-----2010 KASIM hamişleri----

benım ıstahım yok pek ama 7 kılo aldım ..elevıt ıcıyorum etkısı var sanırım ..ıstahı oldugundada hep hamurısı yıorum

Maşallah maşallah paşaya çiş sorunu ıcınde canını sıkma canım elbet düzelir
inşallah canım çok sağol
:82: vaayyy maşallah paşaya :86:

geçer onlarda geçer neler geçmedi inş sağlıkla alcaz bebişleri kucağımıza
inşallah canım haklısın tabi neler geçti buda geçecek Allahın izniyle
sağol canım şükür sizinki geçti, sıra bizimkinde artık, ayy yazmıştın sen unuttum yazınca hatırladım,arada benimde orda bi baskı oluyor birde bikaç tane sivilce çıktı:78: dr a soramadım aç bakıyım der diye

çok sağol tatlımm

sızınkıde gecıcek dert etmeee ..gecmessede caresı erken sunnet ınan sorun yapılcak bısı yok
sen gec koltuga yat ben gelıyorum dedı benım kı
ck sınır bozucu yaa tanıdık bıde 20.haftaya kadar hep gectım zaten o koltuga ama bunda dırekt oraya bakması sınır bozucuydu

maşallah kuzuna....bunlar çareli minnak dertler geçecek inş.....

geçmiş olsun canım inş biran önce atlatırsın....ben 2 antibiyotik içtim düzeldim fazla yüklenme ona sende....

bizde akşam hasta ziyaretine gidicez

dikkat et mikrop felan kapma.....

sımdıde burnum akıo off

öfff ne hastalıklısınız bitmiyor dertleriniz yaaaa.....

kayınvalıdem aradı kursun dokturucem sana dıdı :26:

inşalalh canım şükür tabi geçecek buda inanıyorum. Ya bende onun korkusuna bişey diyemedim arada sızlıyor hatta zonklama gibi bişey,hiç sorma benimde hep alttan baktı 16. haftaya kadar ondan öncede defalarca gördü yok yumurtaya baktı yok yarama baktı:78: drumuzla bizde samimiyiz eşimin aracılığıyla tanışmıştık, insan bi tuhaf oluyor hatta burda göğüs ucu ile ilgilide konuşmuştuk drunuza sorun mutlaka diye onu bile soramadım bugün

İnşallah iyi olur tutun seninde

evet kuzum geçecek inşallah

tutundakı olayı gostrmelısın nolur nolmas cunku benımkı gıbı enfeksıyonsa tedavı edılmesse tehlıkelı oluomus ..
buarada ben temıslık ıcın ıslak mendıl kullanıodum huugies ın kullanma asla dıdı..bıde gunluk pedlerın kokulu olanlarını kullanma hamılelık suresınde dıdı

doğru söylüyorsun aslında :26:tekrar devam ederse sorayım. Günlük pedin kokulusunu bende zararlı diye duymuştum hatta hamiş değilken bile zararlıymış, bende kullanırdım :26:
Birde hamilelik lekeniz varmı sizde :26:
Benim biraz göz kenarımda var gibi , dra sordum sendeki de lekemi ,daha nelerini gördüm didi:26: güneş kremimi kullanıyorum sadece, tavsiyeniz varmı arkidişler

50 factor gunes kremı bende bılmıyorum baska bısı ..goz cevrende varsa gunes gozlugu tak muhakkak ..henuz cıkmadı bende ama gunes tepemızde gecırcez son ayları :82:

slm hanımlarr nasılsınz bakalım ne zamandır giremiyordum kulübe ne var ne yok biri özet geçebilirmi bana,bu hafta eşim izne çıktı çok şükür bizde gittikkk bebişimizin adan z ye herşeyini aldık,ee biliyosunuz benim 3.cü bebişim evde bir kızım birde oğlum var onlarada bugün gittik lcw den kıyafetler aldıkk,hepsi çok güzeller sonrada okuldan alıp eve geldikk,çok mutlu oldular,siz bir kişi için ben 3 kişi için alış verişe çıktım,bitek şimdi ben kaldımm,onuda eşim gelmişken al sende bitsin dedi ama ohooo baktık batıcaz bir dahaki aya alırım dedim bende,sadece göğüs pedi aldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…