2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gerçekten çok güzelmiş ama bir de yakından bakmak lazım. Belis de güzel bir marka bakmanızı tavsiye ederim hem bütçesi de uygun

oha acayıp ucuz o belis dedıgın yer koca yatak odası 1.500 TL :S cok sasırdım ama kalıtesı nasıl boyası bebekler ıcın ozel olarak yapılıo hem koku vermesın hem de beek yaladıgında fln zehırlemesın dıye bunlar da oyle mıdır?

eşimde bende duvar kağıdı pek sevmediğimiz için boya olacak cnm, ama sticker ve bordür yapıcam, bide fınfık demin güzel bi fikir verdi boyanın içine sim kattır die belki onuda yaptırırım...

cnm ben 18+ da hissettim ilk. dunde hiç hissetmeyince korktum. akşam cok kiraz yedim söylemesi ayıp hemen tepikledi. ya yeteeeeerrr diye, yada cok sevdi delikafadulden

haftaya hissedeceksin bence.

ay cok merak ettım

ayyyy nasıl bişey ya bende hissetmek istiyorum artık. içimde bazen bişiler oluo ama bebkmi diil mi ayırt edemiyorum bilmiyorumkismile

Bence seninde kızın olacak bu kadar nazlı ancak kız olabiliropuyorumnanaktan

ayyy hayırlısı tabi ama inşallah :hulya: benimde hep içimden kız geçiyor. haftaya belli olcak inşallah boshayallersmile

geldim sorun:) stylewood dan aldık biz..
şimdi de arabasını sectım begendım bakalım bı posta da onun ıcın dıl dokcem kocamı ıkna etmek ıcın :))))

prop bebek arabasına karar verebildin mi bende bakınıorum ama veremedim. 3 tekerlekli almak istiyorum kullanışlımıdır aceppp CADIARZU sen hangisine karar verdin

memiklerimin ucu çok acıo bugün yaa :sinifsinif: uçlarıda bayağı karardı. çikin oluomuş kararınca

verdim canım ''bugaboo'' alıcam ben ''bee'' modelini daha cok sevdım dıger modelı jip gibi duruyo :)))

Bende bayıldım doğrusu pembeyi pek sevmem ama yakışmış valla
Fikir olur bence forumları gezmekte fayda var

fınfık senın kızın olmıcak mı sımdıden alış pembeye:)) butuuunnnn kızlar pembe sevıo cunku sen ne kdr baska renklere yonlendırmeye calıssan da ılla pembe alıolar herseyı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…