tamam canım benim sen hiç merak etme. umarım yarın akslik çıkmaz da gider bakarız .Canım ben odanın rengini değiştirmeyi düşünmüyodum aslında kiracı olduğumuz için ama eşim ille duvar kağıdı yaptıralım diyor ben de karar veremedim. ya aynı renginde kalır( rengi krem) üstüne büyük bebek odaları için olan stickerlar var ya onlardan yapıştıradabilirm. Karar veremedim bi türlü netten ayrıntılı bakcam şu duvar kağıdı sticker olayına. Ben senin yerinde olsam duvar kağıdı yaptırırdım ev sizin nasılsa.
eşimde bende duvar kağıdı pek sevmediğimiz için boya olacak cnm, ama sticker ve bordür yapıcam, bide fınfık demin güzel bi fikir verdi boyanın içine sim kattır die belki onuda yaptırırım...
cnm ben 18+ da hissettim ilk. dunde hiç hissetmeyince korktum. akşam cok kiraz yedim söylemesi ayıp hemen tepikledi. ya yeteeeeerrr diye, yada cok sevdi delikafadulden
haftaya hissedeceksin bence.
ay cok merak ettım
Bence seninde kızın olacak bu kadar nazlı ancak kız olabiliropuyorumnanaktan
geldim sorun:) stylewood dan aldık biz..
şimdi de arabasını sectım begendım bakalım bı posta da onun ıcın dıl dokcem kocamı ıkna etmek ıcın :))))
ay cok guzel olmuş odasııııı, maşlla odaya da bebege de
ayyyy nasıl bişey ya bende hissetmek istiyorum artık. içimde bazen bişiler oluo ama bebkmi diil mi ayırt edemiyorum bilmiyorumkismile
ayyy hayırlısı tabi ama inşallah :hulya: benimde hep içimden kız geçiyor. haftaya belli olcak inşallah boshayallersmile
prop bebek arabasına karar verebildin mi bende bakınıorum ama veremedim. 3 tekerlekli almak istiyorum kullanışlımıdır aceppp CADIARZU sen hangisine karar verdin
Bende bayıldım doğrusu pembeyi pek sevmem ama yakışmış valla
Fikir olur bence forumları gezmekte fayda var
ay dur ben sana buldum simli bir bebiş odası bu duvar kağıdıymış ama aynısı boya ile de oluyor
http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/353623-minik-kizim-derinimin-pembe-odasi.html
benmi yanlış görüyorum 23 weeks & 2days yazıyo =)
doğuma 23 hafta 2 gün kaldı yazıyo..
haaaaaaaaaa:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?