kız daha sözlüyken kavga edip duruyolarmış. benim nişanımda tutturdular görümcemin nişanı da benimkiyle olsun diye. olduuu dedim o ne öyle toplu sünnet gibi. annemler o akadr masraf yapmış düğün gibi nişanım oldu içkili yemekli havuz başında misler gibi onlar da hazıra koncaklar olduuuuuuuuuuuu. her gğn kavga ediyolardı içinde şiddet de vardı düşünün artık ikisi de birbirine giriyodu deli gibiadam akıllıymışta 1 ayda anlamışşş
kız daha sözlüyken kavga edip duruyolarmış. benim nişanımda tutturdular görümcemin nişanı da benimkiyle olsun diye. olduuu dedim o ne öyle toplu sünnet gibi. annemler o akadr masraf yapmış düğün gibi nişanım oldu içkili yemekli havuz başında misler gibi onlar da hazıra koncaklar olduuuuuuuuuuuu. her gğn kavga ediyolardı içinde şiddet de vardı düşünün artık ikisi de birbirine giriyodu deli gibikız benimkinde hiç utanma yok. kocamın yanında, babasının yanında nişanlısnın kucağında oturuyodu her yerlerini öpüyodu oha diyodum ya bu ne geniş insanlar.
ben d epek muhattap olmuyorum zaten:) beni acayip kıskanıyor öyle böyle değil. eşim de kıskanç o oldum olası takma onu diyor.ne yapsam taklit görseniz şaka gibi :)oooo birde şen dul ha sempatiksalakcinni
pek muhatap olmaya gelmez benden söylemesiaklinialirimsmile
evet alacağına değil. anca o da örer bişeyler :1closedeyes: bide bize yakın oturuyolar artık her saat bizde olurlar ıyyy . inşallah taşınırlar uzaklara kafam rahat eder. öyle herşeye karışçak gibi duruyo . ama ben lafımı söylerim . başta ağırlığımı koydum zaten bişeye sesi çıkmıyor.
iyi demişsin sendevereliniortak
bide ben giydiririm mi diyo hey Allahımm
kız daha sözlüyken kavga edip duruyolarmış. benim nişanımda tutturdular görümcemin nişanı da benimkiyle olsun diye. olduuu dedim o ne öyle toplu sünnet gibi. annemler o akadr masraf yapmış düğün gibi nişanım oldu içkili yemekli havuz başında misler gibi onlar da hazıra koncaklar olduuuuuuuuuuuu. her gğn kavga ediyolardı içinde şiddet de vardı düşünün artık ikisi de birbirine giriyodu deli gibikız benimkinde hiç utanma yok. kocamın yanında, babasının yanında nişanlısnın kucağında oturuyodu her yerlerini öpüyodu oha diyodum ya bu ne geniş insanlar.
aynen valla.amannn benden uzak olsunlar aman aman.çüşş.. harbiden genişlermiş..
Aman boşver pek muhatap olmaya gelmez böyle tiplerle uzak durmak en iyisi :bbo:
çüşş.. harbiden genişlermiş..
