2010 Kasım Bebeklerinin Oyuncakları

bizim birkaç oyuncağımız. tavşanlı olan sıcak su torbası gazlı günlerimizde imdadımıza yetişti. el kuklasıyla kızıma masal okurken canlandırma yapıyorum çok dikkatini çekiyor. araba ise ışıklı, müzikli, çıngıraklı ve hareket ediyor, çıngırakları çıkarılabiliyor, tutulması kolay olduğu için en çok kırmızı çıngırağı seviyor. bir gün yaz gelirse havuzunu su doldurup içinde oynayacağız. kaplumbağa için şimdilik erken çünkü henüz oturamıyor, ama şekilleri öğrenmesi için çok güzel bir oyuncak. diğeri ise çeşiti hayvan sesleri çıkarıyor ve içinde şarkılar var, kuş sesi çıkarıp nerede diye soruyor ve resmine basıyorsun falan. küçük laptop şarkılı, içinde harfler, sayılar vb. bir sürü şey var.

Son düzenleme:
ben ne yapacaksam o kadar çok peluşu hamileyken alıp alıp koymuşum 1 sepet peluş oyuncağı var hepsini eline veremiyorum tüylerini koparır diye kırmızı müzikli ayısını seviyor birde edi susam sokağı sakinlerinden:) onu oyuncakçıda kendisi beğendi sanırım renklerinden dikkatini çekti turuncu kırmızı yeşil bir arada çok sevinmiştim ona doğru uzanınca oyun halısı dönence şimdiye kadar bunlarla ilgilendi artık daha yaratıcı ilgi çekici şeyler almak istiyorum ilk işim masal kitaplarına bakmak olacak emekleme arkadaşıda alırım

bende dün oğluşuma bunları aldım bimden. şirin piyanist çok hoşuma gitti. bugün pillerini takıp deneyeceğim. müzikli şeyler ilgisini çekiyor. legoları da büyünce oynar.

Son düzenleme:
Piyanisti bende beğendim..Kalmışsa almak istiyorum ..Bakalım akşam inşaAllah kalmıştır..Kızım klavyeyle, kumandayla oynayacağına piyanoyla oynar.. :)

hehe melodi harikasın yaaklın yolu bir 2sinden de aldım ben depiano harikagittim 160 tlye oyuncak aldım yüzüne bakmıo piano 10 tl oğlan deli oldu bayıldı:d

olsun annesi kız odalarında hep öyle peluşlar olur cıvıl cıvıl süper:d

bu gün bu oyuncakları aldım bende öyle kolay kolay her oyuncak ilgisini çekmezdi bunlara bayıldı emekleme arkadaşının peşinden ayrılmıyor o köpekte bir geveze ki aktivite masalarına baktım bana pek cazip gelmedi yada cerenin o masanın önünde oturup oyalanacağına inanmadım bilmiyorum kullananlar var mı memnunmusunuz kızlar pahalıydı boşuna para vermek istemiyorum kocam daha bunların şokunu atlatamadı oyuncağa o kadar para verdiğine inanamıyor

Eklentiler

• $3546_buyuk.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 59
  • $474-734.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 69
hehe melodi harikasın yaaklın yolu bir 2sinden de aldım ben depiano harikagittim 160 tlye oyuncak aldım yüzüne bakmıo piano 10 tl oğlan deli oldu bayıldı:d

bende pazar günü çaldım. şaşkın şakın baktı. ineğin mö sesinden korktu biraz.
önüne koydum eliyle vurdu. bende bozulmasın diye kendim bastım düğmelerine.
iyiki oyun halısı almamışım.

köpek fısher prıce değil mi? bende nette baktım baya pahalı ama güzel birşeye benziyor. ben emekleme arkadaşımı play scholl da gördüm belki ondan alırım. masal kitabını bende düşünüyorum. ilgisini çeker gibi geliyor. oyuncaklar pahalı ama ne yapalım onlar için değer.

valla canım gittim halıya o kadar fazla para verdim şimdi halıyı hiç kullanmıyoruz bileo yüzden msaya para vermeyi düşünmüyorum masada bulunan özellikleri barındıran ayrı ayrı bi sürü oyuncağımız var zaten

bunlar da en son aldıklarım:
telefon fiher price eğitici telefon:rakamları,harfleri,renkleri öğretiyor ayrıca şarkı söylüyor ve türkçe telefon sözcükleri söylüyor
süper toplar playskool dan
tiny love gülen top ve bi de aktvite kulesi var

Eklentiler

• $26187_kucuk.webp
    3,9 KB · Görüntüleme: 51
  • $28053_kucukmm.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 81
  • $28134_kucuk.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 58
kızlar sanırım hepimiz bu inekten almışız :)) benim kızmda 6 aylık bende 2010 kasım annesiyim bizimde tiny love tekmele oyun halısı var 4-5 kez belki oynamıştır hiç ilgilenmiyor dediğiniz gibi 10 liralık oyuncağa bayıldı :) fisher price ın aktivite masasını düşünüyorum bir arkadaşımds var sizce almalımıyım epey pahalı :97:

valla ben çok memnunum, şimdilik sadece vurup duruyo ve ses cıktıkca bı daha vuruyo fln. ama ılerde cok da egıtıcı olcak emınım. kelımeler fln cok guzel, sıfatları fln ogretıyo.

Oyuncak mı? Bir dünya para… | burcuname

buraya yazmıstım kendı oyuncaklarımızı

140 liraydı galiba boşa alırsam çok üzülürüm diye almadım bende kullanan arkadaşlar memnun ama oyuncak işi birazda çocukla ilgili ilgilenmedimmi ilgilenmiyor ne yaparsan yap arkadaşında varmış bir dene onda oynuyor mu diye

doğru dıosun. demır halıya yatana kadar aylar gecmıstı :S

valla canım meşhur inek
ben almıcam ama alanlardan memnun olanlar var sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…