-----2010 KASIM hamişleri----

bende 2gun once doktora gittim ama boyunu kilosunu soylemedi belli olmaz dedi ama cok iyi dedi yalniz turkiyede gitmistim 22. haftamdaydim doktor 21 haftalik gozukuyo 357gr dedi icime kurt dustu herhalde bebegim biraz zayif olcak

Yok tatlım haftasıyla uyumlu bende 21.haftamda 377 gr.dı şuanda 1 kilo 275 gr..4 hafta önce 616 gr.dı düşünsene 2ye katlamış, merak etme yani

Annelik işte :)))

merhaba arkadadaslar gecmisi tumuyle okuyamadim
randevum vardi cok sukur allaha hersey yolunda
tetonoz asisi uygulanmiyor burda seker yuklemesi de iyi dedim kalp atislarini dinledik drum cok hareketli dedi
ve ardindan tekmeyide yedi
usg giremedim bebegimi dogumda gorecem
kilosunu boyunu falan bilmiyorum

umuyorum herkes iyidir iyi haberler alana gozunuz aydin olsun diliyorum..
gem cnm senin su dis sorunun beni,de uzuyor hep iyi ol hemi
sanirim bebeginede gormussun ne mutlu size ben goremedim..

Gözün aydın canım, süpriz olcak sana ne güzel

günaydın...
selinacım bi biziz cumartesiyi burda geçiren sabah sabah pufffffffffff........bugün neden pazar değl diye çok dövündüm yatakta ama nafile....

yaa kıslar bişi sorcam:
malum bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz???
ben koja göbekimden dolayı bu ay baya zorlandım... göremiyorum... eğilemiyorum...

burda kuafor yok... yani vardaaa...öğğhhh...
kaşımı bile aldırmak için içeri girmedim...

Hadi bakalım güzel haberlerle gelirsin inşallahhh Malım bölge temizzliği iyice zorşaştı göremiyorum ben zaten hiç bişi Ben jilet kullanıyorum banyoda normaldede öyle yapıyordum zaten. ama şimdi görmeden yapıyorum rastgele

Göbüşşşş benden önce mi görceksin bebeğini :84::84::84::84::84:

:124::124::124::124:

gözün aydın canım maşallah

günaydın annelerrrr!!!

bizde doktora gidicess birazdannn...
heycanlıyıs...

güzel haberlerle dönersin inşallah

ben hamile kalana kadar hiç jilet değdirmedim,kendim ağda yaptım.hamileliğin başında doktoruma danıştığımda ağda ile kasılabilirsin demişti mecbur jilete başladım,çok çabuk ve sık uzamaya başladı
forum sitelerini okudum, hepsinde ağdanın bir zararı olmadığı yazıyor.Geçen ay ağda ile yaptım zorlandım ama rahat ettim.artık göbeğimden hiçbişi göremiyorum dışarıda da yaptırmak istemiyorum,yavaş yavaş yapıcam artık :78:

Son düzenleme:

ben o bölgeye ağda yapamıyorum cok canım acıyor dayanamıyorum resmennnn

herkese günaydın

akşama yemekli misafirim var eve gider gitmez işler beni bekliyor

ben o bölgeye ağda yapamıyorum cok canım acıyor dayanamıyorum resmennnn

doğrudur canım kişiden kişiye değişir,tenin hassastır.
benim içim hamilelik öncesi hiç sorun değildi, gebelik ile birlikte cildin hassaslaştığını okumuştum gerçekten doğru. birde birkaç kere jilet kullandığım için kökleşmiş canım yandı biraz ama bir süre temiz kaldı,rahat ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…