ıyı dıyelım ıyı olsuniyiyim şekerim nolsun sen nasılsın.....
evet aynı onun gibi sadece ortasında ayıcık resmi var......
canım ne güzel haberler bunlar çok sevindim,maşallah
geçmiş olsun cnm,herşey yolunda gider inşallah.
tebrik ederim,Allah sağlıkla tamamına erdirsin.
cnm,şifa olsun,tez zamanda iyileşirsin inşallah
çook sağol inşallah bebeğime zarar vermez dua edin anneler ne olur
pur nevin
fetal anomali için renkli usg bizden istenmedi korkuyorrum ilaç da içiyorum:26:
GÜNAYDIN KIZLAR BEN GELDİM BEBİŞİM İYİ ŞÜKÜR
AMA BEN ANTİDEPRESAN TEDAVİSİNE BAŞLADIM ZOR DÖNEMLER GEÇİRİYRUM
DUA EDİN
ŞEKERR GÖZÜN AYDIN İNAN ÇOK SEVİNDİM
günaydın kızlar....
keramos maşallah oğluşuna....
morgüller canım maşallah herşeyi tamamladın nerdeyse güle güle kullanmak nasip etsin allahım...
şekercik hayırlı olsun sağlıklı sorunsuz bir şekilde geçirirsin inş....
gülçinim sana neler oldu canım yaaaa geçmiş olsun.....
dün bütün gün yattım ve bir tatlı kaçamağı yaptım....sefammmmmmmmm olsun.......
günaydın...
yağmur burdada ciseliyor ama yürüdüm...
ya kıslar 3 gündür belim ağrıyor geçmedi... belim dedim ama sağ yanımdaki bel boşluğum ağrıyor. oturunca bi sıkıntı yok ama adım atmak zor...
bel ağrısı için yaptığınız bişiler varmı???
canım şişliklere dikkat et... preeklempsi belirtisi...
saol turkuazcım...
bebem acıktı kvaltı yapimmm...
evet sakinlik başladııı :86:
ilknuroz ve ilknaz sabah uğrarlardı bugün göremedim ...
selinacığımda erken gittii ...
zeynepte erken çıktı hayırdır inşşş ....
ama belki formu terkettiler :81:
BEN BUGÜN İŞ YERİNDE ÇOK YOUNDUM UĞRAYAMADIM HİÇŞİMDİ GEÇMİŞİ OKUYORUM GÜLÇİNCİM Bİ YANDAN.
valla bende az dolaştım geldim ama ayaklarım ağrıyo yaa puffff
1 saat yürüyecekmişim işten vakit bulup yarım saat yürüdüğüme dua etsinler
herkese merhaba,iyi haftalar....
sabahtan hastane de koşturmaktan fenalık geldi,ay başı işler de yoğunnnn puffff çok yoruldum
hemogram,glikoz yüklemesi,idrar testi yapıldı.
şeker testi yaptıran arkadaşlardan yorum bekliyorum,bana normal geldi ( dr.uma henüz ulaşamadım)
açlık : 70
şeker sonrası : 119 nasıl ???
fetal anomali - renkli dopler için sıra dolmuş.Başka yere sevk ettiler,orası da Çarşmaba gününe randevu verdi,dr.umun muayenesine çok yakın,ultrason sonrası dr.uma gidicem sonucu göstermek için gitmişkende aylık kontrolomü yaptırıcam,c.tesiyi beklemiycem
pufff çarşambaya misafir gelcekmiş adamları hamile kalmadan önce elli kez çağırdık teşrif edip gelmediler şimdi nerdeyse doğuracam gelceklermiş neyse allahtan yemeğe gelmicekler...ama yinede çayıydı pastasıydı bilmem nesiydi yorul dur.....hemde hafta ortası......
pufff çarşambaya misafir gelcekmiş adamları hamile kalmadan önce elli kez çağırdık teşrif edip gelmediler şimdi nerdeyse doğuracam gelceklermiş neyse allahtan yemeğe gelmicekler...ama yinede çayıydı pastasıydı bilmem nesiydi yorul dur.....hemde hafta ortası......
Hiç yorma kendini, zamanında gelselermiş
bebişim bu aralar tekmelerinin yanı sıra sanki içerde tırmanıyor,kazı yapıyor gibi hareketlenmeler yapıyor... sizde de oluyor mu :44:
helal sana super annegobus şekerin süper iyi hemde ahh ahhh ben çektim sen çekmeyeceksin
ama kızlar bende süper diyetime devam ediyorum hiç kilo almamamışım bu hafta kontrolümüz var bide bebeğim güzel geliştiyse hiç sorun yok şekeri kontrol altına aldım ölçüyorum her gün bugün tokluk 110 çıktı sınır 130 du heyoooooo
aman takma bırak gorumcen yapsın hızmetıpufff çarşambaya misafir gelcekmiş adamları hamile kalmadan önce elli kez çağırdık teşrif edip gelmediler şimdi nerdeyse doğuracam gelceklermiş neyse allahtan yemeğe gelmicekler...ama yinede çayıydı pastasıydı bilmem nesiydi yorul dur.....hemde hafta ortası......
çok güzelmiş ama herkesde var diye ben düzünü aldım.
güle güle kullanın canım..
carsamba aksamı Hurrem doguruyo yıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?