hakkaten haa ne kaynanası var ne görümcesi :))))))))))))kaydirigubbakcemile3boşuna dememişler en şansı kadın Hz.Havva diye
valla ben, beni huzursuz eden ve canımı sıkan herkesi hayatımdan çıkarttım buna kendi annem ve babamda dahil ve artık kafam rahat, hiç böle şeyleri kafama takmıyorum artık şimdiye kadar taktığıma sayacak herkes, onlar beni kafaya taksınlar valla...
boşuna dememişler en şansı kadın Hz.Havva diye
en iyisi canım hiç kimse için üzülmeye değmez değenlerde zaten üzmezzz
hadi görüşürüz cnm benim iyi bak kendineben çıkıyorum canlar kendinize ve bebiklerinize ii bakın hepinizi öptümmm yarım 3 lü taramam sonuçlarım alıcam iidir İnşallahh hafta sonu arada gelerim ama işim dolu evde bu kadar cene yapamam malum ben siz kadar becerikli diilim
kızlar ben kaçar, gidim bi duşa gireyim kociş gelene kadar biraz kendime gelim bari...
yarın sabah kan vermeye gidicem, hipoglisemi mi nedir öle bi şeye bakacakmış dr.um, bi de tsh ıma bakacak...sabah kalkar kalkmaz aç karnına gidicem, bakalım ne çıkacak...
ben çıkıyorum canlar kendinize ve bebiklerinize ii bakın hepinizi öptümmm yarım 3 lü taramam sonuçlarım alıcam iidir İnşallahh hafta sonu arada gelerim ama işim dolu evde bu kadar cene yapamam malum ben siz kadar becerikli diilim
kızlar ben kaçar, gidim bi duşa gireyim kociş gelene kadar biraz kendime gelim bari...
yarın sabah kan vermeye gidicem, hipoglisemi mi nedir öle bi şeye bakacakmış dr.um, bi de tsh ıma bakacak...sabah kalkar kalkmaz aç karnına gidicem, bakalım ne çıkacak...
hadi görüşürüz cnm benim iyi bak kendine
görüşürüz nalancım ben de çıkıyorum duşa gireyim akşama aile ziyaretimiz var malumgideyim de süsleneyim
ay aradım sabah kaynanamı akşam yemeğe gelin dicektim teli açar açmaz dövcek gibi efendim dedi. ahanda dedim noluyo ya dövseydin ne bu konuşma tarzı dedim. tırstı oğluna derim diye burnumu siliyodum da ondan sert çıktı diyoyalana bakkaydirigubbakcemile3
küstü o zman görümcemle nişanlısı bize zaten :) deliler mi neyse. ayvalıkta oldu benim nişanım bizim yazlıktan annem ev tuttu onlara gelenler kalsın diye nişana geliyolar ya annem her şeyi düşünmüştü yatcak yerlerine kadar. Bunlar gece nişan olmadı diye görümceyle nişanlısı git dışarda sabahla sonra kavga et gel . ertesi gün annemlerle kahvaltı yapıyorum bahçede bi baktım kaynanam ağlıyo uzakta. gittim dedim ne oldu böyle böyle . içimden dedim allahımmmm ben nereye düştüm
hadi yaaaa ayyy yedirirdim o battaniyeyi ona ben. ben görümceden 2 ay sonra evlendim.o hemen boşandı ya eşyalar kaldı bana diyolarki halıları verelim de sen kullan. bana ne bee ne işim olur eskiciyim sanki ben. istemem ben eskici miyim dedim. kaynanam bana 2 tane iğrenç tüylenme ötesi biey olmuş iğrenç battaniye vermiş çeyizde çöpe attım :) yün yorganlarını da çöpe attım.he rşeyleirni atıyorum içimden gelmiyo kullanmak
hadi görüşürüz cnm benim iyi bak kendine
görüşürüz nalancım ben de çıkıyorum duşa gireyim akşama aile ziyaretimiz var malumgideyim de süsleneyim
iyi aksamlar herkese kac gundur yoktum ama basıma neler geldı cok moralım bozuk kızlar cookk..
pazar gunu bursaya annemın yanına gıttım orda bıraz rahatsızlandım dr.a gıttık ve dr. dedıkı plesentan olması gereken yerde degıl asagıda dedı kanama rıskın yuksek dedı.9 ay boyunca ılıskı,iş yapmak ve seyehat yasak dedı..sok oldum hatta genelde yatmaya calıs dedı.ve benım kendı dr.um bana hıc bole bıse solemedı..hatta ilişkiyi sordugumda gırebılırsın hıc sorun yok dedı..sımdı dr.umu degıstırxcem ama moralım cok bozuldu...BOLE BISE YASAYAN VARMI ..
BU ARADA BEBISIM .......................... KIZMIŞ..................
geçmiş olsun ve gözünaydın cnm, demek bi prensesin olacakmış, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...
moralini çok fazla bozmamaya çalış, bak bebişine bu zamana kadar bi şi olmamış Allaha şükür bundan sonrada sen dikkat edersen bu yolculuğu kazasız belasız atlatırsın merak etme cnm, hakkımızda hayırlısı olsun...
ah kızlar nedir bu buyuklerden çektiğimiz... bilmem.. ben iki görümcemle sadece dışarda selamlasırım.. evıme hiç gelmezler.. eşim arada bır gider ama benı etkılemez...
bana zaten kımse bır şey yapmadı.. annemın evınden üstümdeki kıayafetle çıktım. bir havlum bile yoktu.. herşeyı kendimiz aldık..
zaten eşim anneme ve babama agır tavır koydu... en azından arayıp rahatsız etmıyorlar.. etraftan haberleri geliyor...
yaptıkları saçmalıkları.. ne olsun başka..
biz nişanlıyke kayın valıdeden eşimin beşigi varmış kayınvalıde hala saklıyormuş.. onu aldım.. balkona koydum.. yer kaplıyor diye kırmış kömurluge atmış annem hırsından... çok kızdım..benım için kıymelı olan şeye neden hor davranıyorsun diye..
neymiş paranız mı yok.. yenısını alın vs.. epey küstüm ondan dolayı..
şimdi aldırdım evın komurlugunden tamır ettırıyorum... babasının beşiğine yatıracam azıcık ta olsa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?