saces, nehirday, bijoux, begümcükk, basak58, asogkl+, alwayss, kaderrrrrrrrrr, eren sezen+, MeLoDi, meybie+
hepiniz günaydın tatlı anneler ve minik bebişleriiiopuyorumnanaktan
saces, nehirday, bijoux, begümcükk, basak58, asogkl+, alwayss, kaderrrrrrrrrr, eren sezen+, MeLoDi, meybie+
canım çook sevindimm bişey olmıycak diye inandık dua ettik sonuçlar temiz çıktı çok şükür cinsiyetleri nee
meybieee çok sevindim canımmm ayy sabah sabah çok mutlu oldum arkadaşımhihoyyythihoyyyt:içelim:
meybie çok sevindim canım allah bundan başka sıkıntılı günler yaşatmasın . maşallah canımmmmmm
günaydın kıslar nasılsını.meybiee çok sevdnm cnm .gözün aydın .
ayy hayatım çooookk mutlu oldum :teytey: oh ya sonunda iyi haber geldi. maşallah kızlarınaaagünaydın kızlar...
dün akşam amniyosentez sonucum nihayet elimize ulaştı...çok şükür temiz çıktı...allahıma bin kere şükürler olsun...sizlerede ayrıca çok çok tşk ederim desteğiniz için..
gitmee bırakma bizi :gitme: boooool bol dinlen canım iyi tatiller bizi unutma Şenizben gidiyorum kızlarr 11 de son hazırlıklarımıda yapıyım ara ara girerim inş. nalandanda alırım haberlerinizi kendinize ve bebişlerinize çook iyi bakın hepinizi çoooook seviyorum
günaydın hayatımm opuyorumnanaktansaces, nehirday, bijoux, begümcükk, basak58, asogkl+, alwayss, kaderrrrrrrrrr, eren sezen+, MeLoDi, meybie+
son sata göre ayarlı benimki canımkıslar çilzelgenizi son sata göremi ayarlı yoksa ultosana göre mi
günaydın bebişimm
ayy hayatım çooookk mutlu oldum :teytey: oh ya sonunda iyi haber geldi. maşallah kızlarınaaa
gitmee bırakma bizi :gitme: boooool bol dinlen canım iyi tatiller bizi unutma Şeniz
günaydın hayatımm opuyorumnanaktan
son sata göre ayarlı benimki canım
kaydirigubbakcemile3 günaydın cnm :)çıldırıcam yaaa yazıorum yazıorum sayfa kapanıo. o kadan da alıntı ettiydim akannehir
günaydın kızlar...
dün akşam amniyosentez sonucum nihayet elimize ulaştı...çok şükür temiz çıktı...allahıma bin kere şükürler olsun...sizlerede ayrıca çok çok tşk ederim desteğiniz için..
ben gidiyorum kızlarr 11 de son hazırlıklarımıda yapıyım ara ara girerim inş. nalandanda alırım haberlerinizi kendinize ve bebişlerinize çook iyi bakın hepinizi çoooook seviyorum
sağol canımmm...allah hepinizden bin kere razı olsun...ilginçtir raporda cinsiyetleri ile ilgili bilgi verilmemiş..ama profun dediği ikiside kız:):lepi:
günaydın kızlar...
ben gidiyorum kızlarr 11 de son hazırlıklarımıda yapıyım ara ara girerim inş. nalandanda alırım haberlerinizi kendinize ve bebişlerinize çook iyi bakın hepinizi çoooook seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?