böyle giderse evet ama belki sonra normale döner belli olmaz. sağlıklı gelsin dee.. çok teşekkür ederim canım opuyorumnanaktanbijoux miniğinin pipisi kesinleşmiş canım gözün aydınnn. tosuncuğun gelicek desene. maşalahhhhh yiğenimizin kilo boyda ii
böyle giderse evet ama belki sonra normale döner belli olmaz. sağlıklı gelsin dee.. çok teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
bonjourrrr kizlarrrr, bende kocacimla kahvalti yaptim oturdum hemen, meyve atistiriyorum. ya kizlar benim 28 haziranda ya kontrolum. Bebiism tekme falan atmiyor ya merak ediyorum bisi mi oldu acaba ,iyimi sagliklimi kaç gundur endiselerim var ama iyidir dimi? ben kuruntu mu yapiyorum sizce?
bijoux miniğinin pipisi kesinleşmiş canım gözün aydınnn. tosuncuğun gelicek desene. maşalahhhhh yiğenimizin kilo boyda ii
fınfıkkk senin de kız demek allahımmmmm bi minnoş daha gelicekkk. benimdeee kesinleşeydiii bi içim kıpır kıpır... pembiş pembişşşşş :asigim:
cnm ben 18+ da hissettim ilk. dunde hiç hissetmeyince korktum. akşam cok kiraz yedim söylemesi ayıp hemen tepikledi. ya yeteeeeerrr diye, yada cok sevdi delikafaduldenbonjourrrr kizlarrrr, bende kocacimla kahvalti yaptim oturdum hemen, meyve atistiriyorum. ya kizlar benim 28 haziranda ya kontrolum. Bebiism tekme falan atmiyor ya merak ediyorum bisi mi oldu acaba ,iyimi sagliklimi kaç gundur endiselerim var ama iyidir dimi? ben kuruntu mu yapiyorum sizce?
asooooooooooo kız facedeki profil resmin var yaa pembişli :dance: ayyyyy ne kadar tatlı o öyle. göz koydum ona cinsiyet haftaya kesinleşşin çalacam onuuuuuuuuuu :hooray:
tamam şekerim çalasooooooooooo kız facedeki profil resmin var yaa pembişli :dance: ayyyyy ne kadar tatlı o öyle. göz koydum ona cinsiyet haftaya kesinleşşin çalacam onuuuuuuuuuu :hooray:
asooooooooooo kız facedeki profil resmin var yaa pembişli :dance: ayyyyy ne kadar tatlı o öyle. göz koydum ona cinsiyet haftaya kesinleşşin çalacam onuuuuuuuuuu :hooray:
Gerçekten kuruntu yapıyorsun kusura bakma ama..
En fazla 200-250 gr olan minicik bebeğin tekmesini nasıl hissedeceksin.
Bu kadar pimpirikli olmaya gerek yok bana kalırsa:bbo:
anladim haklisiniz :sinifsinif:
cnm ben 18+ da hissettim ilk. dunde hiç hissetmeyince korktum. akşam cok kiraz yedim söylemesi ayıp hemen tepikledi. ya yeteeeeerrr diye, yada cok sevdi delikafadulden
haftaya hissedeceksin bence.
ay cok merak ettım
insaallah canim hayirlisi ya bakalim hamilelikte bu kuruntular normalmis ama offf neyse ya sagolun :1closedeyes:
meybie canım çok sevindimmmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gözün aydın canımmmm
ayy hayatım çooookk mutlu oldum :teytey: oh ya sonunda iyi haber geldi. maşallah kızlarınaaa
gitmee bırakma bizi :gitme: boooool bol dinlen canım iyi tatiller bizi unutma Şeniz
günaydın hayatımm opuyorumnanaktan
son sata göre ayarlı benimki canım
meybieeeee canım güne bu güzel haberle başlamak ne güzellll opuyorumnanaktan çokkkk şükür bebişlerin iilerrr. buna hep inandık hepimiz zaten. artık bundan sonrası için hamileliğinin tadını çıkar yiğenlerimizi de kendini de üzme kaydirigubbakcemile5
sezencim hayırlı yolculuklar...iyi tatiller
meybieee cok sevındım herşeyin yolunda ve kız olduklarına:teytey:
Herkese Günaydın;
Yoğun bir programım var bugün
Hafta içi salladığım işleri bitirmem lazımboshayallersmile
Anam çok sevindim canım yaaŞenizOhh ne güzel 2 tane kız olacak hemde süper haber meybicimopuyorumnanaktan
Ay yetişemedim sana sezencim iyi eğlenceler iyi tatiller sana
hissetmeyenler üzülmesin iç karınları geniştir dr söyledi bana. 21-22. haftalardan sonra kesin hissederler bebişlerii. ben hissediyorum bişeyler özellikle yemek yedikten sonra. sanırım çok obur olcak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?