2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese merhaba bugün biraz yoğun işlerim sabahtan giriş yaptım ama daha ancak fırsat bulabildim yazmak için.
Nalan oh ne güzel kuaföre gitmişsin benimde bir az önce gidip saç kesimi yaptırmam lazım uçları kırık dolu ben düzleştirici çok kullanıyorum ve mahfettim saçlarımı

ben geldim kızlar...ooohhh rahatladım valla...

Sıhhatler olsun mu derler di böyle durumlarda bayanssulusmile
Kendimize bakmalıyız hamileyiz diye bırakmak olmaz.

Bende size aldığım bir bilgiyi aktarayım hemen

Şimdi bizim memeler büyüyor ya gidipde hemen sütyen bedenlerini büyütmemek lazımmış yoksa rahatlayıp biraz daha büyürlermiş.
Birde kesinlikle gece yatarken yada gündüz her neyse sütyenleri çıkarmamak gerekirmiş daha çok büyümemeleri için.

Benimkiler gibi zaten büyüklerse dikkat etmek lazım.:bbo:

Birde badem yağı benim göbüşte tüyler çıkmasını sağladı bıraktım ben kullanmayı bebe yağı ve excipial lipo kullanıyorum ve bir sürü kozmetik kremlerim vardı onlardan arada kokteyl yapıyorumsempatiksalakcinni

Sıhhatler olsun mu derler di böyle durumlarda bayanssulusmile
Kendimize bakmalıyız hamileyiz diye bırakmak olmaz.

Bende size aldığım bir bilgiyi aktarayım hemen

Şimdi bizim memeler büyüyor ya gidipde hemen sütyen bedenlerini büyütmemek lazımmış yoksa rahatlayıp biraz daha büyürlermiş.
Birde kesinlikle gece yatarken yada gündüz her neyse sütyenleri çıkarmamak gerekirmiş daha çok büyümemeleri için.

Benimkiler gibi zaten büyüklerse dikkat etmek lazım.:bbo:

Birde badem yağı benim göbüşte tüyler çıkmasını sağladı bıraktım ben kullanmayı bebe yağı ve excipial lipo kullanıyorum ve bir sürü kozmetik kremlerim vardı onlardan arada kokteyl yapıyorumsempatiksalakcinni

benim yarın dr da kontrolum var çatlaklar için krem işini sorucam bakalım ne diycek?

badem yağını ben daha öncede kullanırdım hiç bişi yapmazdı ama benimde dikkatimi çekti sanırım hormonal değişiklikten bende bıraktım

şimdilik evdeki nemlendiricilerimden sürüyorum
ebru şallının kitabındaki karışımı yaptırıcam aktara
badem yağı-kayısı yağı-zeytinyağı demiş zemuszemus

benim yarın dr da kontrolum var çatlaklar için krem işini sorucam bakalım ne diycek?

Bende soracaktım unuttum bilmiyorumkismile sen sor bakalım ne diyecek..

Ya ben doktorun ben sormadan söyleyenini seviyorum bulamadım öyle bir doktor :umursamaz:

badem yağını ben daha öncede kullanırdım hiç bişi yapmazdı ama benimde dikkatimi çekti sanırım hormonal değişiklikten bende bıraktım

Eee onda da badem yağı var çatlamayalım diye kıllanalım mı yani CADIARZU
Kıllı iloş lülülülülülü

Bende soracaktım unuttum bilmiyorumkismile sen sor bakalım ne diyecek..

Ya ben doktorun ben sormadan söyleyenini seviyorum bulamadım öyle bir doktor :umursamaz:

Eee onda da badem yağı var çatlamayalım diye kıllanalım mı yani CADIARZU
Kıllı iloş lülülülülülü

dimek kayısı ve zeytinyağı onu bastırıyo neblim kıllandırsa karı kullanmazdı laa:umursamaz:

yaa aslında hangi krem yada ne olduğu çokta önemli değilmiş önemli olan cildin kurumaması hep nemli olması
kafam atıyo sadece saf zeytinyağı sürcem sempatiksalakcinni

ladyim tostinin bebişinin kalbi durmuş o yüzden alınmış canım.

benim karnım kaşınıyor arada unutup tırnağımla kaşıyorum. hemen aklıma geliyor bırakıyorum.
bebeyağı iyi gidiyor şimdilik.

hadi ya :çok üzgünüm:
lady cmts bulusmasına gelıoı musun gelıosan hemen numaranı ve ısmını mesaj atıosun bana ozelden :)
hemen efemm kaydirigubbakcemile4

ben mesaj atıyım prop ama gelip gelemiyeceğim henüz belli değil
sen haber verirsin gelebilirsem gelirim :sinifsinif:
neden gelemicin kaydirigubbakcemile
Foto da çekin koyarsınız buraya:umursamaz:
heralde aklinialirimsmile

CADIARZU
bende mı o karısımdan yaptırsam
benim aktardan aldığım karısım farklı
kayısı badem papatya vs var akannehir

dimek kayısı ve zeytinyağı onu bastırıyo neblim kıllandırsa karı kullanmazdı laa:umursamaz:

yaa aslında hangi krem yada ne olduğu çokta önemli değilmiş önemli olan cildin kurumaması hep nemli olması
kafam atıyo sadece saf zeytinyağı sürcem sempatiksalakcinni

Tereyağı sür kuşum sen üzerinede bal sempatiksalakcinni

bu arada kuşlar nekadar yag filan sürsenizde(benm gibi)çatlayacagı varsa orta yerden çatliyor..benim derim çok hassasmışher yerim pörsümüştü bir dogumda..ama siz genede kullanmayı ihmal etmeyin

Back
X