en son 4 nisanda gittim.Gelişimiden bir sıkıntı yoktu bu ay pazartesi gidicem..Bakalım o zaman ne dicek çok iştahlı değilim ama hiç yemiyorda değilim hamilelikkten önce nasılsam şimdi yine aynı şekilde yiyorum.
inşallah canım çok sağolMaşallah maşallah paşayaçiş sorunu ıcınde canını sıkma canım elbet düzelir
inşallah canım haklısın tabi neler geçti buda geçecek Allahın izniyle:82: vaayyy maşallah paşaya :86:
geçer onlarda geçer neler geçmedi inş sağlıkla alcaz bebişleri kucağımıza
sağol canım şükür sizinki geçti, sıra bizimkinde artık, ayy yazmıştın sen unuttum yazınca hatırladım,arada benimde orda bi baskı oluyor birde bikaç tane sivilce çıktı:78: dr a soramadım aç bakıyım der diyetesekkuler teyselerı sevket paşa opuyo sıızı
al bızden bıtanedaha pur
eet bu bebışler zorladı bızı bıras ama sağlıklı olsunlar ıcerde deger
bana ıtmıssın gıbı geldı :76:
guzel haberlerle gel kıme gıdıyosun dr a
mesane ve bobrek sorunu erkek bebıslerde bu donelerde oluomus gecıyo canım dert etme bak bızım duzeldıdarısı basınıza
seyım sıstı bana gore buyudu sunnetlıler gıbı gezıodumhamılelıkte yasanan hormonlardan dlayı bı enfeksıyonmus..fıtıl ve kremle gecıcek ınsallah..dr una bahset tedavısı yaılmalı muhakkak
sırf sıvılce olsa canı enfeksıyon olusmus...krem surcem geccek ınsallah
tutuş bugun dınlencek dun cok yoruldu
canım maşallah oğluşuna
böbrek sorunu da düzelir inşallah zamanla
59 benim başlangıç kilom,2 gün önce üzerine yaklaşık 7 kg eklendi
hayır ilk ben görücem :76: , benim 7 Mayıs:81:
sızınkıde gecıcek dert etmeee ..gecmessede caresı erken sunnet ınan sorun yapılcak bısı yokinşallah canım çok sağol
inşallah canım haklısın tabi neler geçti buda geçecek Allahın izniyle
sağol canım şükür sizinki geçti, sıra bizimkinde artık, ayy yazmıştın sen unuttum yazınca hatırladım,arada benimde orda bi baskı oluyor birde bikaç tane sivilce çıktı:78: dr a soramadım aç bakıyım der diye
çok sağol tatlımm
bizde drumuzdan geldik 634 grm olmuş paşamız, mesane sorunu vardı ya hatırlayanınız varsa hala var ama ilk başlardaki gibi değil , sıkıntılı çişini yaptığı için bu seferde böbreklerinde genişleme gördütakip edeceğiz dedi , sıkıntılar hiç bitmiyor gerçekten Allah başka büyük dert vermesin kimseye, kocaman olmuş çok şaşırdım 3 boyutlu baktı yünüzü bile gördük bi ara ağzını açtı dilini de gördük o anda kucaklayıp koklamak geldi içimden
slm kızlar
benim de yarın şeker yüklemem var
pazartesi günü de kontrol
ama dünde gördük drmuzu mecbur
fena üşütmüşüm
grip kanımca, ilaçlara baktı, antibiyotik başladık
hamileklikte hastalık ta pek bi fena olyomuşl yaww
bizde akşam hasta ziyaretine gidicez
sımdıde burnum akıo off
kayınvalıdem aradı kursun dokturucem sana dıdı :26:maşallah kuzuna....bunlar çareli minnak dertler geçecek inş.....
geçmiş olsun canım inş biran önce atlatırsın....ben 2 antibiyotik içtim düzeldim fazla yüklenme ona sende....
dikkat et mikrop felan kapma.....
öfff ne hastalıklısınız bitmiyor dertleriniz yaaaa.....
sızınkıde gecıcek dert etmeee ..gecmessede caresı erken sunnet ınan sorun yapılcak bısı yok
sen gec koltuga yat ben gelıyorum dedı benım kı
ck sınır bozucu yaa tanıdık bıde 20.haftaya kadar hep gectım zaten o koltuga ama bunda dırekt oraya bakması sınır bozucuydu
maşallah kuzuna....bunlar çareli minnak dertler geçecek inş.....
geçmiş olsun canım inş biran önce atlatırsın....ben 2 antibiyotik içtim düzeldim fazla yüklenme ona sende....
dikkat et mikrop felan kapma.....
öfff ne hastalıklısınız bitmiyor dertleriniz yaaaa.....
inşalalh canım şükür tabi geçecek buda inanıyorum. Ya bende onun korkusuna bişey diyemedim arada sızlıyor hatta zonklama gibi bişey,hiç sorma benimde hep alttan baktı 16. haftaya kadar ondan öncede defalarca gördü yok yumurtaya baktı yok yarama baktı:78: drumuzla bizde samimiyiz eşimin aracılığıyla tanışmıştık, insan bi tuhaf oluyorhatta burda göğüs ucu ile ilgilide konuşmuştuk drunuza sorun mutlaka diye onu bile soramadım bugün
İnşallah iyi olur tutun seninde
tutundakı olayı gostrmelısın nolur nolmas cunku benımkı gıbı enfeksıyonsa tedavı edılmesse tehlıkelı oluomus ..
buarada ben temıslık ıcın ıslak mendıl kullanıodum huugies ın kullanma asla dıdı..bıde gunluk pedlerın kokulu olanlarını kullanma hamılelık suresınde dıdı
doğru söylüyorsun aslında :26:tekrar devam ederse sorayım. Günlük pedin kokulusunu bende zararlı diye duymuştum hatta hamiş değilken bile zararlıymış, bende kullanırdım :26:
Birde hamilelik lekeniz varmı sizde :26:
Benim biraz göz kenarımda var gibi , dra sordum sendeki de lekemi ,daha nelerini gördüm didi:26: güneş kremimi kullanıyorum sadece, tavsiyeniz varmı arkidişler
gecer gecer guzeeeeeeel gecer
sekerınde cıkmasın ınsallah yaptıgın guzel mamaları kım yer sonra
sımdıde burnum akıo off
sagol cıcıminşallah canım sağol , haklısın tatlıya düşkünüm diyet kulağa bile hoş gelmiyor
geçmiş olsun canım
Bis geldiiikkk
Bi sen bi çüçük
Arkadaşımla buluştuk, bişeyler içtik yedik geldiknerdeysınız naptınız bebek arabası baktınısmı anlat bakalım
nazar degıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?