purcum , gemcim çok teşekkür ederim
yemek üzerine güzel sözleriniz içinde teşekkür ederim,belim ağrıdı biraz ama aradan çıkardım çok şükür.
araba konusu henüz içinize sinmedi biliyorum.
bir örnek vereyim size ; dün çarşıya çıktık yeni açılan bi mağazaya girdik ( purcum ksk çarşıda migros'a gelmeden türk telekomun karşısında hamile butik vardı pnun yerine açılmış )
baby2 go yu inceliyorduk tekrar. mağazada bir aile vardı, bebekleri 1,5 yaşlarında kesinlikle tavisye ederiz dediler. chiconun en pahalı olan travel modelinde almışlar,doğru dürüst kullanamamışlar, baby2 go almışlar,çok rahat ettik dediler.
dün özdilek'ten kızımızın kışlık battaniyesi ile nevresim takımını aldık. bir ara resimlerini çekip ekleyeceğim :82:
ben araba hakkında konusmıcam :111:purcum , gemcim çok teşekkür ederim
yemek üzerine güzel sözleriniz içinde teşekkür ederim,belim ağrıdı biraz ama aradan çıkardım çok şükür.
araba konusu henüz içinize sinmedi biliyorum.
bir örnek vereyim size ; dün çarşıya çıktık yeni açılan bi mağazaya girdik ( purcum ksk çarşıda migros'a gelmeden türk telekomun karşısında hamile butik vardı pnun yerine açılmış )
baby2 go yu inceliyorduk tekrar. mağazada bir aile vardı, bebekleri 1,5 yaşlarında kesinlikle tavisye ederiz dediler. chiconun en pahalı olan travel modelinde almışlar,doğru dürüst kullanamamışlar, baby2 go almışlar,çok rahat ettik dediler.
dün özdilek'ten kızımızın kışlık battaniyesi ile nevresim takımını aldık. bir ara resimlerini çekip ekleyeceğim :82:
Gidip bakayım oraya daSaol
Güle güle kullanın canım
ben araba hakkında konusmıcam :111:
kıslıklaradamı basladınız
jok jok un fluffy dıye bı battanyesı var kullananlar cok memnun fıkır olsun baska markaardada vardır bole noktalı noktalı kabartmaları var yıka yıka canı cıkmıyooo
bebişim bu aralar tekmelerinin yanı sıra sanki içerde tırmanıyor,kazı yapıyor gibi hareketlenmeler yapıyor... sizde de oluyor mu :44:
bebişim bu aralar tekmelerinin yanı sıra sanki içerde tırmanıyor,kazı yapıyor gibi hareketlenmeler yapıyor... sizde de oluyor mu :44:
ben araba hakkında konusmıcam :111:
kıslıklaradamı basladınız
jok jok un fluffy dıye bı battanyesı var kullananlar cok memnun fıkır olsun baska markaardada vardır bole noktalı noktalı kabartmaları var yıka yıka canı cıkmıyooo
sağol canım.
mağazada ki bayanda hamile ,gelen müşterilerime bunu tavsiye ediyorum dedi.
başka bir müşteri de kozmetik,banyo ürünü olarak ne tavisye edersiniz dedi. seba-med i öneririm,bende sebamed alıcam dedi. eşimde duydu dürtüyor bak bak duydun mu sebamed iyimiş diye eee ben zaten çoktan karar verdim sana da söyledim ya sebamed diye dedim hımmmm diyor
benimkide öyle bazen canımı yakmıyor değil kereta.....
evet canım,bazen benimde canım yanıyor,dayıyor artık kolumu,poposumu,başımı bilmem geriliyor karnım
markasını bilmem ama görümcem civilden aldı banada öyle noktalı ortasında ayıcığı var çok şeker oluyor o battaniyeler.....
gemcim evet bu battaniye. jok jok u bilmiyordum sen yazınca sitesine baktım.
pamidor da marka tomuycuk'un 10 tl indirimli. bilgin olsun cnm
jok jok jokermiş yaww
gemcim evet bu battaniye. jok jok u bilmiyordum sen yazınca sitesine baktım.
pamidor da marka tomuycuk'un 10 tl indirimli. bilgin olsun cnm
jok jok jokermiş şimdi farkettim
ben once cocugumun altına gıyecegı bısıler alıyımda battanıyeye daha vakıt var
bodymız dolu ama altta bısı yok sadece corap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?