2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bijo işalla çok obur olmazlar:)) kıloları fln normal olur, ankarada bebek zıyaretıne gıttık erken dogum yapmıstı kızcagız 1 ay kdr, 8 aylık 3.350 dogmus cocuk dedım oha, zamanında dogsa 5 olcaktı heralde :) bize yazık diil mi normal kılolu olsunlar belimiz kopmasın işalla :)))

valla tombalak doğan çocukları çok seviorum da hakatten kiloları normal olsun bir sorunları olmasın inşallah.. ama zayıf doğan çocuk sonradan çok güzel toparlıyor, ya da tosun olan da normalde dönüyor gözlemlediğime göre.. valla benim eşim 4,750 doğmuş ama çocukluk resimleri hep ip gibi, hala daha öyle zaten..

hele benim belim napcam hiç bilmiyorum o konuyu :S

evet canım ele avuca gelıolar sevmek kolay oluo tebeşir gibi durmuo ellerı kolları :)) ama ben cok korkuom cok sısko olursa dıye 3.500 tam ıdeal ya işalla 4000 i gecmesin ya :S
evet senın durumun daha zor ne kdr sezeryan yaptırcak olsan da sonucta tasıcaz onları o kadar ay :))
benım sımdılık ıyı gıdıo boyu uzun ama kılosu normal dedı doktor bakalım işalla bana cekmez normal kilolu bi sıpa olur :)

valla normal dogumda ne yapacaksiniz tombis bebegi yandiniz soylim heee 4 kg az buz degil

o zaman sezeryan olacak seninki bijoux

bijo zaten amelıyatlı o mecburen sezeryan yaptırcak ben normal ıstıyourm o yuzden zayıf olsun ıstıyorum ama genetık olurmus bana cekerse normal doguramam

valla senin bebişinin de boyu kısa olamazdı heralde çok normal bi durum uzun olması :) benim boyum normal ama babası uzun ona benzedi heralde. e tipik arnavut geni bütün ailesi öyle onun..

hakatten inşallah kilosu çok fazla olmaz da normal doğurabilirsin rahat rahat..

selam Anneler ve bebekleri...

Dün akşam yatağa uzanınca içimde bişeyler oldu...tekme falan değil ama pır pır ediyordu bişeyler...Bu hareketlilik duruncaya kadar uyuyamadım...Kesin O' ydu...daha önce hiç hissetmediğim tuhaf bi histi:)

Ben direkt tekme yemeyi beklediğim için biraz hafif geldi:):):)

Bunu bebeğim için tuttuğum günlüğe not edeceğim...4 haziran 2010 cuma 23.30 sularında "Anneciğine ilk merhaba"

babasıda baya çırpındı bende hissetmek istiyorum falan diye elini koydu ama...Ancak benim hissedebileceğim şiddette kanat çırpışı gibiydi biricik bebişimin hareketleri....

Aylardır çektiğim bulantılardan sonra "anne olmanın en keyifli zamanlarını yaşamaya başladım" diyerek babacığı kıskandırdık...Ne dese beğenirsiniz?

"Sen doğururkende ben baba olmanın keyfini yaşayacağım" bir ömür benim eşim yaaaaa...

iyi babasına ceksın erkek dedıgın boylu olur :) hayırlısı canım işalla hepsı saglıklı dogar, herseylerı normal olsun işalla oğullarımızın :)

ayy ne guzelllll insaallah bende hissederim.

gözun aydın:) tabı daha ne tekmesı onun eti butu ne kı tekme atsın daha annesi, tekmelerınden bıkcaksın bı sure sonra :) valla kocan da haklı sen orda halsiz bitkin yatarken dogum sonrasında o tebrıklerı kabul edıp şişinio olcak :)

ayy ne guzelllll insaallah bende hissederim.

İnşallah canım yakın zamanda hissedersin ben 16+1 de hissettim. zaten doktorum 17-18 de hissedersin demişti...sırtüstü uzandığında daha net hissediliyor..ilk öyle hissettim daha sonra her şekilde hissedebiliyorsun...

Sabahta "günaydın" dedi bana...İnanılmaz bişey yaaa...darısı başınıza...alkisalkisalkis

selam Prophetic seninle sat larımız aynı gün

senin cinsiyet belli olmuş ama benimki göstermiyor...bir oğlun olacakmış maşallah

Boyu kilosu ne alemde seninkinin benimki salı günkü kotrolümde 144gr-14 cm di

benimki 18.5 cm 180 gramdı en son bu hafta basında büyümüştğr heralde bıraz daha :)
benımkı 12. haftadan berı bellı, taa o zmn gostermişti sapık oğlum :)
ben anlamam ama burda konusuluo kı gostermıosa kızdır dıye, belkı senınkı de kızdır

PROP YA BANADA 12+5 DE ERKEK GİBİ DEDİ AMA HALA BİŞEY ALAMADIM EMİN OLAMADIĞIM İÇİN GERÇİ EŞİM BAŞTAN BERİ ERKEK HİSSEDİYOR

AMA BENİMKİDE Bİ GÖRSEN HEP SERE SERPE
kaydirigubbakcemile3

e tabı kesın demeden alma bişi madem de ben zaten başından berı erkek olcanı bılıodum..
ben bı suru sey aldım ama zaten ıclerınde bi tane mavi şey yok, mavı almam ben, hedıyeler fln hep mavı gelıo sonra herseyı mavı oluo cocugun, ben kahveli bejli turunculu sarılı şeyler aldım hep :) sen de oyle yapabılırsın kıza dönse de gıydırırsın rahatca

ZATEN DAHA CİNSİYET KONUSU GÜNDEME GELMEDEN ANNENEMİZ SARI ALMIŞ
GEÇEN KARDEŞİMİN EŞİDE KARTALDA KERMES VARDI O DA ORDAN SARI ÖRGÜ YELEK ALDI
BENDE BUGÜN KADIKÖYDEN BİŞEYLER BAKACAĞIM BAKİM GÜZEL BİŞEYLER GÖRÜRSEM ALACAĞIM:1rolleyes:

bi akrabimiz bizlerle ayni donemde hamile kizlar doktoru kiz demis iki hafta once.
sonra baska bir doktora gitmeis oda erkek demis :) suprizlerlede karsilasiyor insan tabi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…