2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım çook sevindimm bişey olmıycak diye inandık dua ettik sonuçlar temiz çıktı çok şükür cinsiyetleri nee

sağol canımmm...allah hepinizden bin kere razı olsun...ilginçtir raporda cinsiyetleri ile ilgili bilgi verilmemiş..ama profun dediği ikiside kız:):lepi:

saces, nehirday, bijoux, begümcükk, basak58, asogkl+, alwayss, kaderrrrrrrrrr, eren sezen+, MeLoDi, meybie+
hepiniz günaydın tatlı anneler ve minik bebişleriiiopuyorumnanaktan

meybieee çok sevindim canımmm ayy sabah sabah çok mutlu oldum arkadaşımhihoyyythihoyyyt:içelim:

meybie çok sevindim canım allah bundan başka sıkıntılı günler yaşatmasın . maşallah canımmmmmm

günaydın kıslar nasılsını.meybiee çok sevdnm cnm .gözün aydın .

çook sağolun kızlarr...mutluluğumu ifade edemem..sizlerin bu sıcacık samimiyetide beni çok mutlu ediyorr.iyi ki varsınız..hepinizi çok seviyorumm..kızlarımla sizi çook öpüyoruzzzzzŞeniz

meybie canım çok sevindimmmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gözün aydın canımmmm

ayy hayatım çooookk mutlu oldum :teytey: oh ya sonunda iyi haber geldi. maşallah kızlarınaaa

ben gidiyorum kızlarr 11 de son hazırlıklarımıda yapıyım ara ara girerim inş. nalandanda alırım haberlerinizi kendinize ve bebişlerinize çook iyi bakın hepinizi çoooook seviyorum
gitmee bırakma bizi :gitme: boooool bol dinlen canım iyi tatiller bizi unutma Şeniz

saces, nehirday, bijoux, begümcükk, basak58, asogkl+, alwayss, kaderrrrrrrrrr, eren sezen+, MeLoDi, meybie+
hepiniz günaydın tatlı anneler ve minik bebişleriiiopuyorumnanaktan
günaydın hayatımm opuyorumnanaktan

kıslar çilzelgenizi son sata göremi ayarlı yoksa ultosana göre mi
son sata göre ayarlı benimki canım

ben satımdan sonra döllenme yaşadığım için ultrasona göre yani doğum tarihine göre ayarladım.
normalde sat 29 ocak.

günaydın bebişimm

bugün çok sıcak izmir yağmur sıcağı gibi...bende kuru kayısı,kuru üzüm,fındık ve cevizimi yedim üzerine sütümü de içtim birazdan kahvaltı yapıp dışarı çıkıcam sandalet bakıcam çünkü ayaklarım şişiyor babet falan giyince ki kilo almadım yani tuz da yemiyorum sıcaklardan herhalde...

çıldırıcam yaaa yazıorum yazıorum sayfa kapanıo. o kadan da alıntı ettiydim akannehir

meybieeeee canım güne bu güzel haberle başlamak ne güzellll opuyorumnanaktan çokkkk şükür bebişlerin iilerrr. buna hep inandık hepimiz zaten. artık bundan sonrası için hamileliğinin tadını çıkar yiğenlerimizi de kendini de üzme kaydirigubbakcemile5

ayyyy netimde sorun var alıntı ettiklerim gitti. hızlı cvptan aklımda kalanları yazıcam kızlar tek tek artık

ben gidiyorum kızlarr 11 de son hazırlıklarımıda yapıyım ara ara girerim inş. nalandanda alırım haberlerinizi kendinize ve bebişlerinize çook iyi bakın hepinizi çoooook seviyorum

sağol canımmm...allah hepinizden bin kere razı olsun...ilginçtir raporda cinsiyetleri ile ilgili bilgi verilmemiş..ama profun dediği ikiside kız:):lepi:

sezencim hayırlı yolculuklar...iyi tatiller

meybieee cok sevındım herşeyin yolunda ve kız olduklarına :teytey:

Herkese Günaydın;
Yoğun bir programım var bugün
Hafta içi salladığım işleri bitirmem lazımboshayallersmile

Anam çok sevindim canım yaaŞenizOhh ne güzel 2 tane kız olacak hemde süper haber meybicimopuyorumnanaktan

Ay yetişemedim sana sezencim iyi eğlenceler iyi tatiller sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…