iyi aksamlar herkese kac gundur yoktum ama basıma neler geldı cok moralım bozuk kızlar cookk..
pazar gunu bursaya annemın yanına gıttım orda bıraz rahatsızlandım dr.a gıttık ve dr. dedıkı plesentan olması gereken yerde degıl asagıda dedı kanama rıskın yuksek dedı.9 ay boyunca ılıskı,iş yapmak ve seyehat yasak dedı..sok oldum hatta genelde yatmaya calıs dedı.ve benım kendı dr.um bana hıc bole bıse solemedı..hatta ilişkiyi sordugumda gırebılırsın hıc sorun yok dedı..sımdı dr.umu degıstırxcem ama moralım cok bozuldu...BOLE BISE YASAYAN VARMI ..
BU ARADA BEBISIM .......................... KIZMIŞ..................
gözün aydınn canımmm bi prenses daha
benim bi arkadaşımda aynı şey geldi başına plasente aşağıya kaymış sonra istirahetle düzelti zaman zaman oluyo sonra cıkıyomuş sıkma canını sakın güvenilir bi dr.bul git bozma moralinide canım
canlarım benim çoook teşekkür ederim :teselli:
iyi hadi hayırlı olsunn kavuştun hediyene de. heralde herkes aldı hediyesini di mi?
canım kan sulandırıcı iğnemin adı innohep 0,45 liğini kullanıyorum günde 1 doz karından kendim yapıyorum. faktör testlerim normal çıkmıştı ama bir gelişmeyen gebeliğim olduğu için dr önlem amaçlı verdi. kanı sulandırdığı için de bebeğin gelişimi çok güzel gidiyormuş.
iğneler doğuma kadar kullanılmıyor. 7 veya 8. ayda bırakılıyor bildiğim kadarıyla çünkü doğumda kanama durdurulamaz demişti dr bana. zaten kan aldıklarında kanım pembe oluyor ve de pamugu bastırmazsam fışkırıyor kolum kan içinde kalıyor..
sen ne kullanıyorsun?
ben içiyorum ferrum adı günde 1 tane yatarkene :)
sagol canım ınsallah benımkıde duzelır
iyi aksamlar herkese kac gundur yoktum ama basıma neler geldı cok moralım bozuk kızlar cookk..
pazar gunu bursaya annemın yanına gıttım orda bıraz rahatsızlandım dr.a gıttık ve dr. dedıkı plesentan olması gereken yerde degıl asagıda dedı kanama rıskın yuksek dedı.9 ay boyunca ılıskı,iş yapmak ve seyehat yasak dedı..sok oldum hatta genelde yatmaya calıs dedı.ve benım kendı dr.um bana hıc bole bıse solemedı..hatta ilişkiyi sordugumda gırebılırsın hıc sorun yok dedı..sımdı dr.umu degıstırxcem ama moralım cok bozuldu...BOLE BISE YASAYAN VARMI ..
BU ARADA BEBISIM .......................... KIZMIŞ..................
sagol canım ınsallah benımkıde duzelır
iyi geceler kızlar birikmiş geçmiş var yarın okurum artık çok yorgunum bütün gün dışarıdaydık desem yeridir.
doktora gittim, bebişim 13,5 cm 137 gr olmuş.
gitmeden önce çikolata yedim baya hareketliydi maaşallah..
cinsiyet içinse, bacak arasında çıkıntı göremiyorum kız olma ihtimali yüksek dedi. yine kesin birşey yok.. Allahtan hayırlısı..
sağol canım, valla kendi doktorum hiçbişi demiyo nöbetçi doktora gittim ona da kendi doktorumu şikayet ettim gerçi meslektaşı hemen onu korudu daha erken filan demeye başladı ama yine de gramını söyledi boyunu da uyluk kemiğini ölçüyo onu 7 ile çarpında ortalama bir boy çıkıyor öyle anlıyorsun. direk sana boyu söylemiyor artık.gözünn aydınn canım benim dr. ne boy ne kilo bişiy demediii
Çok geçmiş olsun canım.Ben hiç asansöre binememeyvahedigeldismilearkadaşımla hastane dönüşü asansörde kaldık tam 15 dk elektrikler kesildi hem de duvar kısmındaydık tansiyonum düştü kızlar :bbo:
Cinsiyeti öğrenirsin umarım,çikolata şekerli olduğunda bebğiğn hareketlenmesini sağlıyormuş,kan şekeri yükseldiği için sanırımselam kızlar.. nasılsınız... ya bende sonradan bulantı başladı.. sabah üskudar da kahvaltı yaptık.. . arabaya bındık mıdem alt ust oldu.. eve zor geldim.. nazar deydı galiba bana.. iyiyidim aslında....(((
yarın inşallah doktora gıdıp cınsiyetını ögrenecegız.. 14 haftadayız.. görünür mu bilmiyorum artık..
bırde çukulatayı neden yıyorsunuz.. ne zaman yıyorsunuz..
İyiymiş yaa indirimsırnaşık şeyAyşe benim doktorun adı sempatiksalakcinni
adımı söyle indirim yaparlar dedi aklinialirimsmile 20 lira yaptılar kaydirigubbakcemile3
Maşallah Esracım..Cinsiyet kesin olmayınca insan sinir oluyor dimi?En azından ben öyle düşünüyorum,şu haftalarda belli olmalı artık diyorum,iyi geceler kızlar birikmiş geçmiş var yarın okurum artık çok yorgunum bütün gün dışarıdaydık desem yeridir.
cinsiyet içinse, bacak arasında çıkıntı göremiyorum kız olma ihtimali yüksek dedi. yine kesin birşey yok.. Allahtan hayırlısı..
iyi geceler kızlar birikmiş geçmiş var yarın okurum artık çok yorgunum bütün gün dışarıdaydık desem yeridir.
Maşallah Esracım..Cinsiyet kesin olmayınca insan sinir oluyor dimi?En azından ben öyle düşünüyorum,şu haftalarda belli olmalı artık diyorum,
canim gözün aydin bebisin büyümüs
Sonunda geldi demek hediyen,çok güzelhihoyyyt Ama geç gelmesi normalmiş,hem senin bulunduğun bölge zor, hem de dalia sanırım yurtdışında yaşıyordukızlar hediyem geldi.hepsine bayıldım.canım arkadaşım çok zevkli seçimlerde bulunmuş.bi de çikolatayı çok sevdiğimi biliyor gibi bi kutu çikolata göndermiş.çok çok teşekkürler daalia.artık akşama fotolarını yüklerim
aynen öyle canım, iki seferdir gidiyorum net bişey yok uyuz oluyorum..
en azından sağlıklı olduğunu öğrenmek içimi rahatlatıyor.
arkadaşlar ankara superdi var yaaa offff el ustunde tutuldum annemler zaten yere egılmeme bıle karsılar artık gına geldı yeter uleyn dedım orası ayrı ama fakulteye gıttım suprız yaptım soylememıstım gelcemı valla yer yerınden oynadı arkadaslarım asıstanlar hocalar fln ayyy superdı saatlerce bebek hakkında konusturdular benı geldıler resımler cektıler karnımı oksadılar fln hahahah super moral oldu cok guzellestımı soyledıler kılo cok yakısmıs dedıler kesınlıkle şişko fln dıılsın dedıler amanınnnn ben 4köşe tabı zevkten herkes hamıle halımı merak edıo eve gelenın gıdenın haddı hesabı yok arkadaslarım paso arıolar gezdırıolar benı fln valla ınanılmaz guzel bı 3 gundu sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?