korkma canım neden korkuyosun merak etme dr un dozunu ayarlar kilona göre pıhtılaşmana göre falan.. belki dediğin gibi sende pıhtılaşma olduğu için 37 ye kadar falan kullanırsın ameliyatta veya doğumda da ona göre tedbir alırlar artık. ben de ilk zamanlar iğneyi coraspin ile beraber kullanıyodum sonra dr tek iğneye dön yeterli dedi..canım ben bu konuyu çok araştırdım çok dr değiştirdim doğumdan 2 gün önce yada en çok 1 hafta önce kesiliyor iğneler ama sana anladığım kadarıyla tedbir amaçlı vermiş drun çünkü sende pıhtılaşma yok ama madem sorun yaşamıcaksın iğnelere devam etsen daha iyi olur gibi geldi bana
ben kan pıhtılaşması sebebiyle düşük yapanlar topiğindeyim ve orada bir çok arkadaşımız doğum yaptı iğne kullanarak ben 0,6 cleaxen kullanıyorum ve coraspin 100 lük bu şekilde bu gebeliğim devam ediyor tabi allahın izniyle fakat hala korkularım var iğne dozu yeterli gelmezse bebeğime bişey olursa diye o yüzden bu haftalara geldik hala sevinemiyorum allah inş korktuğumuza uğratmaz bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder rabbim
haydaa yine mi :) sağlıklı olsun da canım napalım bekliceksin biraz annesiiicinsiyet içinse, bacak arasında çıkıntı göremiyorum kız olma ihtimali yüksek dedi. yine kesin birşey yok.. Allahtan hayırlısı..
iyi aksamlar herkese kac gundur yoktum ama basıma neler geldı cok moralım bozuk kızlar cookk..
pazar gunu bursaya annemın yanına gıttım orda bıraz rahatsızlandım dr.a gıttık ve dr. dedıkı plesentan olması gereken yerde degıl asagıda dedı kanama rıskın yuksek dedı.9 ay boyunca ılıskı,iş yapmak ve seyehat yasak dedı..sok oldum hatta genelde yatmaya calıs dedı.ve benım kendı dr.um bana hıc bole bıse solemedı..hatta ilişkiyi sordugumda gırebılırsın hıc sorun yok dedı..sımdı dr.umu degıstırxcem ama moralım cok bozuldu...BOLE BISE YASAYAN VARMI ..
BU ARADA BEBISIM .......................... KIZMIŞ..................
caaaaaaaaanımmmmmmm ay dün iki dakka girip çıktım cnm ya gergindim bayağı. biz gittik akrabalarına onları görmeye cnm.neyse geldiğind ekonuşuruz şekerim öpüoyrum senihoşş geldinn asoo kuşumm gittimi kayınvaliden
aaa çok sevindim cnm yaa hadi gözün aydınnn:) ohh sağlıkla gelsin inşalllaaahhgünaydın kızlar...
dün akşam amniyosentez sonucum nihayet elimize ulaştı...çok şükür temiz çıktı...allahıma bin kere şükürler olsun...sizlerede ayrıca çok çok tşk ederim desteğiniz için..
iyi aksamlar herkese kac gundur yoktum ama basıma neler geldı cok moralım bozuk kızlar cookk..
pazar gunu bursaya annemın yanına gıttım orda bıraz rahatsızlandım dr.a gıttık ve dr. dedıkı plesentan olması gereken yerde degıl asagıda dedı kanama rıskın yuksek dedı.9 ay boyunca ılıskı,iş yapmak ve seyehat yasak dedı..sok oldum hatta genelde yatmaya calıs dedı.ve benım kendı dr.um bana hıc bole bıse solemedı..hatta ilişkiyi sordugumda gırebılırsın hıc sorun yok dedı..sımdı dr.umu degıstırxcem ama moralım cok bozuldu...BOLE BISE YASAYAN VARMI ..
BU ARADA BEBISIM .......................... KIZMIŞ..................
aaa çok sevindim cnm yaa hadi gözün aydınnn:) ohh sağlıkla gelsin inşalllaaahh
günaydın kızlar...
dün akşam amniyosentez sonucum nihayet elimize ulaştı...çok şükür temiz çıktı...allahıma bin kere şükürler olsun...sizlerede ayrıca çok çok tşk ederim desteğiniz için..
günaydın kızlar...
Günaydın cnm :)saces, nehirday, bijoux, begümcükk, basak58, asogkl+, alwayss, kaderrrrrrrrrr, eren sezen+, MeLoDi, meybie+
hepiniz günaydın tatlı anneler ve minik bebişleriiiopuyorumnanaktan
saces, nehirday, bijoux, begümcükk, basak58, asogkl+, alwayss, kaderrrrrrrrrr, eren sezen+, MeLoDi, meybie+
hepiniz günaydın tatlı anneler ve minik bebişleriiiopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?