-----2010 KASIM hamişleri----

çook sağol inşallah bebeğime zarar vermez dua edin anneler ne olur

pur nevin
fetal anomali için renkli usg bizden istenmedi korkuyorrum ilaç da içiyorum:26:

gobus şekerin süper iyi hemde ahh ahhh ben çektim sen çekmeyeceksin
ama kızlar bende süper diyetime devam ediyorum hiç kilo almamamışım bu hafta kontrolümüz var bide bebeğim güzel geliştiyse hiç sorun yok şekeri kontrol altına aldım ölçüyorum her gün bugün tokluk 110 çıktı sınır 130 du heyoooooo

GÜNAYDIN KIZLAR BEN GELDİM BEBİŞİM İYİ ŞÜKÜR
AMA BEN ANTİDEPRESAN TEDAVİSİNE BAŞLADIM ZOR DÖNEMLER GEÇİRİYRUM
DUA EDİN

ŞEKERR GÖZÜN AYDIN İNAN ÇOK SEVİNDİM

CANIM ŞÜKÜRLER OLSUNKİ BEBİŞ İYİMİŞ MAŞALLAH. SENDE CANINI SIKIP DURMA HİÇ BİŞEYE..AZCIK POLYANACILIK FENA OLMAZ HEM

NEVİNCİM OHHH EN GÜZELİNİ YAPMIŞSIN BENDE DÜN TEMİZLİK YAPMADIM ÇOK ÜŞENDİM. ARTIK HAFTA ARASI BİGÜN HALLEDİCEM TATLIYI FAZLA KACIRMA AMA TİKKAT

CANIM AYNI SORUN BENDE DE VAR HEMDE DEDİĞN YER 20 DK YÜRÜYEYİM HEMEN O DEDİĞİN YER AĞRIYOR. BEN DOKTORUMA SORMUŞTUM GEÇEN AY PAROL İÇEBİLİRSİN DEMİŞTİ AĞRI KESİCİ AMA BEN İÇMEDİM. İLAÇ ALMAK İSTEMİYORUM. MÜMKÜN OLDUĞUNCA YORULMAMAYA ÇALIŞIYORUM YÜRÜDÜĞÜMDE ARADA OTURUP DİNLENİYORUM.

pufff çarşambaya misafir gelcekmiş adamları hamile kalmadan önce elli kez çağırdık teşrif edip gelmediler şimdi nerdeyse doğuracam gelceklermiş neyse allahtan yemeğe gelmicekler...ama yinede çayıydı pastasıydı bilmem nesiydi yorul dur.....hemde hafta ortası......

Gobuscum sekerrin gayet normal cıkmıs açlık 95 şeker sonrası 140 ı gecerse kotu dıye hatırlıyorum
benım seker sonrası 176 cıkmıstı oyuzden 100luk glıkoz yuklemıslerdı tekrar

ıyy ya hafta arası cok zor olur mısafırrr ısten cık kostur artık yorgunluk dız boyuuuu

Hiç yorma kendini, zamanında gelselermiş

slm kıslar...

bebişim bu aralar tekmelerinin yanı sıra sanki içerde tırmanıyor,kazı yapıyor gibi hareketlenmeler yapıyor... sizde de oluyor mu :44:

yapmazmı gece uyandırıyor...
sabah uyutmuyor...
pata küte girişiyor...

helal sana super anne
gıt bakalım napıyomus erkek ıcerde :97:
aman takma bırak gorumcen yapsın hızmetı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…