay sonra evlendim.o hemen boşandı ya eşyalar kaldı bana diyolarki halıları verelim de sen kullan. bana ne bee ne işim olur eskiciyim sanki ben. istemem ben eskici miyim dedim. kaynanam bana 2 tane iğrenç tüylenme ötesi biey olmuş iğrenç battaniye vermiş çeyizde çöpe attım :) yün yorganlarını da çöpe attım.he rşeyleirni atıyorum içimden gelmiyo kullanmak

hakketenn hepsi aynııı benimkide yapardıı eminim hiç şüphem yok bide kendilerini cok şey yapmış sanırlar

yok daha neler insan söylemeye utanır bee lmaz:

kız sen bu kadar sert olmasannn canına okurlar vardır ya oğluyla kızı mükemmel olan gelinle damat kötü olan buna inanan oğluna kızı gibi birini yakıştırır kızınada oğlu gibi birini ama belliki o görümceye koca bulamaz seni kıskanıyo

aman kocan ii olsunda belliki seni baya kıskanıyorrrr kenarda yapıverselerdi onlarda
sana özenmiş aileside yapmayınca delikafadulden
aynen :))))))) aman cnm kocam bitanedir hiç ezdirmez beni ailesine onlar da kocamın yanında bana bişey diyemezler.
ah canm çok haklısın doluyum onlara çok hemde çok.daha neler var aslında bu nefretin asıl sebebi çok başka.onun nefreti bu kadar ağır basıyor. aslında önemsemiyor değilim üzülüyorum niye böyle dengesizler diye. iyi olsalar sanki biyerleri eksilir. bi gün iyi bi gün kötüler anlamadım gitti

aynen öyleee D:

hiç sıkma güzelim canını aman boşver yuvanda huzurun olsundaa boşşverr naparlarsa yapsınlarrr

aslında iyiliğine çok iyidir ama çok cahildir bizimkisi
allah var annem antalyaya gitti ablamın yanına 15 gündür hergün arıyo şunu yaptım akşam yemeğe gel canının içinin çektiği bişimi varmı yapıyım söylemessen ölümü gör die ama
adı üstünde kaynana işte =))
patavatszlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…