bijo işalla çok obur olmazlar:)) kıloları fln normal olur, ankarada bebek zıyaretıne gıttık erken dogum yapmıstı kızcagız 1 ay kdr, 8 aylık 3.350 dogmus cocuk dedım oha, zamanında dogsa 5 olcaktı heralde :) bize yazık diil mi normal kılolu olsunlar belimiz kopmasın işalla :)))
slm kızlar .AFP sonçalrımı aldım.benm bebekde ultasona göre önden gidyo
bugün 17+1 gösteriyo.doktor yoktu sonçalrı gösteremedim.ama mom değerim 0,64 çıktı.
aradın mı dr unu canım sonuç için?
evet canım ele avuca gelıolar sevmek kolay oluo tebeşir gibi durmuo ellerı kolları :)) ama ben cok korkuom cok sısko olursa dıye 3.500 tam ıdeal ya işalla 4000 i gecmesin ya :Svalla tombalak doğan çocukları çok seviorum da hakatten kiloları normal olsun bir sorunları olmasın inşallah.. ama zayıf doğan çocuk sonradan çok güzel toparlıyor, ya da tosun olan da normalde dönüyor gözlemlediğime göre.. valla benim eşim 4,750 doğmuş ama çocukluk resimleri hep ip gibi, hala daha öyle zaten..
hele benim belim napcam hiç bilmiyorum o konuyu :S
oo maybie hayırlı olsun amniyo sonucun gelmiş, şimdi için de rahatlamıştır ohhh hamileliğin tadını çıkar artık doya doya, hayırlı olsun
evet canım ele avuca gelıolar sevmek kolay oluo tebeşir gibi durmuo ellerı kolları :)) ama ben cok korkuom cok sısko olursa dıye 3.500 tam ıdeal ya işalla 4000 i gecmesin ya :S
evet senın durumun daha zor ne kdr sezeryan yaptırcak olsan da sonucta tasıcaz onları o kadar ay :))
benım sımdılık ıyı gıdıo boyu uzun ama kılosu normal dedı doktor bakalım işalla bana cekmez normal kilolu bi sıpa olur :)
valla senin bebişinin de boyu kısa olamazdı heralde çok normal bi durum uzun olması :) benim boyum normal ama babası uzun ona benzedi heralde. e tipik arnavut geni bütün ailesi öyle onun..
hakatten inşallah kilosu çok fazla olmaz da normal doğurabilirsin rahat rahat..
selam Anneler ve bebekleri...
Dün akşam yatağa uzanınca içimde bişeyler oldu...tekme falan değil ama pır pır ediyordu bişeyler...Bu hareketlilik duruncaya kadar uyuyamadım...Kesin O' ydu...daha önce hiç hissetmediğim tuhaf bi histi:)
Ben direkt tekme yemeyi beklediğim için biraz hafif geldi:):):)
Bunu bebeğim için tuttuğum günlüğe not edeceğim...4 haziran 2010 cuma 23.30 sularında "Anneciğine ilk merhaba"
babasıda baya çırpındı bende hissetmek istiyorum falan diye elini koydu ama...Ancak benim hissedebileceğim şiddette kanat çırpışı gibiydi biricik bebişimin hareketleri....
Aylardır çektiğim bulantılardan sonra "anne olmanın en keyifli zamanlarını yaşamaya başladım" diyerek babacığı kıskandırdık...Ne dese beğenirsiniz?
"Sen doğururkende ben baba olmanın keyfini yaşayacağım" bir ömür benim eşim yaaaaa...
selam Anneler ve bebekleri...
Dün akşam yatağa uzanınca içimde bişeyler oldu...tekme falan değil ama pır pır ediyordu bişeyler...Bu hareketlilik duruncaya kadar uyuyamadım...Kesin O' ydu...daha önce hiç hissetmediğim tuhaf bi histi:)
Ben direkt tekme yemeyi beklediğim için biraz hafif geldi:):):)
Bunu bebeğim için tuttuğum günlüğe not edeceğim...4 haziran 2010 cuma 23.30 sularında "Anneciğine ilk merhaba"
babasıda baya çırpındı bende hissetmek istiyorum falan diye elini koydu ama...Ancak benim hissedebileceğim şiddette kanat çırpışı gibiydi biricik bebişimin hareketleri....
Aylardır çektiğim bulantılardan sonra "anne olmanın en keyifli zamanlarını yaşamaya başladım" diyerek babacığı kıskandırdık...Ne dese beğenirsiniz?
"Sen doğururkende ben baba olmanın keyfini yaşayacağım" bir ömür benim eşim yaaaaa...
ayy ne guzelllll insaallah bende hissederim.
selam Prophetic seninle sat larımız aynı gün
senin cinsiyet belli olmuş ama benimki göstermiyor...bir oğlun olacakmış maşallah
Boyu kilosu ne alemde seninkinin benimki salı günkü kotrolümde 144gr-14 cm di
benimki 18.5 cm 180 gramdı en son bu hafta basında büyümüştğr heralde bıraz daha :)
benımkı 12. haftadan berı bellı, taa o zmn gostermişti sapık oğlum :)
ben anlamam ama burda konusuluo kı gostermıosa kızdır dıye, belkı senınkı de kızdır
PROP YA BANADA 12+5 DE ERKEK GİBİ DEDİ AMA HALA BİŞEY ALAMADIM EMİN OLAMADIĞIM İÇİN GERÇİ EŞİM BAŞTAN BERİ ERKEK HİSSEDİYOR
AMA BENİMKİDE Bİ GÖRSEN HEP SERE SERPE
kaydirigubbakcemile3
e tabı kesın demeden alma bişi madem de ben zaten başından berı erkek olcanı bılıodum..
ben bı suru sey aldım ama zaten ıclerınde bi tane mavi şey yok, mavı almam ben, hedıyeler fln hep mavı gelıo sonra herseyı mavı oluo cocugun, ben kahveli bejli turunculu sarılı şeyler aldım hep :) sen de oyle yapabılırsın kıza dönse de gıydırırsın rahatca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?