ben mesaj atıyım prop ama gelip gelemiyeceğim henüz belli değil
sen haber verirsin gelebilirsem gelirim :sinifsinif:
Foto da çekin koyarsınız buraya:umursamaz:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
prop da rezervasyonla uğraşıyo ondanda ses çıkmıyo bugün....
ben geldim kızlar...ooohhh rahatladım valla...
Sıhhatler olsun mu derler di böyle durumlarda bayanssulusmile
Kendimize bakmalıyız hamileyiz diye bırakmak olmaz.
Bende size aldığım bir bilgiyi aktarayım hemen
Şimdi bizim memeler büyüyor ya gidipde hemen sütyen bedenlerini büyütmemek lazımmış yoksa rahatlayıp biraz daha büyürlermiş.
Birde kesinlikle gece yatarken yada gündüz her neyse sütyenleri çıkarmamak gerekirmiş daha çok büyümemeleri için.
Benimkiler gibi zaten büyüklerse dikkat etmek lazım.:bbo:
Birde badem yağı benim göbüşte tüyler çıkmasını sağladı bıraktım ben kullanmayı bebe yağı ve excipial lipo kullanıyorum ve bir sürü kozmetik kremlerim vardı onlardan arada kokteyl yapıyorumsempatiksalakcinni
Birde badem yağı benim göbüşte tüyler çıkmasını sağladı bıraktım ben kullanmayı bebe yağı ve excipial lipo kullanıyorum ve bir sürü kozmetik kremlerim vardı onlardan arada kokteyl yapıyorumsempatiksalakcinni
benim yarın dr da kontrolum var çatlaklar için krem işini sorucam bakalım ne diycek?
badem yağını ben daha öncede kullanırdım hiç bişi yapmazdı ama benimde dikkatimi çekti sanırım hormonal değişiklikten bende bıraktım
şimdilik evdeki nemlendiricilerimden sürüyorum
ebru şallının kitabındaki karışımı yaptırıcam aktara
badem yağı-kayısı yağı-zeytinyağı demiş zemuszemus
Bende soracaktım unuttum bilmiyorumkismile sen sor bakalım ne diyecek..
Ya ben doktorun ben sormadan söyleyenini seviyorum bulamadım öyle bir doktor :umursamaz:
Eee onda da badem yağı var çatlamayalım diye kıllanalım mı yani CADIARZU
Kıllı iloş lülülülülülü
ladyim tostinin bebişinin kalbi durmuş o yüzden alınmış canım.
benim karnım kaşınıyor arada unutup tırnağımla kaşıyorum. hemen aklıma geliyor bırakıyorum.
bebeyağı iyi gidiyor şimdilik.
hemen efemmlady cmts bulusmasına gelıoı musun gelıosan hemen numaranı ve ısmını mesaj atıosun bana ozelden :)
neden gelemicin kaydirigubbakcemile
heralde aklinialirimsmileFoto da çekin koyarsınız buraya:umursamaz:
badem yağını ben daha öncede kullanırdım hiç bişi yapmazdı ama benimde dikkatimi çekti sanırım hormonal değişiklikten bende bıraktım
şimdilik evdeki nemlendiricilerimden sürüyorum
ebru şallının kitabındaki karışımı yaptırıcam aktara
badem yağı-kayısı yağı-zeytinyağı demiş zemuszemus
neden gelemicin kaydirigubbakcemile
dimek kayısı ve zeytinyağı onu bastırıyo neblim kıllandırsa karı kullanmazdı laa:umursamaz:
yaa aslında hangi krem yada ne olduğu çokta önemli değilmiş önemli olan cildin kurumaması hep nemli olması
kafam atıyo sadece saf zeytinyağı sürcem sempatiksalakcinni