2010 Kasım Bebeklerinin Oyuncakları

ilk arkadaşımın bizde olanı içinde boncuğu olan,asılı puset oyuncağından da bizde kedi var.
bunların dışında dişliklerimiz çıngıraklarımız,bir de bu var

ama bu oyuncakları alırken masal kitabını hiç akıl edememişimen azından kendim oğluma çocuk şarkıları söylüyorum sık sık

YABANGÜLÜM ellerine emeğine sağlık canım. çok güzel yapmışsın oyuncaklarını. ben beceremem böyle. güle güle oynasın bebişin.

HAZAL çıngırak çok güzelmiş. müzik çalması da iyi ne kadara aldın?

OZGULGULECE güle güle kullanın oyuncaklarınızı. puset oyuncağı kedinin, oyun halısının fiatı ve markası ne? en son resimdeki oyuncak nedir?
emekleme arkadaşımı bende almak istiyorum.

burada oyuncakların fiatı ve markasını paylaşırsak çok yararlı olur.

canım ben kendi aldığım fiyatları tavsiyelerle birlikte paylaşıyım
ben puset oyuncağının 10-15 arası bi fiyata aldım çok şeker ve oğlum çok seviyo
oyun halısı 162 tl idi harika bişey çok memnunum ama şimdi yavaş yavaş sıkılmaya başladı bence daha ehsaplı bi model ve marka bakabilirsin.markası tiny love tekmele ve oyna
son resimdeki oyuncak oynatıldığında 2 tür komik ses çıkaran bi peluş bebek,istersen asma yeri var asadabilirsin(playgro akıl küpümü öyle bişeydi)

emekleme arkadaşım playskoolun tırtılı ben gidip bi avm den aldım burda 55 tleye ama internette 40 tl olan siteler bile varayrıca kelebek de var aynı marak onlarda güzel görünüyor

ayrıca dün oğluma masal kitabı aldım.ben okucam ona boyu kadar falan bi şey resimleri de çok güzel umarım beğenir:d

melodicim ben burda kronla aldim turk lirasina ne kadar geliyor bilmiyorum.

150 krondan yari fiatina aldim, 75 kron.

arkadalar ben kızımı pusettede oturtamıyorum onuda sevmiyo al beni diye ağlıyo napıcam kucaktan hiç bırakamıyoruz eskiden en azından poşetlerle falan oyardı şimdi onuda istemiyo bi sürü oyuncaklarımız var güzel güzel yok istemiyo

sağol canım. puset oyuncağının fiyatı çok uygunmuş. markası filan var mı? yoksa oyuncakçıdan mı aldın?
internette baktım ama güvenemiyorum. arızalı filan olur, değiştirmesi zor olur. emekleme arkadaşımı bende 50 tl ye buldum.
oyun halısıda fısher prıce 99,50 tl başka bir marka 70 tl.
masal kitaplarına baktım netten 30 tl civarı.
halamıza söyledim o da bakacak. neresi uygunsa ordan bakıcaz.

melodicim ben burda kronla aldim turk lirasina ne kadar geliyor bilmiyorum.

150 krondan yari fiatina aldim, 75 kron.

canım sen yurtdışındaydın unutmuşum. güle güle oynasın bebişlerimiz.

Son düzenleme:
canım oyuncağın tam ismi şöyle playgro Zany zoo titreşimli kedi.
ama tabi buna alternatif yine pek çok marka vardır eminim ama ben bundan memnunum.ben yürüteç ,emekleme arkadaşını ,bi de şu kırmızı top gibi olan ötüyo dediğim oyuncak hariç e -bebek.comdan almıştım.

canım seni çok ii anlıyorum dönem dönem bebeklerde huzursuzluklar ve sıkılmışlıklar oluyo sanırım.benim oğlumda neşeyle oynadığı halıya bazen bakmak bile istemiyor.bazen yürüteçte mutluluk çığlıkları atıyo bazense beni al diye çıldırıyo.ama işte ben öyle istekszi olduğu zamanlar onu oyalamak için uydurma şarkılar söylüyorum dans ediyorum karşısında oynuyorum yani kısaca her tür maymunluğu yapıyorum

çok zor valla canım ya dikkatini bişeye çekicez diye göbeğim çatlıyo birde ben çalışıyorum annem bakıyo ben sadece akşamları ilgilenebiliyorum kızımla buda çok zor ama napıcan mecburiyet işte çalışmam lazım inşallah bundan sonra biraz biraz ilgilenir artık kızım bişeylerle hep kucakta olmuyo hiç bişey yapamıyomuş annem gündüz kendi kendine hiç oynamıyo hep kucağımda diyo oyüzden bende dikkatini çekicek bişeyler arıyorum

canım bende senin gibi çalışıyorum. çalışan anneler için çok zor. bebekler annesini özlemekten ne yapacağını şaşırıyor. benim oğluma babaanne ve hala baktı 3 hafta. onu oyalamak için halasının yapmadığı maymunluk kalmamış. karşısında göbek bile atmış. tabi sadece konuşmak, şarkı söylemek yetmiyor. annemle bıraktığımda kucak istemeyen oğlum mızırdanıp durmuş. bende şimdi oyuncak araştırmasındayım. müzikli değişik şeyler arıyorum. cep telefonumun zil sesleri bile onu sakinleştirebiliyor. hergün değişik şeylerle oyalamak lazım. buda enerji istiyor tabi. keşke çalışmayıp kendimiz baksak. ama onlar için mecburuz!
sende hangi oyuncaklar var paylaşır mısın?

canım masal kitabı ne aldın? ben netten baktım.

bunları buldum. seninkinin resmi varsa paylaşır mısın?

arakadaşlar bu masal kitaplarına bakıyomu sizin bebişler benimkinin niye hiç ilgisini çekmiyo ya geçici bi durummu gerçekten bu anlamadım ben

işte kitabımız bu teyzesi

ben fazla külfetli davrandım o yüzden bi süre bu kitapla idare edicem bir ay içinde de şöle yine eğitici bişey bakarım(halkalar veya toplar falan olabilir)

canım resimdeki farkların dışında ben egzersiz arkadaşımı hep alt değiştiriken kullanıyorum gıkı çıkmıyor oynuyor onunla. oyun halısında alt değiştirmek mümkün değil benim için. ama genel olarak aynı kategorideler diyebiliriz tabi...

anladım canım ben egzersiz arkadaşımı çok inceleme fırsatı bulamamıştım o yüzden sordum.sende de tiny love varmış ben onun askılı 2 aparatı çıkarıyorum bazen sadece minder gibi de kullanıoprum çünkü çok daralıo bazen

ben büyüklerin okuyabileceği tarzda beş tane masal kitabı aldım. bazen açıp okuyorum kızıma o da dinliyor, ilerde anladığı zaman da her gün yatmadan önce açıp bir masal okuyacağım. çocukların dilsel gelişimi için değişik sesler ve kelimeler duyması çok önemliymiş. sizin aldığınız kitaplar da çok güzel artık dikkatini çeker heralde, ben de şu resimli kitaplardan alayım bari.

özgülgülece oğlunun kitap okuma fotoğraflarına bayıldım, yerim ben onu.

saol canım benim
ben de gördüğün gibi büüyklerin okuyacağı kitaplardan aldım ve oğluma ben okuyorum.zaten evd eolunca ayrıca masal okuyan oyuncağa gerek yok diye düşündüm.
ama bebek kitabı aldım yeni ucuz bişey kumaştan sayfaları var sayfaları çevirdikçe sesler çıkıyor cıvıl cıvıl resimleri var ve yazısı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…