2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese gunaydınnn:CüvCüv:. dun aksama kadar dısardaydık esımle ayaklarım sıstı bıraz yuruyus yapayım dedım ayarı fazla kacırdım galıba belım falan agrıdı.:uhm: okuduklarıma gore herkes hemen hemen bebıslerın cınsıyetını ogrenmıs. offf yarın hemen olsun ya. herkes karnımın seklıne gore erkek dıyo benımde ıcımden erkek gecıyor ama gonlum kızdan yana(en onemlısı elı ayagı duzgun hayırlı bı evlat olması tabı) off ya cok heyecanlı saatlerı sayıyorum artık.ogrenır ogrenmez paylasmak ıstıyorum sızınle bakalım prensmı prensesmı hihoyyyt

bugün kociş dışarı çıkacak, ben yalnızım.. şu ankarada bari bir tane arkadaşım olsaydı!

günaydın..
burda hava yağmurlu oh be sonunda sıcaktan tozdan kurtulduk. inşallah bir kaç gün daha yağar..

ben de çarşamba doktora gidicem 18 haftalık olunca
ayy ne güzell kocaman olmuş olcak annesiii

bugün kociş dışarı çıkacak, ben yalnızım.. şu ankarada bari bir tane arkadaşım olsaydı!
ya kıyamam valla ben de çok çektim tam 3 yıl yalnızlıktan kafayı yedim. sonra kk sayesinde bir iki arkadaş tanıdım da kendime geldim. seni çok iyi anlıyorum canımm :teselli:

ah canim ya sende bendensin benim kocisde disarda bende yalnizim. ya sen turkiyede
yalnizsin benim durum daha vahim etrafta hep yabancilar var. en guzeli burda takilmak. :CüvCüv:

gunaydin kizlar naber? Bend kalktim kahvaltiyi hazirladim ama esim suan fosur fosur uyoyor. akannehir

bende kalktim balkonu yikadim çamasirlari makineye attim onlari astim yoruldum oturuyorum simdi. azcik utum vardi kalkmadan onlaridami yapsam acaba. bilmiyorumkismile

oğlum doğunca bana arkadaş olur artık

ya evet bebislerimizi saglikli bi sekilde kucagimiza alalimda bu yalnizlik gelip gecer. gunaydin celisuenis ohh isleri yapmissin ne guzel. utuyude sonra yap canim hepsini birden yapma yorulursun. yasakkelime

selam kızlar naber, ben yine sabahın köründe kalktım, ütülerimi yaptım, sonra eşimle kahvaltı ettik, saat 11 gibi boyacımız geldi, eşimle boyacımız boyaları almaya gitti,az önce geldiler, birazdan bebişimizin odası boyanmaya başlayacak, simli krem rengi bi boya istedim umarım istediğim rengi alabilmişlerdir, daha sonra gelişmeleri haber veririm...

kızlar ıyı pazarlar hepınıze burda bı lınk vardı hamılelık haftalarını gun gun okuyodum o bende sılınmıs bılen varmı acaba

selam kızlar benim eşim de arkadaşlarıyla görüşmeye gitti 2 saat sonra gelicek..
ben de ılık bir duş aldım çamaşır astım 2 posta, şimdi de uzattım ayaklarımı keyf yapıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…