ya birisi nerde kaç gündür, elbise dikiyorum die defile mi tertip etti parise mi gitti, noldu annamadım ya, kız nireye kaçtın sen...
birisi hoşgeldin nerdeydin kaç gündür...
uyudum geldim..
bebek arabası baby2go nun bir modeli var arkadaşım kullanıyor çok memnun. benim için önemli olan tek başıma dışarı çıkabilmem onunla. yani tek elle katlanmış haldeyken açabilmem veya katlayabilmem. çünkü alıp alıp yürüyüşe çıkıcam. ona bakıyorum gayet rahat yapıyor o işleri. araba bagajına da rahat sığıyor. bir yere götürmek istesem rahatça bebek arabasını bagaja koyup götürebilirim 4 e katlanıyor çünkü. ona bakıcam şimdi neymiş model numarası diye.
3 tekerlekliden genelde memnun değiller hareket açısından yine de araştırın diyim. ben de bebek odası bakıyorum çoook baktım birkaç model var aklımda olmazsa ben de yaptırıcam. duvarlar da kağıt olacak :)
Sağol nalancım çok tatlısın canım çok seviyorum seni, senden başka da merak eden olmamış beni zaten üühüühühühü.. Birkaç gündür bilgisayar yoktu ondan giremedim.
selammm
bugün doktora gittik.
giderken çikolata yedim. çok hareketliydi bebeğimmmm.... 160 gr 15 cm olmuşş
veeeeeeeeee kızımmmmm geliyorrrrrrrrrrr
çookk mutluyummmmm gönlümden geçen kızdı . herkes oğlun olcak diyordu . ama kızım geldiiiiiiiiiiiiiiii:teytey:
özledim tabii.. elbise bitti sayılır etekleri bastırmak kaldı.. resmini koysam mı bilmem belki beğenmezsiniz..
aslında internetsizlik iyi oluyormuş hergün 100 sayfa kitap okudum dikişleri bitirdim vesaire.. internet ben de bağımlılık.. hep vakit öldürüyorum.
akşama yatılı misafirim var, kocamın arkadaşı. yemekleri yaptım temizliği yaptım bir banyo kaldı çok üşeniyorum. hiç sevmiyorum banyo tuvalet temizlemek.. temizlenince de bayılıyorum. hahah..
propcum seni sevmeyen ölsün :teytey:
tamam canım yarın gündüz resmini çekerim
evet birisi, prop kaç gündür yoktu dün akşam yeni geldi ondan fark etmemiştir yoksa cin gibidir benim arkadaşım hemen fark eder, hiperaktif bu kız ya bebek odasını aldı şimdi bebek arabası bakıyo, helal valla, bu arada prop senin odanın fiyatını öğrendim o kadarda uçuk değilmiş...
aslında internetsizlik iyi oluyormuş hergün 100 sayfa kitap okudum dikişleri bitirdim vesaire.. internet ben de bağımlılık.. hep vakit öldürüyorum.
akşama yatılı misafirim var, kocamın arkadaşı. yemekleri yaptım temizliği yaptım bir banyo kaldı çok üşeniyorum. hiç sevmiyorum banyo tuvalet temizlemek.. temizlenince de bayılıyorum. hahah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?