2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese iyi pazarlar!!!!!!!!!!!!!

Hava ne kadar iç karartıcı sabahleyin işe gelirken yağmura tutuldum. Sanki banyodan çıkmış gibi oldum. En azından bir kaç gün serinlemek bize iyi gelicek. Çünkü inanılmaz ayaklarım şişiyordu. Gerçi kimileri açık ayakkabı giyme dior, daha çok şişmeye neden oluyormuş ne derece doğru bilemiyorum ama bundan sonra spor ayakkabı giymeye kararlıyım.

odanın ilk katı bitti kızlar çok şirin duruyo simli boya, kız annesi olacaklara şiddetle tavsiye ederim...

bakalım tamamen bitince nasıl olacak...

selam kızlar nasılsınız mutfakta bir sürü iş beni bekliyor canımda yapmak istemiyor ama mecburen yapıcam poffffff nalancım senin tsh yüksekmi hangi ilacı kullanıyorsun bende de var o sorun eutroxydiye bi ilaç kullanıyorum aç karna bu ay sonunda baktırıcam sen her ay mı yaptırıyorsun testi ben 2 yda yaptırıyorum

evet benim tsh ım yüksek, hamileliğin başında 2.88 di sonra 4.7 lere fırladı, banada aynı ilaçtan verdiler 25 mg olandan, başta 1 tane alıyordum sabah aç karnına ama o düşürmeye yetmedi sonra 2 tane almaya başladım,

o kutu bittikten sonra dr. 50 mg yazdı ondan her sabah 1 tane alıyorum, her ay bi kere test yaptırıyorum dr.um istio, hamileliğin sonuna kadar ilaç kullanmaya devam edecekmişim öle dedi dr.um,

gebelikten sonrada doğru endokrin uzmanına git dedi...

senin tsh kaçlarda, gebeliktemi yükseldi tsh ın...

kızlar odanın boyama işlemi bitti harika görünüyo, özellikle oda hafif loş iken simler daha da belli oluyo, şimdi boya daha ıslak yarın iyice kuruyunca tekrar bi bakıcam bakalım nasıl simler ne kadar belli oluyo...

evin rötüş işleride bitti, sonunda evim tertemiz oldu, artık geriye bebişin odası kaldı, yavaş yavaş odanın mobilyalarını tasarlamaya başlayacaz, yakında perde modellerinede bakmam lazım, bi de güzel bi lamba bulmam gerek, sonrada sıra kıyafetlere gelir, ay şimdi düşününce baya bi iş varmış daha valla...

slm
aynı sorun bebdede var
sabah aç karına 50 mgr
akşam 25 mlgr alıyorum

Ayy çok güzel,hayırlı olsun.Ben de cuma gideceğim bakalım ne diyecek doktorum

Melodi ninkini de merak ediyorum.Kızdan yana ya gönlü..

benimde geçen ay yaptırdığım testte 1.97 çıkmıştı biliyorsun tsh gebelikte2,5 altında olması geekiyormuş sonra drum bana bir gün 50 birgün 25 iç dedi şu an öyle kullanıyorum bu ayın sonunda tekrar test yaptırıcam bakalım sonuç ne çıkıcak
slm
aynı sorun bebdede var
sabah aç karına 50 mgr
akşam 25 mlgr alıyorum

troid ilacı sabah aç karnına alınır diye biliyordum akşamları alındığını ilk kez senden duydum kaderrrrrendokrin drumu yoksa kadın doğumcun mu böyle iç dedi merak ettim şimdi

Selam kızlar..
Nalan bebeğinin odasını mı boyattın?Hayırlı olsun

Evet cnm nihayet boyattım ve bitti çok şirin görünüyo bakalım yarın tamamen kuruduktan sonra nasıl görüncek...

nalancim boya bitmis hayirli olsun oh mis gibi olmustur negüzelde kokar simdi

saol cnm, darısı sizlerin başına artık, kız sen tinercimisin bakim, boya kokusunumu seviyosun, valla su bazlı olduğu halde bana baya koku geldi, böööggghhh...

geçmiş olsun bu arada, benimde geçen ay 1.7 lerdeydi ama bu ay 2.2 çıktı nedense...

canim benim aslinda sevdigim temizlik kokusu ev temizlenip boyandimi mis gibi olur ya onu dedim sekerim aklinialirimsmile

offf saat kac oldu hala uykum yok :bbo: ya acaba ben cokmu abartıyorum yarın doktorum var heycandan yatamıyom. esım yattı ben hala ayaktayım bu avrupa kanallarıda hep reklam ya tv de hıc bısey yok. burdada kımse yok. gıdıyım bı daha uyumayı deneyım barı hemen sabah olsun umarım yatarım. ıyı geceler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…