ZATEN DAHA CİNSİYET KONUSU GÜNDEME GELMEDEN ANNENEMİZ SARI ALMIŞ
GEÇEN KARDEŞİMİN EŞİDE KARTALDA KERMES VARDI O DA ORDAN SARI ÖRGÜ YELEK ALDI
BENDE BUGÜN KADIKÖYDEN BİŞEYLER BAKACAĞIM BAKİM GÜZEL BİŞEYLER GÖRÜRSEM ALACAĞIM:1rolleyes:
bi akrabimiz bizlerle ayni donemde hamile kizlar doktoru kiz demis iki hafta once.
sonra baska bir doktora gitmeis oda erkek demis :) suprizlerlede karsilasiyor insan tabi :)
günaydın kızlar...
dün akşam amniyosentez sonucum nihayet elimize ulaştı...çok şükür temiz çıktı...allahıma bin kere şükürler olsun...sizlerede ayrıca çok çok tşk ederim desteğiniz için..
günaydın kızlar...
dün akşam amniyosentez sonucum nihayet elimize ulaştı...çok şükür temiz çıktı...allahıma bin kere şükürler olsun...sizlerede ayrıca çok çok tşk ederim desteğiniz için..
ben iiyim nalan yorgunlumu atmaya calısıyorum hala popomu kaldıramıorum yerınden..
sen napıosun
ii yim cnm, sabahtan kan vermeye gittim hemoglobin ve tsh için, geldik kahvaltı yaptık biraz dinlendim şimdide ütülere başlicam ama gözümde büyüyo, ama yapmak zorundayım yarın evin bazı yerlerine boya rötüşları yapılacak ve bebişin odası boyancak, bu arada krem rengi boyatim diorum bebişin odasını ne dersin, her tür mobilyaya uyar...
ıyı cıkar heralde zaten ılac kullanmıyo muydun tsh ıcın, bişi mi oldu neden tekrar bakılıyo?
oda konusunu da bilmiyorum ki tatlım bı tek renk oyle boyatıcak mısın sadece? ben kagıt kaplatcam bordür yaptırcam vs oldugu ıcın ona uygun bı renge boyanır boyancak yerı olursa. sen sadece boyatcaksan tabi uyumlu olması acısından krem ıyı ama ne bılım bebek odası ya belkı daha renklı de yapmak ısteyebılırsın :S mobılyasına karar verdın mı, ordan yola cıkalım olmazsa
boyattıktan sonra bordür ve çeşitli süslemeler olacak illa ki, bide şöle güzel bi puzzle yapıp güzel bi çerçeve yaptırıp koyarız, bizim evin duvarları puzzle dolu orda olmazsa olmaz, mobilyalarıda krem rengi alayım diorum, yani böle cart pembe felan almam zaten...şimdilik öle düşündüm sonra fikrim değişirmi bilemedimki, boyatayımda koku çıksın odadan bir an evvel...
hmmm normal aralığını bılmıorum ama ılacını fln duzenlı kullanıosun bısı cıkmaz uzulme vucudumuz makıne dııl sonucta yukselır alcalır normaldır:)
benım de gogsumde oyle kabartılar cıkmıstı ama alerjık fln dıılmıs sıcaktandır demıstı doktor gectı ıkı hafta sonra, lierac kullansana canımcım alerjı fln yapmıo kımsede duymadım sımdıye kdr alerjı yaptını
günaydın kızlar...
günaydın kızlar...
selam kızlar
herkese iyi haftasonlarıııı
kıslar çilzelgenizi son sata göremi ayarlı yoksa ultosana göre mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?