2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gözün aydınn canımmm bi prenses daha

benim bi arkadaşımda aynı şey geldi başına plasente aşağıya kaymış sonra istirahetle düzelti zaman zaman oluyo sonra cıkıyomuş sıkma canını sakın güvenilir bi dr.bul git bozma moralinide canım

sagol canım ınsallah benımkıde duzelır

canım ben bu konuyu çok araştırdım çok dr değiştirdim doğumdan 2 gün önce yada en çok 1 hafta önce kesiliyor iğneler ama sana anladığım kadarıyla tedbir amaçlı vermiş drun çünkü sende pıhtılaşma yok ama madem sorun yaşamıcaksın iğnelere devam etsen daha iyi olur gibi geldi bana
ben kan pıhtılaşması sebebiyle düşük yapanlar topiğindeyim ve orada bir çok arkadaşımız doğum yaptı iğne kullanarak ben 0,6 cleaxen kullanıyorum ve coraspin 100 lük bu şekilde bu gebeliğim devam ediyor tabi allahın izniyle fakat hala korkularım var iğne dozu yeterli gelmezse bebeğime bişey olursa diye o yüzden bu haftalara geldik hala sevinemiyorum allah inş korktuğumuza uğratmaz bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder rabbim

ablam plesenta previe canım yani senin durumun plesentanın rahim ağzına inme durumu
onunki detaylı ultrasonda söylenmişti ilk yukarıda çıkabilir dendi ama onunki 28 haftada kanamayla dahada aşağı indi
erken doğum riski arttı ciğer geliştirici iğnesi vuruldu her ihtimale karşı
yatak istirahati verdi herşey yasaklandı banyo yapması bile =(
dinlenerek bu haftaya kadar geldi şimdi 36 haftası bitmek üzere şafak 12 =)
haziran 17 de sezeryan olucak inşallah
bu durumda normal doğum olamıyo
canını sıkma kendini üzme dinlenerek sende zamanını tamamlarsın
stres çok önemli ablam üzüldükçe kanama olmuştu
bide ona denilen içe kanama tehlikeli dışa kanama o kadar tehlikeli değil
ama yinede işini bilen bi doktora görün

iyi geceler kızlar birikmiş geçmiş var yarın okurum artık çok yorgunum bütün gün dışarıdaydık desem yeridir.
doktora gittim, bebişim 13,5 cm 137 gr olmuş.
gitmeden önce çikolata yedim baya hareketliydi maaşallah..
cinsiyet içinse, bacak arasında çıkıntı göremiyorum kız olma ihtimali yüksek dedi. yine kesin birşey yok.. Allahtan hayırlısı..

gözünn aydınn canım benim dr. ne boy ne kilo bişiy demediii

gözünn aydınn canım benim dr. ne boy ne kilo bişiy demediii
sağol canım, valla kendi doktorum hiçbişi demiyo nöbetçi doktora gittim ona da kendi doktorumu şikayet ettim gerçi meslektaşı hemen onu korudu daha erken filan demeye başladı ama yine de gramını söyledi boyunu da uyluk kemiğini ölçüyo onu 7 ile çarpında ortalama bir boy çıkıyor öyle anlıyorsun. direk sana boyu söylemiyor artık.

arkadaşımla hastane dönüşü asansörde kaldık tam 15 dk elektrikler kesildi hem de duvar kısmındaydık tansiyonum düştü kızlar :bbo:
Çok geçmiş olsun canım.Ben hiç asansöre binememeyvahedigeldismile
Cinsiyeti öğrenirsin umarım,çikolata şekerli olduğunda bebğiğn hareketlenmesini sağlıyormuş,kan şekeri yükseldiği için sanırım
Ayşe benim doktorun adı sempatiksalakcinni

adımı söyle indirim yaparlar dedi aklinialirimsmile 20 lira yaptılar kaydirigubbakcemile3
İyiymiş yaa indirimsırnaşık şey
Maşallah Esracım..Cinsiyet kesin olmayınca insan sinir oluyor dimi?En azından ben öyle düşünüyorum,şu haftalarda belli olmalı artık diyorum,

canim gözün aydin bebisin büyümüs

selam hanimlar anca gecmisi okudum bayagi birikmis prop gelmis hosgeldin canim doktora giden arkadaslar olmus gözleri aydin hepiniz kendinize iyi bakin öpüyorumolumunekankayizsmile

Maşallah Esracım..Cinsiyet kesin olmayınca insan sinir oluyor dimi?En azından ben öyle düşünüyorum,şu haftalarda belli olmalı artık diyorum,

aynen öyle canım, iki seferdir gidiyorum net bişey yok uyuz oluyorum..
en azından sağlıklı olduğunu öğrenmek içimi rahatlatıyor.

Sonunda geldi demek hediyen,çok güzelhihoyyyt Ama geç gelmesi normalmiş,hem senin bulunduğun bölge zor, hem de dalia sanırım yurtdışında yaşıyordu
aynen öyle canım, iki seferdir gidiyorum net bişey yok uyuz oluyorum..
en azından sağlıklı olduğunu öğrenmek içimi rahatlatıyor.

Öyle canım,bir kıpırtıları,sağlıklı oluşları mutlu ediyor tabiki
Bana da geçen hafta sorduğumda biri kız diğeri erkek dedi.Ama kesin değil dedi.E öyle söyleyince doktor; kimseye söylemedim
Cuma gideceğim,umarım kesin bişeyler söyler doktorum

Ohhhh keyif senin canım.Ne güzel 3 gün geçirmişsin..Faceteki fotolarına baktım da eşinle pek bir yakışıyosunuz maşalllahSen de çok tatlısın,biraz da uçuk-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…