2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nalancım bebişin odasını boyatacaksın ya içine sim attır parlasın
Yada direk simli boyalar var onlardan yaptır çok yakışır kız odasınaopuyorumnanaktan

Ben şimdilik oda yapmamaya karar vrdim. Sonuçta bebişim bir sene boyunca yanımda olacak. Ondan sonra odasını yaptırmaya karar verdim. Bir beşik alacağım o kadar hem alışverişti yapmıyorum. Şimdilik para biriktiriyorum. 6 aydan itibaren alışverişini yapacağım.

Nalancım bebişin odasını boyatacaksın ya içine sim attır parlasın
Yada direk simli boyalar var onlardan yaptır çok yakışır kız odasınaopuyorumnanaktan

haklısın aslında cnm olabilir, bende şimdi mobilyalara bakıyorum internetten, fikir olsun die... sen naptın bi şeyler baktınmı?

aso naptın mobilya işini kız gel haber ver...
nalancım daha bişey yapmadım kocam daha fabrikada eve gelemedi bi türlü :)Büyük ihtimalle yarın çıkar bakarız modokodan kaynana aksiliği çıkmazsa tabi. biliysunki istanbuldalar :S ben bakar bakar not alır sana gösteririm cnm resimlerini beğendiklerimin. umarım aksilik çıkmaz da çıkar bakarız

beğendiğin dükkanların isimlerinide not almayı unutma aso, bi de özel sipariş alan yerler varsa onların tel. inide alır mısın cnm, ben odanın şekline göre yaptırırım belki...

sen nasıl almayı planlıyorsun, odanın rengini değiştircen mi?

tamam canım benim sen hiç merak etme. umarım yarın akslik çıkmaz da gider bakarız .Canım ben odanın rengini değiştirmeyi düşünmüyodum aslında kiracı olduğumuz için ama eşim ille duvar kağıdı yaptıralım diyor ben de karar veremedim. ya aynı renginde kalır( rengi krem) üstüne büyük bebek odaları için olan stickerlar var ya onlardan yapıştıradabilirm. Karar veremedim bi türlü netten ayrıntılı bakcam şu duvar kağıdı sticker olayına. Ben senin yerinde olsam duvar kağıdı yaptırırdım ev sizin nasılsa.

geldim sorun:) stylewood dan aldık biz..
şimdi de arabasını sectım begendım bakalım bı posta da onun ıcın dıl dokcem kocamı ıkna etmek ıcın :))))

hadi yaa resimler yanıltıcı tabi gidip görmek lazım

aynen oyle tatlım, ben de dergıde gorup aa ne guzel demıstım cunku ama yanına gıdınce oyle olmuo.
ya tatıl koylerı oteller fln olur ya resımlere bakarsın oha olaganustu fln dersın bı gıdersın ıgrenc bı yer cıkar onlar geldı aklıma

:))) güzel benzetme canım çok önemli ya kullanılan malzeme bebek odası çünkü.Neyse bakcaz bakalım:))))

bende henüz bakmadım sanki bana erken gibi geliyor 2 ay sonra falan düşünüyorumopuyorumnanaktan

ben herseyın hazır olmasını ıstıyorum 7. ayda, hastane odasının suslerıne kadar..
dunyanın kac turlu halı var nolcagı bellı dııl belkı erken dogum olcak, belkı amelıyatlı dogum olcak eksıklerı tamamlamak ıcın yerımızden kalkamıcaz, bıran once halledıyorum ben o yuzden, tabı benım gıbı kotumser olmak zorunda degıl kımse :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…