2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben örgü istemıyorum pek fazla yün iyi gelmıomus cocuklara da ankaraya gıtmıstım ben babannemın yanına ugradım sandıktan benım battanıyemı cıkardı 24 yıllık battanıye yanı o zmn ultrason fln yokmus tabı annem cınsıyetımı bılmedıgı ıcın mavı pembe beyaz örmüşmüş onu getırdım ben de örgu olarak bı tek onu mutlaka kullanıcam hatırası var :))
al tabı ınsanın canı istiyo, dayanamıyo, cok guzeller, hele kız kıyafetlerı daha guzel, erkeklerde cok bısı yok ta o kızların dantellı mantellı bı suru seyı var bayılıorum ya :)

bi akrabimiz bizlerle ayni donemde hamile kizlar doktoru kiz demis iki hafta once.
sonra baska bir doktora gitmeis oda erkek demis :) suprizlerlede karsilasiyor insan tabi :)

be kendı gözumle en az 10 kere gordum pıpısını babası da gordu bundan sonra karnımda mutasyona ugramazsa bı degısıklık olma ihtimali yok :))

gözünaydın cnm çok sevindim valla, Allah bundan sonra hiç bi üzüntü yaşatmasın inşallah...

meybiecim senin adına çok sevindim, insanın ömründen ömür gidior gerçekten, artık derin bir ohhhh çekmişsindir en doğal hakkın artık darısı benim başıma:))))))))xx

ben iiyim nalan yorgunlumu atmaya calısıyorum hala popomu kaldıramıorum yerınden..
sen napıosun

ii yim cnm, sabahtan kan vermeye gittim hemoglobin ve tsh için, geldik kahvaltı yaptık biraz dinlendim şimdide ütülere başlicam ama gözümde büyüyo, ama yapmak zorundayım yarın evin bazı yerlerine boya rötüşları yapılacak ve bebişin odası boyancak, bu arada krem rengi boyatim diorum bebişin odasını ne dersin, her tür mobilyaya uyar...

ıyı cıkar heralde zaten ılac kullanmıyo muydun tsh ıcın, bişi mi oldu neden tekrar bakılıyo?
oda konusunu da bilmiyorum ki tatlım bı tek renk oyle boyatıcak mısın sadece? ben kagıt kaplatcam bordür yaptırcam vs oldugu ıcın ona uygun bı renge boyanır boyancak yerı olursa. sen sadece boyatcaksan tabi uyumlu olması acısından krem ıyı ama ne bılım bebek odası ya belkı daha renklı de yapmak ısteyebılırsın :S mobılyasına karar verdın mı, ordan yola cıkalım olmazsa

boyattıktan sonra bordür ve çeşitli süslemeler olacak illa ki, bide şöle güzel bi puzzle yapıp güzel bi çerçeve yaptırıp koyarız, bizim evin duvarları puzzle dolu orda olmazsa olmaz, mobilyalarıda krem rengi alayım diorum, yani böle cart pembe felan almam zaten...şimdilik öle düşündüm sonra fikrim değişirmi bilemedimki, boyatayımda koku çıksın odadan bir an evvel...

işte krem rengı olcaksa mobılya duvarlar da krem olursa cok soluk durur gıbı geldı cnm benım yatak odama doner sonra dıye soyledım :) bebek odası oldugu ıcın renklı daha ıyı olabılır ama sen annesı olarak en guzelıne karar verırsın kızın ıcın tabı kı :)

tsh testimi her ay tekrarlamak zorundayım doğurana kadar, sonuçlar çıkmış dr.uma mail attırdım, akşamüstü arayıp söler nolduğunu, ama tshım nedense artmış yine, son yaptırdığımızda 1.9 du bugün 2.2 çıktı yinede ii tabi ama neden çıkıyo annamadım

cildiyeyede gittim kolumda ve karnımda isilik gibi kabartılar çıktı, kakao yağı dokunmuş dr. kullanmamı yasakladı, johnsons bebe yağı kullan dedi, bende eczaneden johsons aldım...kortizonlu krem verdi iz kalmasın die...

hmmm normal aralığını bılmıorum ama ılacını fln duzenlı kullanıosun bısı cıkmaz uzulme vucudumuz makıne dııl sonucta yukselır alcalır normaldır:)
benım de gogsumde oyle kabartılar cıkmıstı ama alerjık fln dıılmıs sıcaktandır demıstı doktor gectı ıkı hafta sonra, lierac kullansana canımcım alerjı fln yapmıo kımsede duymadım sımdıye kdr alerjı yaptını

bugün onuda sordum eczanede 75 tl dedi, anam o bir ay bile gitmez, 200 ml miş, her gün sürmek gerekiyormuş...

Çok sevindim canım.Derin bir ohhhhhhhh çekmişsindir artık

gözünaydın canım. çoook sevindim... kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…