2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
korkma canım neden korkuyosun merak etme dr un dozunu ayarlar kilona göre pıhtılaşmana göre falan.. belki dediğin gibi sende pıhtılaşma olduğu için 37 ye kadar falan kullanırsın ameliyatta veya doğumda da ona göre tedbir alırlar artık. ben de ilk zamanlar iğneyi coraspin ile beraber kullanıyodum sonra dr tek iğneye dön yeterli dedi..

cinsiyet içinse, bacak arasında çıkıntı göremiyorum kız olma ihtimali yüksek dedi. yine kesin birşey yok.. Allahtan hayırlısı..
haydaa yine mi :) sağlıklı olsun da canım napalım bekliceksin biraz annesiii

günaydın herkese
eşim bugün işe gidicekmiş normalde çalışmaz cumartesi. ben de dışarı çıkıcam biraz mağaza falan gezmeyi düşünüyorum :) dün canım bişey istedi kalkık akşam onu yemeye gittik sonra da cicanesi olduğum 2 bebiş var onları sevmeye. çok tatlılardı yaa bi de uslular maşallah. çook seviyorum onları baya staj yaptım sayelerinde :)
eve geldik sonra saat geçti bayaa ama ben yine 6 da kalktım kafayı yicem artık off

günaydın kızlarrr nasılsınız iki gündür giremedim topiğe. herkes iidir umarım. geçmişe bakaım neler olup bitmiş.

çok geçmiş olsun canımmmma.s.

günaydın kızlar...

dün akşam amniyosentez sonucum nihayet elimize ulaştı...çok şükür temiz çıktı...allahıma bin kere şükürler olsun...sizlerede ayrıca çok çok tşk ederim desteğiniz için..

aaa çok sevindim cnm yaa hadi gözün aydınnn:) ohh sağlıkla gelsin inşalllaaahh

canım sakın moralini bozmaa....aynısını doktor arkadaşıma dedi..en büyük riski ne biliyormusun.normal doğum değilde sezeryan olabilirsin demiş..ha bide kanaman olunca hemen gel demiş..bunda üzülecek bişey yok..plesentası aşağıda olupta canlı doğum yapan teyzem var mesela...sakın üzülme...

canım çook sevindimm bişey olmıycak diye inandık dua ettik sonuçlar temiz çıktı çok şükür cinsiyetleri nee

ben gidiyorum kızlarr 11 de son hazırlıklarımıda yapıyım ara ara girerim inş. nalandanda alırım haberlerinizi kendinize ve bebişlerinize çook iyi bakın hepinizi çoooook seviyorum

günaydın kızlar nasılsınız
bugün cumartesi işyerim biraz sakin oluyo gerçi bi yurt dışı sevkiyatı var ama 1 saatlik filan bişey , eleman aldım sonunda yanıma ama ne kadar dayanır bilemem 4 gün filan oldu
dün ben yapamayacağım gibi bişeyler diyip duruyodu
bugün kadıköye gideceğiz eşimle iş çıkışı hem kendime hem de bebişime bişeyler bakacağım
bebişime ilk defa bişeyler bakacağım bu arada cinsiyeti tam belli olmadığı için sarı filan ağırlıklı alırım
bi dahaki haftaya bursaya eşimin ailinin yanina gideceğiz eltim 1 ay önce doğum yaptı mevlüdü var bebişin
ondan sonraki haftada benim dr kontrolüm var çok özledim bebişimi inş bu sefer cinsiyeti belli olur erkek gibi demişti ama en son kesin demedi
işte böyle kızlar

meybieee çok sevindim canımmm ayy sabah sabah çok mutlu oldum arkadaşımhihoyyythihoyyyt:içelim:

saces, nehirday, bijoux, begümcükk, basak58, asogkl+, alwayss, kaderrrrrrrrrr, eren sezen+, MeLoDi, meybie+
hepiniz günaydın tatlı anneler ve minik bebişleriiiopuyorumnanaktan

meybie çok sevindim canım allah bundan başka sıkıntılı günler yaşatmasın . maşallah canımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…