2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bonjourrrr kizlarrrr, bende kocacimla kahvalti yaptim oturdum hemen, meyve atistiriyorum. ya kizlar benim 28 haziranda ya kontrolum. Bebiism tekme falan atmiyor ya merak ediyorum bisi mi oldu acaba ,iyimi sagliklimi kaç gundur endiselerim var ama iyidir dimi? ben kuruntu mu yapiyorum sizce?

bijoux miniğinin pipisi kesinleşmiş canım gözün aydınnn. tosuncuğun gelicek desene. maşalahhhhh yiğenimizin kilo boyda ii

fınfıkkk senin de kız demek allahımmmmm bi minnoş daha gelicekkk. benimdeee kesinleşeydiii bi içim kıpır kıpır... pembiş pembişşşşş :asigim:

sezennnnnnnnnnnnn kızların dediği gibi vınnnn alll yaaa. 2 ay girmezsen olur mu yaa :tomato:

bijoux miniğinin pipisi kesinleşmiş canım gözün aydınnn. tosuncuğun gelicek desene. maşalahhhhh yiğenimizin kilo boyda ii
böyle giderse evet ama belki sonra normale döner belli olmaz. sağlıklı gelsin dee.. çok teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

asooooooooooo kız facedeki profil resmin var yaa pembişli :dance: ayyyyy ne kadar tatlı o öyle. göz koydum ona cinsiyet haftaya kesinleşşin çalacam onuuuuuuuuuu :hooray:

böyle giderse evet ama belki sonra normale döner belli olmaz. sağlıklı gelsin dee.. çok teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan

elbette canım tek bi sağlıklı olsunlar hiç bi eksikleri olmasın yavrularımızın :ecrin_bebek:
benimde haftaya kesinleşir inşallah

Gerçekten kuruntu yapıyorsun kusura bakma ama..
En fazla 200-250 gr olan minicik bebeğin tekmesini nasıl hissedeceksin.
Bu kadar pimpirikli olmaya gerek yok bana kalırsa:bbo:

Evet begümcüm kız dedi 2 doktorda bakalım değişirmi Allah bilir ama bende kız hissediyorum sanki opuyorumnanaktan
Kızım diye seviyorum şimdi onu birde erkek olursa çok alınırsempatiksalakcinni

cnm ben 18+ da hissettim ilk. dunde hiç hissetmeyince korktum. akşam cok kiraz yedim söylemesi ayıp hemen tepikledi. ya yeteeeeerrr diye, yada cok sevdi delikafadulden

haftaya hissedeceksin bence.

asooooooooooo kız facedeki profil resmin var yaa pembişli :dance: ayyyyy ne kadar tatlı o öyle. göz koydum ona cinsiyet haftaya kesinleşşin çalacam onuuuuuuuuuu :hooray:

ay cok merak ettım

günaydın annişler. nasılsınız?
bijonun prensi, fınfıkın prensesi olacakmış.
gözünüz aydın.
ilk başta bende hissetmiyorum acaba iyi midir diyordum ama sonra böyle düşünmem için bir sebep yok dedim kendime. daha tekme atacak kadar büyümedi minişler.
rahat olmak gerekiyor.

bu sabah işe gelirken kaldırımın kenarında bir kuş gördüm. canım benim ölmüş. gelip çantamı bırakıp havlu kağıt aldım ve gidip aldım peçeteye sardım. pek de şekerdi sarılı siyahli bişeydi. baya duygulandım. allahtan yaralı değildi. sonra istemeyerek çöpe koydum. sabah sabah hüzün yaşadım.

ben de bebeğin hareketlerini hissediyorum bikaç gündür, ozellıkle uzanırken ıcımde hareket edıo ama tabı tekme kol bacak fln dıyemıcem solucan gıbı kıvrılıo sadece ama gayet net o olduğu belli bakalım ılk tekmesını ne zmn hıssetcem doktor cok zayıf oldugum ıcın bıraz daha erken hıssedersın demıstı genele gore bakalım...

meybie canım çok sevindimmmmmmmmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
gözün aydın canımmmm

sezencim hayırlı yolculuklar...iyi tatiller

meybieee cok sevındım herşeyin yolunda ve kız olduklarına :teytey:

sağolun kızlarrr.üzüntüme sevincime ortak oldunuz heep..keşke hepinizi yakından tanıma imkanım olsaa...ama az kaldı..2 ay sonra evdeyim kısmet olursa..bolbol gelip dedikodular yapıcam sizinle doya doya..kaydirigubbakcemile3

oo maybie hayırlı olsun amniyo sonucun gelmiş, şimdi için de rahatlamıştır ohhh hamileliğin tadını çıkar artık doya doya, hayırlı olsun

hissetmeyenler üzülmesin iç karınları geniştir dr söyledi bana. 21-22. haftalardan sonra kesin hissederler bebişlerii. ben hissediyorum bişeyler özellikle yemek yedikten sonra. sanırım çok obur olcak :)

slm kızlar .AFP sonçalrımı aldım.benm bebekde ultasona göre önden gidyo
bugün 17+1 gösteriyo.doktor yoktu sonçalrı gösteremedim.ama mom değerim 0,64 çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…