2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uyudum geldim..

bebek arabası baby2go nun bir modeli var arkadaşım kullanıyor çok memnun. benim için önemli olan tek başıma dışarı çıkabilmem onunla. yani tek elle katlanmış haldeyken açabilmem veya katlayabilmem. çünkü alıp alıp yürüyüşe çıkıcam. ona bakıyorum gayet rahat yapıyor o işleri. araba bagajına da rahat sığıyor. bir yere götürmek istesem rahatça bebek arabasını bagaja koyup götürebilirim 4 e katlanıyor çünkü. ona bakıcam şimdi neymiş model numarası diye.

3 tekerlekliden genelde memnun değiller hareket açısından yine de araştırın diyim. ben de bebek odası bakıyorum çoook baktım birkaç model var aklımda olmazsa ben de yaptırıcam. duvarlar da kağıt olacak :)

selammm
bugün doktora gittik.
giderken çikolata yedim. çok hareketliydi bebeğimmmm.... 160 gr 15 cm olmuşş
veeeeeeeeee kızımmmmm geliyorrrrrrrrrrr
çookk mutluyummmmm gönlümden geçen kızdı . herkes oğlun olcak diyordu . ama kızım geldiiiiiiiiiiiiiiii:teytey:

ya birisi nerde kaç gündür, elbise dikiyorum die defile mi tertip etti parise mi gitti, noldu annamadım ya, kız nireye kaçtın sen...

birisi hoşgeldin nerdeydin kaç gündür...

Sağol nalancım çok tatlısın canım çok seviyorum seni, senden başka da merak eden olmamış beni zaten üühüühühühü.. Birkaç gündür bilgisayar yoktu ondan giremedim.

öyle fonksıyonel bısı arıyosan canım bugaboo ya mutlaka bak o zaman sen de dunyanın en ıyı bebek arabası su anda bak burda kullanım vıdeosu var nasıl kolay acılıp kapanıo kolay kullanılıo sasarsın..
Bugaboo Strollers, Accessories, & Parts | Official Website - Bugaboo

birisi ben de yoktum kac gundur o yuzden burda olup olmadıgını bılmemem normal yoksa ben de sorardım yanı kısaca benı de sev :)))

Sağol nalancım çok tatlısın canım çok seviyorum seni, senden başka da merak eden olmamış beni zaten üühüühühühü.. Birkaç gündür bilgisayar yoktu ondan giremedim.

tatlım benim merak ettim seni valla, elbisen bitmiştir artık herhalde eline sağlık, bi ara fotosunu koysana...

naptın kaç gündür özlemedinmi bizi bakim, biz seni çok özledik valla...opuyorumnanaktan

özledim tabii.. elbise bitti sayılır etekleri bastırmak kaldı.. resmini koysam mı bilmem belki beğenmezsiniz..

aaaaa hayırlı olsun cnm gözünaydın, daha yeni gördüm valla, bebek odası bakmaktan beynim döndü, demek sende bizim kulüptensin, yaşassıııınnnnnn....:teytey::sm_cool:

aslında internetsizlik iyi oluyormuş hergün 100 sayfa kitap okudum dikişleri bitirdim vesaire.. internet ben de bağımlılık.. hep vakit öldürüyorum.
akşama yatılı misafirim var, kocamın arkadaşı. yemekleri yaptım temizliği yaptım bir banyo kaldı çok üşeniyorum. hiç sevmiyorum banyo tuvalet temizlemek.. temizlenince de bayılıyorum. hahah..

evet birisi, prop kaç gündür yoktu dün akşam yeni geldi ondan fark etmemiştir yoksa cin gibidir benim arkadaşım hemen fark eder, hiperaktif bu kız ya bebek odasını aldı şimdi bebek arabası bakıyo, helal valla, bu arada prop senin odanın fiyatını öğrendim o kadarda uçuk değilmiş...

eline sağlık cnm, ben banyoda marc banyo sıkıp uzun bi fırça aldım onlada ovuyorum akıtıyorum gidiyo bütün pislik...

valla tatlım bı asgari ucretın 6-7 katı cıvarı bı fıyat bence türk ekonomısınde ucuktur :) yoksa bana gore bısı yok bana ucuk gelseydı almazdım zaten :)))

daha baska ısler de yapıcam bu arada :)) arkadasım aradı demın master a devam edıo o, burcu benım tez arastırmamı yazar mısın 5 sayfa bısı dedı, dedım konuna karar ver yazarım, ama yaklaşık 11 aydır ıngılızce kullanmadım sozlu ya da yazılı olarak nası yazcam acep :)) neyse işte evde bos oturuom dıye anne kızıodu barı faydalı ısler yapım :)

ay ben de bu hamılelıkte deterjan merakı basladı bayılıorum o domestosların marc ların cıf lerın kokusuna hmmm miss gibi :)
temızlenınce herkkes bayılır guzelım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…