HAMıLELıK GÜNLÜĞÜ-DR. A. CHRISTINE HARRIS-ACIBADEM ıSıMLı KıTAPTAN ALINMIŞTIR. www.perizade.com
bu siteden bahsediyorsun dimi canım
selam kızlar nasılsınız mutfakta bir sürü iş beni bekliyor canımda yapmak istemiyor ama mecburen yapıcam poffffff nalancım senin tsh yüksekmi hangi ilacı kullanıyorsun bende de var o sorun eutroxydiye bi ilaç kullanıyorum aç karna bu ay sonunda baktırıcam sen her ay mı yaptırıyorsun testi ben 2 yda yaptırıyorum
selam kızlar nasılsınız mutfakta bir sürü iş beni bekliyor canımda yapmak istemiyor ama mecburen yapıcam poffffff nalancım senin tsh yüksekmi hangi ilacı kullanıyorsun bende de var o sorun eutroxydiye bi ilaç kullanıyorum aç karna bu ay sonunda baktırıcam sen her ay mı yaptırıyorsun testi ben 2 yda yaptırıyorum
Bu akşam ne kadan da sessiz burası hiç kimseler yok...
slm canım nasılsın bebekin odası boyanmış hayırlı olsunnn canım güzel günlerinizde kullanın perde filan demissin funnababyy ye bi bak canım perde avize herşeyş takım cok güzeller
selammm
bugün doktora gittik.
giderken çikolata yedim. çok hareketliydi bebeğimmmm.... 160 gr 15 cm olmuşş
veeeeeeeeee kızımmmmm geliyorrrrrrrrrrr
çookk mutluyummmmm gönlümden geçen kızdı . herkes oğlun olcak diyordu . ama kızım geldiiiiiiiiiiiiiiii:teytey:
benimde geçen ay yaptırdığım testte 1.97 çıkmıştı biliyorsun tsh gebelikte2,5 altında olması geekiyormuş sonra drum bana bir gün 50 birgün 25 iç dedi şu an öyle kullanıyorum bu ayın sonunda tekrar test yaptırıcam bakalım sonuç ne çıkıcakevet benim tsh ım yüksek, hamileliğin başında 2.88 di sonra 4.7 lere fırladı, banada aynı ilaçtan verdiler 25 mg olandan, başta 1 tane alıyordum sabah aç karnına ama o düşürmeye yetmedi sonra 2 tane almaya başladım,
o kutu bittikten sonra dr. 50 mg yazdı ondan her sabah 1 tane alıyorum, her ay bi kere test yaptırıyorum dr.um istio, hamileliğin sonuna kadar ilaç kullanmaya devam edecekmişim öle dedi dr.um,
gebelikten sonrada doğru endokrin uzmanına git dedi...
senin tsh kaçlarda, gebeliktemi yükseldi tsh ın...
slm
aynı sorun bebdede var
sabah aç karına 50 mgr
akşam 25 mlgr alıyorum
Selam kızlar..
Nalan bebeğinin odasını mı boyattın?Hayırlı olsun
nalancim boya bitmis hayirli olsun oh mis gibi olmustur negüzelde kokar simdi
benimde geçen ay yaptırdığım testte 1.97 çıkmıştı biliyorsun tsh gebelikte2,5 altında olması geekiyormuş sonra drum bana bir gün 50 birgün 25 iç dedi şu an öyle kullanıyorum bu ayın sonunda tekrar test yaptırıcam bakalım sonuç ne çıkıcak
troid ilacı sabah aç karnına alınır diye biliyordum akşamları alındığını ilk kez senden duydum kaderrrrrendokrin drumu yoksa kadın doğumcun mu böyle iç dedi merak ettim şimdi
Evet cnm nihayet boyattım ve bitti çok şirin görünüyo bakalım yarın tamamen kuruduktan sonra nasıl görüncek...
saol cnm, darısı sizlerin başına artık, kız sen tinercimisin bakim, boya kokusunumu seviyosun, valla su bazlı olduğu halde bana baya koku geldi, böööggghhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?