Aman boşver pek muhatap olmaya gelmez böyle tiplerle uzak durmak en iyisi :bbo:
küstü o zman görümcemle nişanlısı bize zaten :) deliler mi neyse. ayvalıkta oldu benim nişanım bizim yazlıktan annem ev tuttu onlara gelenler kalsın diye nişana geliyolar ya annem her şeyi düşünmüştü yatcak yerlerine kadar. Bunlar gece nişan olmadı diye görümceyle nişanlısı git dışarda sabahla sonra kavga et gel . ertesi gün annemlerle kahvaltı yapıyorum bahçede bi baktım kaynanam ağlıyo uzakta. gittim dedim ne oldu böyle böyle . içimden dedim allahımmmm ben nereye düştümayyy koptumm yuh artıkkk hakketen senin nişanında onun ne işi var insan utanırrr bayada genişlermiş asocumm sorsan kızları haklıdır kesin ohaoldumsmile
ay aradım sabah kaynanamı akşam yemeğe gelin dicektim teli açar açmaz dövcek gibi efendim dedi. ahanda dedim noluyo ya dövseydin ne bu konuşma tarzı dedim. tırstı oğluna derim diye burnumu siliyodum da ondan sert çıktı diyoayyy cok güldümm deli gibi pc ye bakıp gülen biri delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
küstü o zman görümcemle nişanlısı bize zaten :) deliler mi neyse. ayvalıkta oldu benim nişanım bizim yazlıktan annem ev tuttu onlara gelenler kalsın diye nişana geliyolar ya annem her şeyi düşünmüştü yatcak yerlerine kadar. Bunlar gece nişan olmadı diye görümceyle nişanlısı git dışarda sabahla sonra kavga et gel . ertesi gün annemlerle kahvaltı yapıyorum bahçede bi baktım kaynanam ağlıyo uzakta. gittim dedim ne oldu böyle böyle . içimden dedim allahımmmm ben nereye düştüm
hadi yaaaa ayyy yedirirdim o battaniyeyi ona ben. ben görümceden 2 ay sonra evlendim.o hemen boşandı ya eşyalar kaldı bana diyolarki halıları verelim de sen kullan. bana ne bee ne işim olur eskiciyim sanki ben. istemem ben eskici miyim dedim. kaynanam bana 2 tane iğrenç tüylenme ötesi biey olmuş iğrenç battaniye vermiş çeyizde çöpe attım :) yün yorganlarını da çöpe attım.he rşeyleirni atıyorum içimden gelmiyo kullanmakkaynan değilmi hepsi aynı işte :1closedeyes:
benimkide tutmuş eltimin çocuklarının eski şeylerini bana saklamış
yeni olsalar içim gam yemicek bi oyun battaniyesi verdi üstünde ne lekesi ararsan var :bbo: bişi demedim aldım çıkar çıkmaz çöpe attım
kaynan değilmi hepsi aynı işte :1closedeyes:
benimkide tutmuş eltimin çocuklarının eski şeylerini bana saklamış
yeni olsalar içim gam yemicek bi oyun battaniyesi verdi üstünde ne lekesi ararsan var :bbo: bişi demedim aldım çıkar çıkmaz çöpe attım
ay aradım sabah kaynanamı akşam yemeğe gelin dicektim teli açar açmaz dövcek gibi efendim dedi. ahanda dedim noluyo ya dövseydin ne bu konuşma tarzı dedim. tırstı oğluna derim diye burnumu siliyodum da ondan sert çıktı diyoyalana bakkaydirigubbakcemile3
aynen :))))))) aman cnm kocam bitanedir hiç ezdirmez beni ailesine onlar da kocamın yanında bana bişey diyemezler.aman kocan ii olsunda belliki seni baya kıskanıyorrrr kenarda yapıverselerdi onlarda
sana özenmiş aileside yapmayınca delikafadulden
ah canm çok haklısın doluyum onlara çok hemde çok.daha neler var aslında bu nefretin asıl sebebi çok başka.onun nefreti bu kadar ağır basıyor. aslında önemsemiyor değilim üzülüyorum niye böyle dengesizler diye. iyi olsalar sanki biyerleri eksilir. bi gün iyi bi gün kötüler anlamadım gittiay aso cum boşver sen fazla ciddiye almışsın bunları, fazla takmışsın kafana, onlar hakkında konuşuyo yada yazıyo olman bile onları önemsediğin anlamına gelir, hiç bahsini bile açma ikisininde, her seferinde kayınvalden istanbula geldiğinde strese sokuyorsun kendini, unutma cnm hiç kimse için kendini ve bebişini sıkıntıya sokmana değmez...
aynen öyleeekız sen bu kadar sert olmasannn canına okurlar vardır ya oğluyla kızı mükemmel olan gelinle damat kötü olan buna inanan oğluna kızı gibi birini yakıştırır kızınada oğlu gibi birini ama belliki o görümceye koca bulamaz seni kıskanıyo
aynen :))))))) aman cnm kocam bitanedir hiç ezdirmez beni ailesine onlar da kocamın yanında bana bişey diyemezler.
ah canm çok haklısın doluyum onlara çok hemde çok.daha neler var aslında bu nefretin asıl sebebi çok başka.onun nefreti bu kadar ağır basıyor. aslında önemsemiyor değilim üzülüyorum niye böyle dengesizler diye. iyi olsalar sanki biyerleri eksilir. bi gün iyi bi gün kötüler anlamadım gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?