Nalancım bebişin odasını boyatacaksın ya içine sim attır parlasın
Yada direk simli boyalar var onlardan yaptır çok yakışır kız odasınaopuyorumnanaktan
nalancım daha bişey yapmadım kocam daha fabrikada eve gelemedi bi türlü :)Büyük ihtimalle yarın çıkar bakarız modokodan kaynana aksiliği çıkmazsa tabi. biliysunki istanbuldalar :S ben bakar bakar not alır sana gösteririm cnm resimlerini beğendiklerimin. umarım aksilik çıkmaz da çıkar bakarızaso naptın mobilya işini kız gel haber ver...
nalancım daha bişey yapmadım kocam daha fabrikada eve gelemedi bi türlü :)Büyük ihtimalle yarın çıkar bakarız modokodan kaynana aksiliği çıkmazsa tabi. biliysunki istanbuldalar :S ben bakar bakar not alır sana gösteririm cnm resimlerini beğendiklerimin. umarım aksilik çıkmaz da çıkar bakarız
tamam canım benim sen hiç merak etme. umarım yarın akslik çıkmaz da gider bakarız .Canım ben odanın rengini değiştirmeyi düşünmüyodum aslında kiracı olduğumuz için ama eşim ille duvar kağıdı yaptıralım diyor ben de karar veremedim. ya aynı renginde kalır( rengi krem) üstüne büyük bebek odaları için olan stickerlar var ya onlardan yapıştıradabilirm. Karar veremedim bi türlü netten ayrıntılı bakcam şu duvar kağıdı sticker olayına. Ben senin yerinde olsam duvar kağıdı yaptırırdım ev sizin nasılsa.beğendiğin dükkanların isimlerinide not almayı unutma aso, bi de özel sipariş alan yerler varsa onların tel. inide alır mısın cnm, ben odanın şekline göre yaptırırım belki...
sen nasıl almayı planlıyorsun, odanın rengini değiştircen mi?
cnm valla unuttum ya onların yakada biyerden aldı ama mağazanın adı neydi hiç hatırlayamadım ya :S:S gelsin sorarızaso, prop nirden almıştı mobilyayı hatırlıyormusun..
Bebish Bebe ve Genç firmasının satışını yaptığı BEBISH ürününü inceleme sayfası | MASKO MOBİLYA KENTİ
nalan buna baksana bu da çok kullanışlı yaa bayağı fonksiyonlu büyüse bile :)
hadi yaa resimler yanıltıcı tabi gidip görmek lazımay bu bebish i hiç sevmedim çoooook dandirik duruo magazasına da gıdıp bakmıstım fıkır olsun dıye zaten mdf urunlerı gercek ahşap fln da yapmıolar plastık gıbı duruodu hersey :S
hadi yaa resimler yanıltıcı tabi gidip görmek lazım
haklısın aslında cnm olabilir, bende şimdi mobilyalara bakıyorum internetten, fikir olsun die... sen naptın bi şeyler baktınmı?
:))) güzel benzetme canımaynen oyle tatlım, ben de dergıde gorup aa ne guzel demıstım cunku ama yanına gıdınce oyle olmuo.
ya tatıl koylerı oteller fln olur ya resımlere bakarsın oha olaganustu fln dersın bı gıdersın ıgrenc bı yer cıkar onlar geldı aklıma
bende henüz bakmadım sanki bana erken gibi geliyor 2 ay sonra falan düşünüyorumopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?